Şimdi Ara

250 w dc motor calıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana hazır yapılmış bir devre lazım aradığım şey şudur
    1 dc motor var 250 w 36 volt 10 amper tüketiyor
    bu motor için güç kaynağı lazım ayarlı yada ayarsız farketmez
    pc power denedim motor zorlanınca power sigortası attı yensini koydum bu seferde transsitör patladı anlıyacağınız bana daha iyi birşey lazım ? ucuz ve dayanabilmesi gerek..

250 w dc motor calıştırma

yardımlarınızı beliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 13 Eylül 2013; 22:56:52 >

• varelimde 2 adet daha birini hurdacıdan buldum diğerini cocuk scooterindan cıkardım ama 80 90 kiloluk bir adamı rahat taşıyor bisiklete taksanız o derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 13 Eylül 2013; 23:03:54 >
  • 36 volt 25 amper smps al.
  • ne kadardır cihaz fiyatı
  • bence akü ile bisiklete tak
  • Akü dayanmıyor 40 dk bitiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamda rüzgar türbünü olacak motormuş arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 kablolu step motor ??
    13 yıl önce açıldı
    12v dc motor seçimi?
    11 yıl önce açıldı
    dc motor tavsiyesi ??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    motorun ucuna cok güzel pervane takılır vidalı kaynağa gerek yok yanlız elle ceviremiyorum cok sıkı büyük pervane lazım içindeki mıknatıslar baya güçlü birin içini söktüm kömürü bitmiş matkap kömürü oldu zor yerleştirdim mıknatıslar fena cekiyor ama ici cok basit yapılmış
  • Aslında bu motor öyle o kadar çok akım çekmez.Gerek boşta çok akım çekmesi gerekse elle çevirme zorluğuna dikkat edersek,motorda problem var görüşü ağırlık basar.
    Aynı motordan bende de vardı.24V akü ile boşta çalıştırdığımda 1-2 Amper akım çekmiyordu.
    Motoru dikkatli söküp problemini (sıkışma,paslanmadan dolayı bilya arızası vb.)gidermenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 14 Eylül 2013; 14:59:52 >
  • Bence de motor arizali olabilir. Bu arada pc powerlari 12volt verir. Hem 36 volt 10 amper olan motor 360w yapmaz mi. Pc Powerlarin Geneli 300w dir. 550 w olan bir power da is gorevbilir.

• M@rKSm@N kullanıcısına yanıt
    24 volt verebiliyor psular - 12 kanalı + 12 kanalı var 450 wat ama motor akımı cok cekiyor 10 amper

motor bu
    http://www.youtube.com/watch?v=em6nlz0l0YY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 14 Eylül 2013; 23:32:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

24 volt verebiliyor psular - 12 kanalı + 12 kanalı var 450 wat ama motor akımı cok cekiyor 10 amper

motor bu
    http://www.youtube.com/watch?v=em6nlz0l0YY

+12 kanalından baya akım çekebilirsiniz. ama -12 den o kadar çekemezsiniz.
    şimdi elimdeki psu ya baktım. toplam gücü 300 watt. +12 hattı için 18 amper yazarken -12 için 0.5 amper yazıyor. yanması normal yani
  • Hocam satmayı düşünürmüsün
  • nedir bu satma olayı 10 15 mesaj aldım sat sat diye sıfırı yokmu bunun ebayda trde olmayabilir ama ebdayda kum gibi hatta 1000 wat olanı bile var
  • Hocam herkez bi elektrikli araba yada bisiklet yapmayı düşünüyo kimse motor bulamıyo sende böyle motor olunca
  • satsam ne kadar eder 2 tane var elimde
  • Hocam açıkçası hiç bilmiyorum sen ne kadar paraya temin ettin ve direk motor olarakmı satın aldın bi elektronik alettenmi söktün mesela elektrik süpürgesi vantilatör gibi
  • yok hocam birini 800 lira değerindeki e scooterdan söktüm diğerini hurdacıdan aldım hurdacıdaki motorda aynısı hurdacı bana böyle deldi dedi oda scooterdan sökülmüştür cünkü başka yerde kullanılmıyor üretim amacı bu motorun budur ebayda bile e bike e scooter olarak gecer . motorun cektiği watt önemlidir fanviratör 12 24 volt olabilir ama 5 w cekiyor ise ucuna taktığı zinciri ceviremez

bak alet bu kendi ilanımdır içinde 24 volt 250 watt motor var mesela 500 watt olanı taksam daha hızlı gider ama daha fazla aküyü harcar
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-motosiklet-e-scooter-250-wat-24-v-videolu-134817416/detay/

2 ci motoruda bisiklete takacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 20 Eylül 2013; 19:27:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

yok hocam birini 800 lira değerindeki e scooterdan söktüm diğerini hurdacıdan aldım hurdacıdaki motorda aynısı hurdacı bana böyle deldi dedi oda scooterdan sökülmüştür cünkü başka yerde kullanılmıyor üretim amacı bu motorun budur ebayda bile e bike e scooter olarak gecer . motorun cektiği watt önemlidir fanviratör 12 24 volt olabilir ama 5 w cekiyor ise ucuna taktığı zinciri ceviremez

bak alet bu kendi ilanımdır içinde 24 volt 250 watt motor var mesela 500 watt olanı taksam daha hızlı gider ama daha fazla aküyü harcar
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-motosiklet-e-scooter-250-wat-24-v-videolu-134817416/detay/

2 ci motoruda bisiklete takacam

bu alet kaç yaş içindir hocam almayı düşünürüm aslında benimde bisiklete motor takma projem vardı motor bulamadığımdan dolayı ertelendi yada iptal oldu diyebilirim bu aleti ben kullanabilirmiyim 17 yaş

aslında beraber bitane motorlu bisiklet yapabiliriz bilgi paylaşımı olur hocam

• Valla ben 25 yaşımdayım kilo 80 geceleri biniyorum herkez bakıyor ilgi odağı bir aley yanında kawazaki motor dyrsa bakmazlar buna kafa cevirio bakarlar o derece yaş sınırı yok 1.75 boyum var rahatca biniyorum bisiklet boyunda koltuğu zaten tekeri kücük sadece cansın motorda sıfırı 800 lira yapmaya kalksan motor akü beyin lastil jant şase 800 e gelir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.