Şimdi Ara

2500 Liraya Topladığım Sistem Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar topladığım sistem nasıl ? GTA 5, Fifa 15 gibi günümüz oyunlarını orta-yüksek arası oynatır mı? Ekran kartım nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedddd_ -- 10 Ocak 2015; 20:20:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmedddd_

Arkadaşlar topladığım sistem nasıl ? GTA 5, Fifa 15 gibi günümüz oyunlarını orta-yüksek arası oynatır mı? Ekran kartım nasıl?

Ekran kari haricindekiler fena değil.
    Ekran kartını 770tl r9 280x yap.

Anakartida 300 tllik bi gamer anakart sec artıları olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• R9 280x ısınma sorunundan bahsediyorlar vatanda. Ayrıca bildiğiniz bir anakart varsa önerir misiniz?
  • Fx 8300 ( Yeni Geldi )
    Asus M5A97 R2.0
    Corsair Low Profile 4Gb Ram
    Sapphire R9 280 Dual-X
    Corsair Spec-02 Kasa ( Psu Icinde )

Boyle daha iyi oldu ama amd sistem istiyor musun diye hic sormadim belki dusunursun :)

• FairLighty kullanıcısına yanıt
    :) AMD sistem düşünmüyorum.
  • psu seasonic tercih edebilirsin.

• Excision kullanıcısına yanıt
    Peki ben de düşünüyorum kullanmayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-280x-tri-x-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx-112-ekran-karti-17206.html
    Bu ekran kartını mı kulanmalıyım bu sisteme ? Ya bu fiyatlarda tavsiyesi olan var mı*
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

Fx 8300 ( Yeni Geldi )
    Asus M5A97 R2.0
    Sapphire R9 280 Dual-X

Boyle daha iyi oldu ama amd sistem istiyor musun diye hic sormadim belki dusunursun :)

bu tamamen şaka olmalı. adam i5-4460, 8gb ram,gtx 760,msi z97 pc mate ve corsair spec-02 alıyor ama sen önerdiğin sistem için böyle daha iyi oldu diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senju hashirama

quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

Fx 8300 ( Yeni Geldi )
    Asus M5A97 R2.0
    Sapphire R9 280 Dual-X

bu tamamen şaka olmalı. adam i5-4460, 8gb ram,gtx 760,msi z97 pc mate ve corsair spec-02 alıyor ama sen önerdiğin sistem için böyle daha iyi oldu diyorsun.

senju plakasını al bu arkadaşın. birazdan siler şimdi yazdığı mesajı. hatalı olduğunu görünce silmek gibi bir huyu vardır kendisinin.adam dalga geçiyor resmen böyle daha iyi oldu demiş birde

• senju hashirama kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-280x-tri-x-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx-112-ekran-karti-17206.html
    Kardeşim bu ekran kartı iyi mi? Almalı mıyım? Bir fikrin var mı ?
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-280x-tri-x-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx-112-ekran-karti-17206.html
    Kardeşim bu ekran kartı iyi mi? Almalı mıyım? Bir fikrin var mı ?

sakın kaçırma hocam. fx-8300de sakın bulaşma. yeni bir işlemci değil çünkü.piyasaya yeni sürüldü ama 2012 yılında çıkan fx-8320nin hızı düşürülmüş hali. yani 3 yıllık işlemci.heleki arkadaşın önerdiği anakart da 3-4 yıllık. uzak dur.

• cahit37 kullanıcısına yanıt
    :) Ben işlemcimi seçtim zaten. Sonuç olarak şu sistemi toplamayı düşünüyorum. Bir sıkıntı yoktur heralde donanımımda :) 2500 tl ye bunu toplayabildim. İyisini bilenlerden ya da fiyat fazla diyenlerden fikir bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedddd_ -- 10 Ocak 2015; 20:57:54 >
  • quote:

R9 280x ısınma sorunundan bahsediyorlar vatanda. Ayrıca bildiğiniz bir anakart varsa önerir misiniz?

Asus h81 gamer anakart var 310-320 TL

Ekran kartını kesinlikle gtx760 seçme.

O butcelik sisteme en iyi r9 280x olur.

• quote:

:) Ben işlemcimi seçtim zaten. Sonuç olarak şu sistemi toplamayı düşünüyorum. Bir sıkıntı yoktur heralde donanımımda :) 2500 tl ye bunu toplayabildim. İyisini bilenlerden ya da fiyat fazla diyenlerden fikir bekliyorum :)

hocam aslında şöyle de yapabilirsin. ekran kartı olarak r9 280 alıp aradaki fark ile daha güzel bir monitör alabilirsin. r9 280 ve 280x aynı gpu mimarisini kullandıkları için 280x,280nin hızı arttırılmış hali. r9 280 alıp saat hızlarını biraz arttırdın mı alsana 280x

• http://www.vatanbilgisayar.com/asus-h81-gamer-intel-h81-soket-1150-ddr3-1600mhz-dvivga-anakart.html#ozel
    Bundan bahsediyorsun galiba ama 2500 üstüne çıkamam malesef :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedddd_ -- 10 Ocak 2015; 21:10:31 >
  • cahit37 kullanıcısına yanıt
    Monitör idare eder kalsın bişey olmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmete36

quote:

R9 280x ısınma sorunundan bahsediyorlar vatanda. Ayrıca bildiğiniz bir anakart varsa önerir misiniz?

hocam h81-gamer anakartı 3 gün önce aldım. asus z97-ar kullanıyordum arızalandı.idareten h81-gamer aldım ama oc yapmayan birisi için z97 bir karttan pek farkı yok hatta bazı artıları var. fakat şöyle eksileride var; mesela pci 3.0 desteği yok.bu saatten sonra sıfır alınan bir intel destekli anakart pci 3.0 desteklemeli. bunun dısşında 16 gb ram desteği var ama eğer 4x4 yaparsanız 1066mhz olarak görüyor. 1600 yaptığınız zaman sistem açılmıyor. 2 tane 8glık ram taktığınızda bu seferde 1600mhz olarak açılmıyor sadece 1333mhz olarak kullanabiliyorsunuz. senin kullandığın anakartta sorun olabilir diyeceksiniz ama 2 tane h81-gamerda da aynı sıkıntı vardı.belki bir bios update ile çözülebilir ama belli de olmaz.

edit: bios güncellemesi ile ram sorunu düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahit37 -- 10 Ocak 2015; 23:12:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cahit37

quote:

Orijinalden alıntı: fatihmete36

quote:

hocam h81-gamer anakartı 3 gün önce aldım. asus z97-ar kullanıyordum arızalandı.idareten h81-gamer aldım ama oc yapmayan birisi için z97 bir karttan pek farkı yok hatta bazı artıları var. fakat şöyle eksileride var; mesela pci 3.0 desteği yok.bu saatten sonra sıfır alınan bir intel destekli anakart pci 3.0 desteklemeli. bunun dısşında 16 gb ram desteği var ama eğer 4x4 yaparsanız 1066mhz olarak görüyor. 1600 yaptığınız zaman sistem açılmıyor. 2 tane 8glık ram taktığınızda bu seferde 1600mhz olarak açılmıyor sadece 1333mhz olarak kullanabiliyorsunuz. senin kullandığın anakartta sorun olabilir diyeceksiniz ama 2 tane h81-gamerda da aynı sıkıntı vardı.belki bir bios update ile çözülebilir ama belli de olmaz.

O segmentteki ana kartlar hakkında fazla bilgim yok. Biraz arastiririn ona gore seçin. Ama gamer anakart olmasi bence önemli. MSI inşa 300-350 tllerde bi gamer anakartida vardı ona bakin bi. Benden bukadar.

• neden amd istemiyorsun ön yargılı yaklaşma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.