Şimdi Ara

2500 TL biriktirebilirmiyim ( Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar haftalık 80tl alıyorum okuyorum yurtta kalıyorum haftaiçi yurtta haftasonu evdeyim 2500tl ihtiyacım var biriktirebilirmiyim sizce kendime banka hesabı açıp uğraşsammı ne yapsam bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainR1

arkadaşlar haftalık 80tl alıyorum okuyorum yurtta kalıyorum haftaiçi yurtta haftasonu evdeyim 2500tl ihtiyacım var biriktirebilirmiyim sizce kendime banka hesabı açıp uğraşsammı ne yapsam bilemedim

tabi ki biriktirirsin ama sabır ve zaman lazım birazda harcamalarını kısmalısın
    haftada 50 tl kenera koyarsan 2500 tl eder daha fazla zamanım varsa daha kolay olur orası sana kalmış bir durum
  • 1 hafta sonunda kalan paran cebinde dursun diğer hafta kenarda biriktir. Parayı da sürekli gözünün önünde tutma, zamanla birikir . Haftada 40 lira harcıyorsan 1 haftalığı kenara koyup, diğer haftalığı 2 hafta kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 25 Şubat 2015; 16:20:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet izin veriyorum biriktirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainR1 kullanıcısına yanıt
    Birikmez.Basit bir hesapla 40 lirasını kenara koysan her hafta 15 ay ediyor neredeyse.Part time işe gir yada öğrenci kredisi çek yaşın tutuyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pomo Akımı

Birikmez.Basit bir hesapla 40 lirasını kenara koysan her hafta 15 ay ediyor neredeyse.Part time işe gir yada öğrenci kredisi çek yaşın tutuyorsa.

başkanım yaz'a kadar biriktirdiğim kadar artık yazın çalışıcam günlük işler oluyo 50 kağıt 100 kağıt öyle öyle birikir gibi ama bilmiyorum
  • Helal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    3500--4000 TL laptop önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam

Helal.

Robot musun sen her konuya saçma sapan şeyler yazıyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.