Şimdi Ara

2500 liralık sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni bir sistem almayı planlıyorum. bütçem 2500 tl. bu bütçenin içine monitör,klavye vs. her parça dahil olmalı.

bilgisayardan iki temel beklentim var. birincisi oyun ve performans. güncel oyunları, yüksek kaliteli videoları oynatabilecek uzun süreli günlük kullanımda ısınma vs. sorunlar yaratmayacak bir sistem arıyorum. ikinci ve en büyük beklentim ise beni 4-5 sene idare edebilecek dayanıklılıkta olması. ancak bu ifadeyi yanlıs anlamayın. bu bütçe ile 4-5 sene sonra oyunları düsük ayarlarda açabilecek - belki de açamayacak - bir sistem kurulacağını biliyorum. uzun yıllar idare etmeden kastım 5 sene geçtiğinde hala sorunsuz çalısabilecek, kapasitesinin yettiği eski ya da yeni ve küçük oyunları açabilecek, beni yarıyolda bırakmayacak dayanıklı bir sistem. tavsiyelerinizi bu yönde yaparsanız sevinirim.

tesekkürler

• kendimce söyle bir sistem düsündüm

sizce uygun mudur ? acaba ekran kartı için amd nin yeni tanıttığı r9 280x i beklemeli miyim ? beklemem gerektiği düsünüyorsanız sizce vatan ın stoklarına kasım basına kadar girer mi ?

edit : suan toplam fiyat 2450 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etin -- 29 Eylül 2013; 22:44:33 >
  • Acil bir pcye ihtiyacin yoksa bekle bence vatanda stoklarda olur fakat fiyat ne kadar olur bilinmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etin

kendimce söyle bir sistem düsündüm

sizce uygun mudur ? acaba ekran kartı için amd nin yeni tanıttığı r9 280x i beklemeli miyim ? beklemem gerektiği düsünüyorsanız sizce vatan ın stoklarına kasım basına kadar girer mi ?

gayet iyi bir sistem ancak bana kalırsa bekle yeni kartlar gelirse eskileri ucuzlar belki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi_

quote:

Orijinalden alıntı: Etin

kendimce söyle bir sistem düsündüm

gayet iyi bir sistem ancak bana kalırsa bekle yeni kartlar gelirse eskileri ucuzlar belki :)

yeni kartlar 800 lira civarı gelirse muhtemelen onlardan alırım

quote:

Orijinalden alıntı: wisla

Acil bir pcye ihtiyacin yoksa bekle bence vatanda stoklarda olur fakat fiyat ne kadar olur bilinmez

acil bir ihtiyacım yok. kasım basına kadar bekleyebilirim. diğer parçalar hakkında ne düsünüyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etin -- 29 Eylül 2013; 23:10:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem tavsiyesi (50000TL)
    2 yıl önce açıldı
    3400 TL Sistem Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.