Şimdi Ara

250 GB JTAG RGH 2 KOLLU 0 Ayarında Uygun Fiyatlı Cihaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İcinde kaliteli cip vardır. Bilmeyen arkadaşlar icin belirtiyim, dandik cip takılarak jtag işlemi yapılmış cihazların acılması 5 dakikayı bile bulabilir. Bu cihazın düğmeye basmayla acılması arasındaki süre 10 saniyeyle 60 saniye arası değişiyo. (Coğu ilanda bu konudan bahsetmezler bile)

Foto da da görüldüğü üzere bütün sistem hazır kurulu vaziyettedir, size sadece alıp keyfini cıkarmak kalıyo.

Ürünün kutusu kitapcığı köpüğü vs. herşeyi tamdır, fotoda da görüldüğü üzere...

Hem kasa hem kollar sıfır ayarındadır, değil cizik toz bile yok üzerlerinde. Hiç abartmıyorum, alan kişi cok memnun olucak. Daha Xbox ın kasasının etiketi bile duruyo.

Arkadaşlar bi sürü sorun lu xbox satılmadır. Sistemi oturmamış cihaz var, acılmayan (yani geç acılayan ve bazen tek seferde acılmayıp uğraştıran), acıldıktan sora XEXe gir ordan freestyle a gir vs. oyunlara ulaşması bi dert. Bir sürü yan sanayi kol var. Pili temassızlık yapar, bi süre sora lb rb tuşları basmaz yalama olur. Böyle cihazları tabiri caizse satan kurtulmak için ölü fiyatlara verir ama benim konsolum tam tersi ömürlüktür.Tüm bu detayları benim ürünüm satılsın diye değil, tecrübeli arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum. Benim cihazımı satma gibi bi derdim yok ama lütfen alırken satıcıdan tüm bilgileri öğrenin, mümkünse cihazı alırken kontrol edin, cihazlara değerinden fazla para ödemeyin, herkese hayırlı alışverişler.

Tüm bu yazdıklarımı hesaba katınca gayet uygun bi fiyata verdiğimi düşünüyorum...

Fiyat 540 TL Fiyat pazarlıksızdır. Bu temizlilkte bi konsol için uygun bi fiyat bence.

İletişim 0553 597 22 35 + PM

250 GB JTAG RGH 2 KOLLU    0 Ayarında Uygun Fiyatlı Cihaz

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• aslında fiyat çok iyi fakat maaşa daha var

bununla online oynama imkanımız oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

aslında fiyat çok iyi fakat maaşa daha var

bununla online oynama imkanımız oluyor mu ?

Sağolun hocam, evet online oynaniyo, nası olucağıyla ilgili videolar var. Ben online a bulaşmadım tabi hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kinect de olaydı iyiydi.
  • takipteyim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.