Şimdi Ara

250 rms sub + 2 mid takımı mono önerisi ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar araç megane 2 kapılar dar olduğu için mecburen 13 cm comp aldım taktırdım komplarım şunlar
    sm 13 cm diye geçiyor 60wat rms yazıyor 200 w tepe değer yazıyor özelliklerinde bunlardan her kapıda var
    arkada 1000 w 250 rms jbl sub mevcut
    jameson usa 6004 amfi mevcut fakat bütün hepsi bu amfiye bağlı uzun yolda çok fazla ısınıyor amfi geçen poşedi eritmişti.bağlantılarınıda konuya ekliyorum 250 rms sub + 2 mid takımı mono önerisi ss li
    şimdi ben subwooferi tam verimli yada compları verimli kullanamıyorum gibi geliyor bana mono alıyım diyorum 400 max 500 tl ye çıkabilirim mono için mono alacam fakat aracın aküsü de 60 amper kapasitörmüdür nedir ondan gerekirmi yada stereo amfiyi daha kaliteli bişe alsam hepsini verimli kullanabilirmiyim önerilerinize açığım

• up
  • up
  • up
  • Amfiniz yetersiz mono amfiyle desteklemeniz gerekiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stereo anfin başlangıç serisi bir cihaz...komplarin iş gormez onu drgistirmen gerek kaliteli ses almak istiyorsan tabi...jbl 601 mono işini görür dostum...jbl 1000 lik ciftlersin ozaman daha doygun basslar alabilirsin...bu arada ana uniteni değiştirmediğin taktirde kaliteyi unut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden_09 -- 14 Ağustos 2016; 13:49:20 >
  • akyurt kullanıcısına yanıt
    bi tane önerirmisiniz acaba piyasada kolay bulunur bişe olursa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hidden_09 kullanıcısına yanıt
    jbl 601 monoyu bulamadım üstad nette.bana kalsa aracın içi siyah olsa ana üniteyi çoktan değiştirmiştim fakat şu bej uyumu takıntım var benim ondan elim gitmiyor yoksa ana ünitede alırdım.zaten aracı 1.5 seneye satarım diye düşünüyorum km si yüksek.4 ohm çalışsa yinede daha temiz bi ses olmazmı şimdikine nazaran dersin ?

• Philippo monolara bakin butcenize uygun bi tane alin derim philippo lar bass dusmanidir. sonuna kadar destekler, gaini kacirirsaniz basslari yakar dikkatli kullanmakta fayda var. Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyurt -- 15 Ağustos 2016; 0:22:41 >
    http://urun.n11.com/amplifikator/pilippo-po-950-mono-1000-watt-oto-anfi-amfi-P85815831 şöyle birşey işimi görür sanırım teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

http://urun.n11.com/amplifikator/pilippo-po-950-mono-1000-watt-oto-anfi-amfi-P85815831 şöyle birşey işimi görür sanırım teşekkürler :)

Simdiden hayirli olsun,
    Ohm ji fazla dusurme sub u eline alirsin 2 ohm da kullanmaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyurt -- 15 Ağustos 2016; 0:44:33 >
    akü 60 amper 2 amfili sisteme yetermi dersin üstad ?
  • Kesme yapar kapasitor gerekiyor aku amperi yukseltirseniz iyi olur

şuanki haliyle bile uzun yolda kesme yaşadım.72 amperlik akü uygunmudur ? akü ilk işim olacak bu işte yüksek ses te de gece yolculuklarında farları kıstırıyor hafiften
  • 13 compler kaliteli mi ses acisindan bass da kuvvetli vurucak icerdeki sesi bastirirsa rahatsiz eder gibi geliyor bana bass mid tiz dengeli calmasi lazim kimisi bass sever kimisi tiz bana gore dengeli olmasi daha makul bu compler kaliteli degilse capini genisletmek lazim 16 cm gibi pasif mid takimi lazim

complardan memnunum 2 takım olduğundan basın üstün geldiği olmuyor şimdi ben monoyu alınca onda sub kontrol ünitesi olursa ayarlama imkanı sunarsa dengelenir diye düşünüyorum
    http://www.hepsiburada.com/soundmagus-sm-13c-13-cm-component-takimi-p-OTAKTSM13C 2 takım var bundan
  • Bu midlerden bende kullaniyorum bendekiler 16 cm lik olanlarindan,
    1000 w pioneer campion serisi var benim aracta. 1 tane amfi kullaniyorum stereo amfi. Amma velakin gaini kismazsak bastiriyor.
    Sound magus muadillerine gore f/p urunu.
    Amfi kenwood kac-m846 720W

bu gün ankarada aydın elektroniğe uğradım ferhat aydın sanırım araca bindi şöyle bi baktı açtı sesi sıfılardı bası tizi dedi ben bunu adam ederim yarın 10 da gel mono gerekirmi dedim gerek duymayabiliriz complarla bunu adam ederim ben dedi 16 lık uydururum megane 2 ye hertürlü takarım takamazsam para bile almam dedi yarın bi gidecem bakalım nolacak mono yerine comp mantıklı olabilir napacak bende bilmiyorum işin prii diyolar
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Hocam yapılan işlemi ve sonucunu paylaşırsanız sevinirim
  • Gokcesel kullanıcısına yanıt
    bildiririm hocam yarım gün sürer dedi bi elden geçmesi gerekiodu zaten :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.