Kardeşimin bilgisayarı hediye gelmişti bir kaç sene önce, ati x1050 adında rezalet bir kart var üstünde hiç bir şey oynanmıyor doğal olarak.
İşlemcisi e2160 ram de 2 gb, ekran kartı taksam idare eder hale gelir ama güç kaynağı malesef 250 wattmış
Güç kaynağı almam gerekir mi? Gerekirse kaç watt alayım? HD 4670 almayı düşünüyorum ekran kartı olarak.
Not: Tv kartı, harici ses kartı gibi şeyler yok anakartta.
çok eski bi psu değildir e2160 lı bi sistemle geldiğine göre. çok eski değilse 4670 çalışır yani.
quote:
Orijinalden alıntı: multeci
çok eski bi psu değildir e2160 lı bi sistemle geldiğine göre. çok eski değilse 4670 çalışır yani.
250 w kesnlikle yeterli gelmez kart en aşşa 70w harcıyor genelde 80 w gibi ama en azından karta 100w ayrman lazım o yüzden 350 w kaliteli bir psu alman lazım
enlight marka 250w psu ile 8800gs sorunsuz çalışıyor tecrübe ettim.
en sağlıklısı 12 v değerlerine bakmak lazım. çalıştıradabilir ama sistemi riske atmış olursun. psu nun üzerinde etiketlidir orada yazar 12 v değerleri. bi de üzerinde rated ya da peak yazıyor mu diye de bak.
70 tl gibi bir fiyata xilence 420w ya da high power 400 w psu alman daha iyi olur.
dsotum sen eğer güç kaynağının üstündeki akım değerleri bize verebilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz sana
@ultramarine bazı arkadaslar forumdan gitti gideli insanları yanlıs yönlendiren kisiler türedi forumda..bizde biliyoruz herhalde temiz bi 350-400w istedigini hd4670 'in.. adama niye gereksiz yere masraf yaptırıyosunuz cok eski degilse hicbir problem cıkmaz.. cok idare etmeyebilir.. 5-6 ay falan yeter.. onu da o zmn geldiginde düsünür.. ben imzamdaki sistemi 300w frisby psu ile 2.5 ay idare ettim.. lütfen insanların kafasını karıstırmayın forumun kalitesini düsürmeyin..
quote:
Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe
quote:
Orijinalden alıntı: multeci
250 w kesnlikle yeterli gelmez kart en aşşa 70w harcıyor genelde 80 w gibi ama en azından karta 100w ayrman lazım o yüzden 350 w kaliteli bir psu alman lazım