Şimdi Ara

250 YTL YE 1 AYA KADAR ALINIK PSP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aRKADAŞLAR 1 AYA KADAR SONY PSP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE 250 YTL VERECEM ÇOKDA CİDDİYİM SATACAK ARKADAŞLAR İRTİBAT KURSUN 250 ÇOK AZ DEMEYİN AŞAĞIDAKİ HABERİ OKUYUN...

http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=3516

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bende 2 seneye kadar Yazlık almayı düşünüyorum, acaba ilanı şimdidenmi versem
  • uehuehueh
  • burası turkey yavrum burda herzaman oranın ikikat fiyata çakarlar vitrine koyarlar... toptancısına ABD fiyatına geliyor herkes biliyor
  • 300 ver hemen tertemiz verelim
  • iyi hoşta PS3 avrupa da 600 avro güzel ülkemizde 1500 lira bunu unutmamak lazım. bende mercedes alırken ABD fiyatı budur bu fiyattan yukarı almam desem olur m? bence olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi aile robotu babür -- 2 Haziran 2007; 22:03:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanozbey

aRKADAŞLAR 1 AYA KADAR SONY PSP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE 250 YTL VERECEM ÇOKDA CİDDİYİM SATACAK ARKADAŞLAR İRTİBAT KURSUN 250 ÇOK AZ DEMEYİN AŞAĞIDAKİ HABERİ OKUYUN...

http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=3516

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• yahu adamın ikinci el mesajı 8
    ve direk işi gücü mezarcılık....

hayır arkadaş parazitlik yapıyor eyvallah da
    bide ciddiye alıp mesaj yazanlara ne demeli...
  • gülmüşsünüz falanda verdigi rakam komik degil kaçak sıfırları bile 300-350 arası bulunabilirken uygun bi fiyat.

ama verdigi linke göre yorum yapması işte
  • Nezaman yazarsan yaz bu mesaj senin dalga konunmu şakacı arkadaşım...
    quote:

Orjinalden alıntı: fkboran

Bende 2 seneye kadar Yazlık almayı düşünüyorum, acaba ilanı şimdidenmi versem

• Kardeş hiç yoksa bi 100 ytl fark eder oda teknosada 465 ytl olur 365 durum öyle iken sen olsan 250 den fazla verirmisin...?
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125080797&CS_Category=_PSP_KONSOL632&CS_Catalog=_OYUN___HOBI

quote:

Orjinalden alıntı: wortex27

burası turkey yavrum burda herzaman oranın ikikat fiyata çakarlar vitrine koyarlar... toptancısına ABD fiyatına geliyor herkes biliyor

• Ne boş adamsın millete laf atıyon gereksiz yere tartışma yaratıyon bide geçmiş cevap yazanlara laf atıyon madem satmayacan veya düzgün bi yorumun yok (ki öyle görünüyor) ağzını kapa ozaman ok... ortamı gereksiz yere gerip milletin canını sıkma 250 ytl yolda bulunmuyor onu harşlıktan biriktiriyoz tamammı benide zorla kendi seviyene indirme...
    quote:

Orjinalden alıntı: dragonstory

yahu adamın ikinci el mesajı 8
    ve direk işi gücü mezarcılık....

hayır arkadaş parazitlik yapıyor eyvallah da
    bide ciddiye alıp mesaj yazanlara ne demeli...

• Ben yorum yapmıyorum sadece ikinci el sitelerde 350 den 300 den bahsediyolar ya bide şunu bunu veriyoruz diyorlar onlara sıfı ve kaçak olmayanın bile yakında ucuzlayabileceğini yazıyorum yine mesajıma ciddi bir yorum yazdığın için sağol
    quote:

Orjinalden alıntı: Betr_Sc

gülmüşsünüz falanda verdigi rakam komik degil kaçak sıfırları bile 300-350 arası bulunabilirken uygun bi fiyat.

ama verdigi linke göre yorum yapması işte

• 469 a teknosada bulduğun psp BASE pack.bu noktaya hiç dikkat etmemişsin.sadece psp pil ve şarj aleti.yani teknosadan bu fiyata alırsan kafadan en az bi 100 milyon daha harcaman gerekecek rahatça oyun oynayabilmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 3 Haziran 2007; 19:52:14 >
  • SEDE SADECE O ALETLERİ VER 100 YTL EKSİK ALAYIM...
    quote:

Orjinalden alıntı: FelixCrail

469 a teknosada bulduğun psp BASE pack.bu noktaya hiç dikkat etmemişsin.sadece psp pil ve şarj aleti.yani teknosadan bu fiyata alırsan kafadan en az bi 100 milyon daha harcaman gerekecek rahatça oyun oynayabilmek için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.