Şimdi Ara

2500 Tlye Toplama Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben 2500 tl sınırlı bir bilgisayar toplamak istiyorum oyun için kullanıcam kasa ve monitör önerirseniz sevinirim (2500 tlyi az bir şey geçebilir) birde bilgisayar hakkında hiç birşey bilmiyorum vatandan almayı düşünüyorum orada kasayı birleştirirlermi şimdiden herkese teşekkür ederim :)

• Biraz daha bekleyin. RX 480'li sistem toplayabilirsiniz.
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    peki diğer parçalar için bir öneriniz varmı ?
  • RulingSlayer R kullanıcısına yanıt
    Vatanda kasayı birleştirirler.Bence şu: 2500 Tlye Toplama Bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Vatanda kasayı birleştirirler.Bence şu: 2500 Tlye Toplama Bilgisayar

Evet bütçesi sıkıntı ama o işlemciye maximum 380 takılır 480 ile de 380'le aldığı performansdan fazlasını alamaz maalesef en az 6600 alması gerekecek. 1 ay geç alsın 6600 veya 6500 alsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Peki ya siz ayarlayabilirmisiniz güzel bir sistem max 2800 olabilir
  • RulingSlayer R kullanıcısına yanıt
    İlk başta kesinlikle alınması gereken ekran kartı rx 480, 4 gb ve 8 gb versiyonları olucak 8 gb alınmalı, İşlemci tarafında da 6600 ile 6500 arasında ben 6600 derim %10 bi fiyat farkı var aynı zamanda %10 performans farkı var bize de 480 oldukça güçlü olduğu için performans lazım altına ben düşmem, bellek şuan için 8 gb minimum olması gereken değer daha sonra bir 8 daha alırsın aynı şekilde ssd'yi de daha sonra al tak, ekran ssd için ekran kartından işlemciden kısma yanlış olur, anakart msi h110m pro vd uygun fiyatlıdır daha iyisine ihtiyaç yok. Kasa zevkine göre çok da pahalı olmayan modellerden seç psu ise en fazla dandik olmayanlardan 500 watt seç yeterli gelir. Monitörde ise geriye pek bi para kalmadığı için uygun fiyatlı alıcağın için en azından ips olan bir model seç çünkü eğer monitör ucuzsa kullanılan tn panel pahalı tn paneller seviyesinde contrast ve renk üretimi başarımı sunmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama PC 2000TL
    10 yıl önce açıldı
    2500 tlye render pc önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rx 480 max 1000 liraya satışa çıkacağı için
    rahatlıkla r9 390'lara 300'liraya alırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.