Bildirim
2500 TL BÜTÇE İLE OYUN İÇİN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
toplamalısın -
peki cs go lol wow ve payday2 gibi oyunlar ve daha fazlasını oynuyorum peki bana yeter mi kasa 2500 tllik -
-
yeter:) bi sistem toplayayım bi dakika -
quote:
Orijinalden alıntı: Bulshizza
Yeter tabiki. 2500 TL ile bütün oyunları oynarsın. Ancak 1,5 yıl sonra filan Low'lara düşebilirsin.
genç kardeşimiz saçmalamış ama daha yolun başında ne de olsa -
Tamam nesini saçmalamışım düzgünce bir paragraf yazda anlat "öğreneyim".
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulshizza -- 23 Mart 2015; 22:04:03 > -
-
hocam zaten inventustan bu bütçeye üç aşağı beş yukarı aynı ürünler çıkar -
Tesekkür ediyorum verdiginiz bilgiler için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
toplama tabikide -
Bilgiler icin tesekkürker herkese
Tercihiniz olanı alacam toplanıp gönderiliyor dimi bilgisayarlar
-
Amd ile intel arasında ki farkı tam bilmiyorum bide toplama seklinde aldıgımda takılıp geliyor kasaya kendimiz mi hallediyoruz
Kardeşim oyun amacın varsa intel i5 iyidir 16 gb rame de ihtiyacın yoktur 8 in şu an yetmediği yer yok .Bak Prometheus-25 güzel toplamış Vatanda mağazadan alınca toplanır webden alımlarda parça parça kargolar birleştirmez İnventus ve eksen montaj yapar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 4 Nisan 2015; 17:35:22 > -
valla arkadaslar ben AMD ciyim diye bir çok kişi beni kınıyor haksız değiller ama ben işlemciye o kadar para verip mantıksal verilere baktığımda kafa kafaya gelince ayar oluyorum şu anda AMD nin Fx-6300 işlemcisini kullanmaktayım ve sıvı soğutucum da var benim amacım OC yapmaktı ben bir çok hedefime ulaşmış bulunmaktayım bu konuda. Ancak şöyle de bir şey var yazın elimde 4770k işlemci var ona geçmeyi planlıyorum bir çok sene Intel işlemci kullandım. Tabi dual core ve p4 lerdi eminim Intel de kendini çok geliştirmiştir ama sıcaklık sorununu çözerseniz kesinlikle F/P oranına baktığımda AMD diyorum. Eleştirilere tabiki açığım ama argolu ve saçma sapan eleştiri yapmamak kaydıyla gerekçeleriyle şu yüzden bu yüzden desinler benim amacım su onun için bunu alıyorum desin benim ciğerimi yesin yani :) -
quote:
Orijinalden alıntı: egababa
2500 TL bütçe var monitör klavye kulaklık mouse hariç kasa mı toplamalıyım yoksa direk oyun için üretilen kasalardan mı almalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.
İki üstü alınabilirken daha düşük sisteme artı yağdırılmış, eksi artı sistemini ona göre kaale alın, yada ben paramı sokağa atmak istiyorum diyorsanız bakın, özellikle GTA 5 ve Witcher 3 arefesinde 290 alınabiliyorken 280 alırsanız ağlarsınız.
MSI
H97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI ANAKART
230 TL
Intel
Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
530 TL
KINGSTON
HyperX 8GB (2x4) 1600MHz DDR3 Savage Ram
214 TL
WD
3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
175 TL
Zalman
Z3 Plus Mid Tower Kasa/Beyaz
138 TL
Zalman
ZM700-GLX 700W Güç Kaynağı 80+ Bronz
212 TL
Sapphire
R9 290 TRI-X 4GB 512Bit GDDR5 16X
1000 TL
Toplam : 2499 TL
Cuk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 5 Nisan 2015; 2:35:05 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
quote:
Orijinalden alıntı: egababa
2500 TL bütçe var monitör klavye kulaklık mouse hariç kasa mı toplamalıyım yoksa direk oyun için üretilen kasalardan mı almalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.
İki üstü alınabilirken daha düşük sisteme artı yağdırılmış, eksi artı sistemini ona göre kaale alın, yada ben paramı sokağa atmak istiyorum diyorsanız bakın, özellikle GTA 5 ve Witcher 3 arefesinde 290 alınabiliyorken 280 alırsanız ağlarsınız.
MSI
H97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI ANAKART
230 TL
Intel
Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
530 TL
KINGSTON
HyperX 8GB (2x4) 1600MHz DDR3 Savage Ram
214 TL
WD
3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
175 TL
Zalman
Z3 Plus Mid Tower Kasa/Beyaz
138 TL
Zalman
ZM700-GLX 700W Güç Kaynağı 80+ Bronz
212 TL
Sapphire
R9 290 TRI-X 4GB 512Bit GDDR5 16X
1000 TL
Toplam : 2499 TL
Cuk.
Ya abi bu 700 w yetiyor mu r9 290 a altında 750w gerekli yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Batu -- 5 Nisan 2015; 10:47:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- işlemci önerisi
- sinerji güvenilir mi
- hazır sistem önerisi
- dled nedir
- sıvı soğutma önerisi
- termal macun önerisi
- vsync nedir
- dlss nedir
- exynos 2600
- bios güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X