Şimdi Ara

25000 TL ye kadar 2010-2012 model araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 aydır 25000 tl ye kadar araç bakıyorum ama hala kararsızım bir çok konuda, önceleri 2000-2005 arası araçlara bakıyordum baktım eli yüzü düzgün araçlara 18-19 lira istiyorlar, o fiyata daha yeni bir araba almak istiyorum. Benzin dizel farketmez, hatchback sedan farketmez, araçtan hoşnut olursam en az 5 yılda binerim. Şimdi aklımdakiler şunlar
    Sıfır 206 Urban 25000 liraya veriyorlar alsam üzülür müyüm, sıfır ve peugeut olması beni çekiyor
    2011 corsa lar, 2010 yaris, 2010 linea gibi araçlara baktım fakat bunlardan linea hariç hiçbirini sürmedim bilmiyorum. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim, diğer tekliflerinize de açığım yeterki arabalar temiz olsun üzmesin beni. 2002 model üstü her araca da uygun ve güzel olması kaydıyla bakarım. Teşekkürler iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneakersnack -- 12 Kasım 2012; 20:48:05 >

• Kesinlikle yaris.
    1999 model kasaya sahip arabaya sakin 25 bin vermeyin.206yi hala 3.dunya ulkelerine makyajlayip satiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linea yada corsa

bravo da bakın.
  • illa sıfır olacaksa 206 yerine dacia sandero bence daha güzel. esp abs çift havayastıgı vs. En azından yeni bir kasa.
  • O fiyata alınabilecek en iyi araçlardan birisi Mitsubishi Lancer
    Bahsettiğiniz araçlar B sınıfı, C sınıfı bir araç her türlü daha üstün olacaktır.
    Lancer'da ESP'den 9 hava yastığına bütün güvenlik ekipmanları tam, sorunsuz Japon, gayet performanslı ve ekonomik, yol tutuşu ve konforu iyi vs.vs.
    Örnek: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-temiz-kopekbaligi-104100048/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

O fiyata alınabilecek en iyi araçlardan birisi Mitsubishi Lancer
    Bahsettiğiniz araçlar B sınıfı, C sınıfı bir araç her türlü daha üstün olacaktır.
    Lancer'da ESP'den 9 hava yastığına bütün güvenlik ekipmanları tam, sorunsuz Japon, gayet performanslı ve ekonomik, yol tutuşu ve konforu iyi vs.vs.
    Örnek: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-temiz-kopekbaligi-104100048/detay

gemi gibi araç ama yakıt tüketimi oldukça yüksek

• Cevaplarınız için teşekkürler, ilk aracım olacak o yüzden ince eleyip sık dokuyorum, mitsubishiler güzel ama 25000 lira onlar için minimum fiyat güvenilebilir mi tartışılır genellikle fiyatları 29-33 arası değişiyor, şu an linea ya yakınım gibi ama genelde hep şirket arabaları bulunuyor o fiyatlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malum ilan sitesinden "fiat panda" bakın isterseniz. Belki hoşunuza gider. Söyleriğiniz rakamdan daha aşşağıya 2011 model tertemiz araç bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 13 Kasım 2012; 0:23:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar son bir soru daha , 2009 1.6 mondeo titanium alınır mı arkadaşlar, araç 1.6 125 beygir benzinli, 160.000 de, servis bakımlı çok temiz (biliyorum) ama beni üzer mi acaba, bide maksimum kaça alınır piyasa 35-36 diyor ama bence yüksek, yoksa;
    2012 model sıfır fiesta 1.25 motor trend bugun bayide 30.500 e bıraktılar yanında da park sensoru hediyeli, gönlüm mondeo da ama yardımınıza ihtiyacım var, teşekkürler
  • bence mondeo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

bence mondeo

160000 de ama üzmesin bizi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.