Şimdi Ara

250 KG Kapak 1 Tekerlekli Sandalye- Konu Çok Ciddi Troller gelmesin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Benim Dedem sigara dolayısıyla bir bacagı kesildi, Protez kullanıyor. Bizde Engellilere yardım amacıyla Kapak topluyoruz. 260 KG kapak topladık. Bize Sıra gelmesede bir insan sevinsin istiyoruz. Bu kapakları nereye verebiliriz. Bu kampanya halen devam ediyor mu ?

Not: Gereksiz yere saçma yorumlar yapmayın.
    Not2: Konu Çok Ciddi, İnsanların hayatıyla oynamayın.
    Not3: Troller buradan uzaklaşsın.

NOT4: Bağışlıyabileceğimiz yerlerin iletişim adreslerini de verirseniz sevinirim.

• Devam ediyor ama nereye başvuralacak hakkında kımse bılgılendırılmıyor bizde engelliler derneginden ögrendık Aynı sorun bızdede var bırı dıyor 50 bin kapakmı ne toplayın diyorlar 3 yaşındaki yigenimin var 2 bacagıda tutmuyor hergün ufak tefek kapak toplamaya calısıyoruz daha 12 binde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeZa® -- 16 Kasım 2012; 5:04:44 >
  • Kapak kutuları oluyor okullarda hastanelerde ama sizinki baya çok.Ayrıca o kadar kapağı nasıl topladınız ben 1-2 kilo zor topladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndacHan

Kapak kutuları oluyor okullarda hastanelerde ama sizinki baya çok.Ayrıca o kadar kapağı nasıl topladınız ben 1-2 kilo zor topladım

alanyada teyzem var, Otelde ve okulda calışıyor. Haliyle birçok kapak oldu. Tarttırmışlar 250 KG gelmiş. 10 KG de bizde var.

Esra erolu arıyacagız. Cevre ve orman müdürlüğüde ilgileniyomuş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan3232

quote:

Orijinalden alıntı: AndacHan

Kapak kutuları oluyor okullarda hastanelerde ama sizinki baya çok.Ayrıca o kadar kapağı nasıl topladınız ben 1-2 kilo zor topladım

alanyada teyzem var, Otelde ve okulda calışıyor. Haliyle birçok kapak oldu. Tarttırmışlar 250 KG gelmiş. 10 KG de bizde var.

Esra erolu arıyacagız. Cevre ve orman müdürlüğüde ilgileniyomuş sanırım

http://www.kapaktoplama.com/mavi_kapak_kampanyasi_iletisim.html
    Maltepe belediyesi de sanırım böyle bir kampanya yapıyormuş.

• Beyaz Masa ilgileniyordu sanırım..
  • atın çöpe ciddiyim , çünkü 250 kg kapaktan en az 25 tane sandalye parası çıkar , çok büyük reklam adamların kârının hadii hesabı yok at çöpe yada yakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerde boş beleş iş, ona hücum ediyor millet. Çöp karıştırıp kapak toplayacağına günde 25 kuruş bağışlasan sandalyesiz adam kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Nerde boş beleş iş, ona hücum ediyor millet. Çöp karıştırıp kapak toplayacağına günde 25 kuruş bağışlasan sandalyesiz adam kalmaz.

Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Nerde boş beleş iş, ona hücum ediyor millet. Çöp karıştırıp kapak toplayacağına günde 25 kuruş bağışlasan sandalyesiz adam kalmaz.

adam günde 25 kuruş bağışlıyor beyler.
    burada amaç bağış toplamak için insanların cebinden para cıkmasını önlemek. aslında var olup da kullanılmayan fırsatı değerlendirmek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

Bu kapakları ne yapıyorlar bilgisi olan var mı ?
    Ne şekilde maddiyata çeviriyorlar ?

Kapakları yapan fabrikalara satıyorlardır büyük ihtimal para ile eritip onları tekrar kapak yapıyorlardır dezenfekte edip + olarak kapakları belediyedeki halk masasına verebilirsiniz
  • Y
    A
    W

H
    E

H
    E.

Şaka. Çevre Orman Müdürlüğü ne durumu eposta ile ilet veya Google dan araştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubamakimvurdu

atın çöpe ciddiyim , çünkü 250 kg kapaktan en az 25 tane sandalye parası çıkar , çok büyük reklam adamların kârının hadii hesabı yok at çöpe yada yakın.

250 kg kapak adamlar için çok büyük bir kar degil ama o 25 tane sandalye kim bilir nasıl işlere yarayacak

bacağını kaybetmeyen bilemez bacagım bir ay alçıda kaldı o zaman daha iyi anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

quote:

Kapakları yapan fabrikalara satıyorlardır büyük ihtimal para ile eritip onları tekrar kapak yapıyorlardır dezenfekte edip + olarak kapakları belediyedeki halk masasına verebilirsiniz

kapaklar eritilmez kırma makinasından geçip tekrar'dan basım yapılır ayrıca dezenfekte edilmez edilemez benim anlamadığım 250 kg kapak olsa kırma makinasın'dan geçtikten sonra tekrar basıma verilse 10 kg kayıp olur 240 kg 1 kapak en aşşağı 30 ila 40 kuruş gibi bir maliyeti olur sanırım valla iyi para millete bir sandalye verecez diye iyi para kırıyor herifler

• Allah kolaylık versin, üzüldüm.
  • 1 kg hurda renkli ppnin fiyatı : 1,8 TL x 250 kg = 450 TL

1 adet tekerlekli sandalye : 210 TL http://www.medikal-urunler.com/tekerlekli-sandalye/tekerlekli-sandalye-1-sinif-ekonomik.html

belki daha ucuza bulunabiliir tekerlekli sandalye. bence şişe ve kapakları aynı anda toplamak daha mantıklı, çünkü şeffaf pp kilosu 2,2 TL
  • quote:

bu kapakları geri dönüşümle ham maddesini kullanıyorlar kaliteli bir malzemeden yapılıyormuş o yüzden değerli
  • biz okulda topluyoruz her sene topladık hala devam ediyoruz.pazartesi günü hocaya sorarım nereye veriliyormuş kapaklar buraya yazarım
  • Kardeş İstanbuldaysan pm beklerim gerçekten yardım edebileceğin birini tanıyorum
  • Arkadaşlar tekerlekli sandalye değil akülü sandalye olucaktı. Yazım yanlışım için özür dilerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.