Şimdi Ara

2500₺ ikinci el sistem toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önerir misiniz ? İ7 toplanır mı ikinci el ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam toplanır ama 2500 TL az bir para değil. Yazık günah bence o kadar parayı, ikinci el sisteme vermek. Bi arıza çıksa ne garanti ne muhattap, hiçbir şey bulamazsınız. 2500 TL ye gayette güzel yeni nesil bir sistem toplanabilir. Tavsiyem sıfır bir sistem kurmanız yönünde.

Başta da dediğim gibi o paraya çok rahat ikinci el sistem toplanır.

Tavsiyem ise sıfır sistem.
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata intel mi mantıklı amd mi ?

• Kasa,power,HDD vs dahil mi? Ben yazın 2. El sistem topladım çok memnunum.0 sistemlerde f/p yerlerde.

İ7 4770/4790+anakart+16 GB ram 1200 TL civarı
    Sıfır gtx 1050ti ye bi ton para dökcegine 700-750 ye gtx 970 al.
    600 liraya gerisi alınır sanırım.
    PSU yu 0 al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 28 Ekim 2017; 20:20:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır r3 1200 ve 1050ti lı sistem düşünebilirsiniz.

• SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Ben intel kullanıcısıyım. Şükür bir sıkıntımda yok. Amd ise Ryzen ile gayet güzel işler başardı bence. Ryzen sisteme hakim arkadaşların tavsiyelerini bekleyebilirsiniz. Tabi şu sıralar dolar kurundan dolayı fiyatlar çok değişken oluyor ve pahalı. Tahminimce sadece kasa olacak şekilde güzel ve de ileriye dönük bir Ryzen toplanabilir. Burda marka kısmı bence kullanıcıya kalıyor. Her iki firmanında kendine göre artı ve eksileri var. Bunları yazmak ise ( google aramaya bakarsanız milyonlarca konuyu zaten görürsünüz ) sayfalara sığmaz ve iş fikir alışverişinden kavga ve fanboyluğa kadar gider. Bence her ikiside uygun donanımlar tercih edilirse uzun yıllar üzmez.

Ryzen öncesi için ise kesinlikle intel derdim ama şu an her ikiside olur.

Kişisel tavsiyem ise; kullanıcısı olduğum için ve de şimdiye kadar bir sorun yaşamadığım için ( 2 yıllık sistem ) intel olacak. Ancak fiyatlar biraz pahalıya gelebilir. Ryzen hakkında kişisel olarak hiç kullanmadığım için kullanıcı yorumu yapamam ancak ( genelde gördüğüm çok övülüyor Ryzen; ki, sık sık videolarını da izliyorum bana canavar gibi geliyorlar, çok iyi bir izlenim edindim Ryzen hakkında diyebilirim :) ) Ryzen de kesinlikle kötülenecek aman uzak dur denecek bir yapıda değil bence. Şahsi fikrim ikiside sizi üzmez.

Bu arada bugün Sinerji'den mail geldi bana. 1000 TL üzerine anında 100 TL indirim kodu diye yazıyor. Kodu da göndermişler. Ben daha önce alışveriş yaptığım için şu an ihtiyacım yok. Eğer ki o kupon farklı hesapta kullanılabiliyorsa onuda size veririm 100 TL indirimi siz kullanırsınız. Az da olsa belki bir katkı sağlamış olur size.

• dostum 4.nesil intel topla ddr4 ramler 16 gb için nerdeyse 900 tl para istiyorlar

i7 4790 lı h81m anakart 16 gb ddr3 ram 1250 tl

yanına gtx1050ti 2.el 700 tl

1950 tl

kalan 550 tl yede

300 üne kasa psu

250 tl sinede 1 tb hdd alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    4. Nesil i7 iş görür mü ? Biraz acemiyim. Oyun odaklı sistem olacak.

Oyunlar : pubg , gta5 , bf1 , arma 3 + güncel oyunlar.

• cok güzel görür 2014 ikşli işlemci zaten güncel oyunlar iin önerilen maxium işlemci i7 3770 suanda i7 4790 baya iş görür ben hala i3 3220 ile her oyunu high yada ultrada oynuyorum

wolfenstain 2 high da 65 75 fps arası

i7 de bu deger daha fazla olur
    http://oyungezer.com.tr/haber/51162-assassin-s-creed-origins-in-pc-sistem-gereksinimleri
    https://www.battlefield.com/tr-tr/games/battlefield-1/tech

çok rahat güncel oyunları oynarsın
    https://ark.intel.com/tr/products/80806/Intel-Core-i7-4790-Processor-8M-Cache-up-to-4_00-GHz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 28 Ekim 2017; 20:35:11 >

• Al Swearengen kullanıcısına yanıt
    Hocam elimde ne monitör var ne kasa. 2500₺ sadece kasa alıcam.

İ7 4790,anakart,16 GB ram 1200tl

Gtx 970. 750 TL

Kasa+PSU 300 TL

240gb SSD 250 tl

500 GB harddisk 100 TL

2600 TL yapar.Ben olsam böyle toplardım.

• Al Swearengen kullanıcısına yanıt
    Bu sistem ddr3 mü ?

• hocam gtx 970 lerde coil wine hatası çok görünüyor bence güncel bi gtx1050ti almak daha mantıklı hem yazılımsal destek olsun vede 1000 serisi çipset kullanması ile 1050ti daha iyi bence

zaten ben sistemi yapmısım ve 1tb hdd koymusum 500 gb zor yeter hele bu devirde bi oyun 50 gb

bide arakdaşin sorusuna cevabımda evet ddr3

2014 çikişli işlemci
  • İkinci el alıcaksanız komple kasa almanızı öneririm. İstanbul da oturuyursan elden teslim alma imkanın da çok olur. İkinci el sistem alman çok daha mantıklı garantili üründe bulaiblirsin.

Güzel bir sistem mesela ;
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-15-gunluk-garantili-gaming-bilgisayar-plus-gta-5-orjinal-495233707/detay

Ama Ankara'da, bulunduğun şehirde bulabilirsen kaçırma. Dediğim gibi ikinci el parça parça almaktansa komple sistem al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerwrestling -- 28 Ekim 2017; 22:55:12 >

Evet coil whine çıkıyor ki benim aldığım 970 de de var.Sistemimi sessizlik üzerine kurmuş beni bile çok rahatsız etmiyor.Cogu kisinin ekran kartı, power fanı bastırır o sesi.Ama çok cüzi bir miktar ile msi gtx 1060 3gb gaming bulsam geçerim.Gtx 1050ti ile 970 arasında siklet farkı var en az%40.Evet kart cok verimli,şu an için yeterli bir kart ama tıkandıgında gtx 970 yoluna devam eder.Ben açıkçası hiç gtx 1050 ti düşünmedim kart ararken.İkinci eli uygun olsa o da uygun değil.Adamlar 50 TL indirim yapıyor satılmasını bekliyor.

• wallahi hocam söyle diyim size bende hd8570 ekran kartı vardı 2gb

1050ti aldım piyasanın altına oc verdim suan canavar wolfenstain 2 high ayarlar 65 70 fps arası gayet tatmin edici

1000 serisi hiç bir kart sizi üzmez ama ve lakin arkadaş yeni dizicegi için 1050ti gider gidip milletin kullandıgı cw li kartda almanın bi manası yok

sizede gelince sizi anca gtx1060 6gb tatmin eder 970 den sonra bence oda 2.el 1100 tl civarına bulunabiliyor

970 i satıp üstüne para koyup 1060 alabilirsin
  • Dangerwrestling D kullanıcısına yanıt
    Hocam oturduğum semtte küçüklüğümden beri gittiğim bilgisayarcı var. Bütün bilgisayar işlerimi orada yaptırırım. Oradan da kasa toplayan çok olur.(2.el). Böyle yerlerde toplatmak iyi bir seçenek midir sizce ?

Ben performansından memnunum kartın.Gtx 970 den şu an için pertormans icin gtx 1060 a geçmeyi gerektirecek bir durum yok bence.Özellikle msi Gtx 1060 3gb gaming modelini arıyorum ki piyasadaki en sessiz kartı olur benim elimde uygun fan ayarı ile hem de üstüne çok para vermeyeyim diye.

Gtx 970 1050ti dense gtx 1060 a çok daha yakın.

https://youtube.com/watch?v=icLOpLLv48U

Bilgisayarcidan pc almak emlakcidan ev almak gibidir. Yani elbette ustune kar koyucaktir sahibinden direk almak daha iyi. Bana kalirsa sahibindene uyelik acin saticilarla konusun, pazarlik yapin elden teslim var mi ogrenin. Hatta sistemini test edin. Garantili de bir urun buldunuz mu sifirdan farki yok pc ciden daha guvenceli. Pc den kalkmasam bir kac ilan daha bulabilirdim butcenize uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerwrestling -- 28 Ekim 2017; 23:37:8 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.