Şimdi Ara

250 CC tercih konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese hayırlı forumlar. Kışa doğru motosiklet piyasasının düşüşe geçtiği zamanlarda motosiklet alacağım Aralık Ocak ayı gibi, 22 yaşındayım 190 boyundayım ve 92 kilo civarındayım motosiklet kullanmasını biliyorum sakin bir kişiliğim var ve hız meraklısı değil motosiklet sevdalısıyım. 125 CC düşünmüyorum çünkü altımda çok küçük duruyor ve motor boğuluyor. Neredeyse her gün kullanacağım racing türü motosiklet alacağım düşündüğüm cbr 250r, r25, gsx250r ve ninja 300 var(ninjadan tedirginim çok agresif diye düşünüyorum daha doğrusu bilgim yok ninja hakkında) büyük ihtimal 0 kilometre alacağım ve 4 5bin lira gibi ekipmana para ayıracağım sizden isteğim tecrübelerinize güvenerek siz olsaydınız hangi motoru alırdınız ve ekipman ne önerirsiniz. Top speed benim için önemli değil bu arada uzun ömürlü ve sağlam olması daha önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalipso -- 28 Ağustos 2019; 9:48:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • son sürati ve hızlanması önemli değilse cbr al hem piyasası hızlı, hem servis parça konusunda lider hem yakıtı az.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krank kırma problemi var diye biliyorum cbrda bir de 0 kilometresi yok temizini bulmak zor motordan anlayan çevrem yok 2. El alıp dolandırılmayalım acemilikten :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam Yamaha YBR 250 satın alırdım:

    250 CC tercih konusunda yardım
  • Merhaba,
    Kendi görüşüm R25 Almandan yana. Ama bu hızdan dolayı değil ve birazcık eğitim alman gerek hiç motosiklet tecrübesi edinmediysen, R25 250 CC dir ne sorun yaratabilir ki diye düşünme oldukça güçlü hızlı bir motosiklet, neden r25 diyorum çünkü sınıflarında taht kurmuş bir motosiklet satması kolaydır kmsi yüksekte olsa satmakta zorlanmazsın çok zarar etmezsin elinden kolaylıkla çıkartırsın.R25 kullandım güzel motosiklet yakışıklı motosiklet Ama dediğim gibi 250cc motosiklet 1 sene belki daha az bir süreç içerisinde yükseltmek isteyeceksin sıkılacaksın, o yüzden daha kolay satabileceğin bir motosiklet tavsiye etmelisin.Bu yüzden benim önerim R25 den yana.

    İnşallah daha iyileri nasip olur
  • Teşekkür ederim yorumlar için hepsini dikkate alıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.