Şimdi Ara

2500 ytl ye kadar sıfır motor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şehir içi kullanılacak,sorunsuz az yakan filen işte

• kymco activ 100 internet fiyatı 2.800 ama 2.500e alırsın gibime geliyor
  • her türlü cup motor sıfır olmak kaydıyla
  • Peki cup yerine bu model tercih edilebilir mi?
    http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1365
  • Mondial drift
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-balci

Mondial drift

güzel aletmiş
  • Heryerde söyledim burada da söylüyorum;

Alım vaktini biraz ertele,adam akıllı motorsiklet al.Ybr olsun,Cbf olsun aldığına pişman olmazsın.Mondial miş bilmem neymiş hepsi tırt aletler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.500 tlye kadar motor sormuşun ama kaç cc olmasını ve motordan ne istediğini (hız konfor) yazmamışın o zaman benhttp://www.kolatmotor.com.tr/model_detay.php?grupid=15 bu motoru öneriyorum yaklaşık bir hafta önce aldım 2000 tlye gidişi yol tutuşu görüntüsü ve kalitesi hoşuma gitti motor 100 kmde ama 115 km/h i görüyor şu an bile üstelik vergisi de yok ve bazı ustalar 130 tl karşılığında motoru garantili olarak 125ccye çevirebiliyorlarmış bu da artı hız ve güç demek... fabrika verilerine göre 100 km de 2 lt yakıyor diyor motorum daha rodajda olduğu için bu konuda tam bişey diyemeyeceğim ama motoru kesinlikle tavsiye ederim özellikle kırmızısını

• Ben 125 ukt kullanıyorum, liseye onunla gittim geldim. Şu an kullanmıyorum çünkü üniversite 25 km uzakta ve gideceğim yol çok kalabalık ve tehlikeli. Motoru fazla zorlamadım ve 60 km/saat pek geçmedim. 1 Litre yakıt 1) Yüksek devirde = 30km 2) Normal kullanım= 35km 3)Düşük devirde = 40 km gidiyor. 20bin km oldu motorum. Bakımlarını düzenli yaptırdım ve bana sorun çıkartmadı. 2,200 e aldıydım 2 yıl önce.

İlk motorun olacaksa 125 cc lik bir motor almanı tavsiye ederim. Çok sürat yapmaz ve acemiliğini onunla atarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.