Şimdi Ara

250 watt güç kaynağına HD 4670 takabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşimin bilgisayarı hediye gelmişti bir kaç sene önce, ati x1050 adında rezalet bir kart var üstünde hiç bir şey oynanmıyor doğal olarak.

İşlemcisi e2160 ram de 2 gb, ekran kartı taksam idare eder hale gelir ama güç kaynağı malesef 250 wattmış

Güç kaynağı almam gerekir mi? Gerekirse kaç watt alayım? HD 4670 almayı düşünüyorum ekran kartı olarak.

Not: Tv kartı, harici ses kartı gibi şeyler yok anakartta.

• çok eski bi psu değildir e2160 lı bi sistemle geldiğine göre. çok eski değilse 4670 çalışır yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multeci

çok eski bi psu değildir e2160 lı bi sistemle geldiğine göre. çok eski değilse 4670 çalışır yani.

250 w kesnlikle yeterli gelmez kart en aşşa 70w harcıyor genelde 80 w gibi ama en azından karta 100w ayrman lazım o yüzden 350 w kaliteli bir psu alman lazım
  • enlight marka 250w psu ile 8800gs sorunsuz çalışıyor tecrübe ettim.
  • en sağlıklısı 12 v değerlerine bakmak lazım. çalıştıradabilir ama sistemi riske atmış olursun. psu nun üzerinde etiketlidir orada yazar 12 v değerleri. bi de üzerinde rated ya da peak yazıyor mu diye de bak.

70 tl gibi bir fiyata xilence 420w ya da high power 400 w psu alman daha iyi olur.
  • dsotum sen eğer güç kaynağının üstündeki akım değerleri bize verebilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz sana
  • @ultramarine
    bazı arkadaslar forumdan gitti gideli insanları yanlıs yönlendiren kisiler türedi forumda..bizde biliyoruz herhalde temiz bi 350-400w istedigini hd4670
    'in.. adama niye gereksiz yere masraf yaptırıyosunuz cok eski degilse hicbir problem cıkmaz.. cok idare etmeyebilir.. 5-6 ay falan yeter.. onu da o zmn geldiginde düsünür.. ben imzamdaki sistemi 300w frisby psu ile 2.5 ay idare ettim.. lütfen insanların kafasını karıstırmayın forumun kalitesini düsürmeyin..
    quote:

Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe

quote:

Orijinalden alıntı: multeci

çok eski bi psu değildir e2160 lı bi sistemle geldiğine göre. çok eski değilse 4670 çalışır yani.

250 w kesnlikle yeterli gelmez kart en aşşa 70w harcıyor genelde 80 w gibi ama en azından karta 100w ayrman lazım o yüzden 350 w kaliteli bir psu alman lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9800gt için kaç watt ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende e2180 işlemci var 2 gb ram ga945gcmx-s2 anakart 250 w bien markalı güç kaynagında kullanıyorum su an için bi sıkntı yok :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.