Şimdi Ara

250 bin dolar iyi para mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50k dolara ev alınsa geriye kalan ömür sonuna kadar yetmez mi?

Bekar yaşanacak ve ev küçük bir yerden alınacak.

• Çok iyi para halkın çoğundan iyi yaşarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayda bin dolara geçinsen 200 bin dolar 200 ay yeter. Sonra?

• Mobidik kullanıcısına yanıt
    Maksimum 6000 liraya çok rahat yaşarım ben.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kadar paran olsa çalışmayı bırakır mıydın?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 350k rahat yeter o halde  

Bu arada 500 dolar aylık harcama az değil. Sonuçta ev kirası, eş, çocuk vs hiçbir şey yok. Bende içki, sigara, gece hayatı vs de yok. Hani nereye harcanacak bu para ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

Bugünün tek kare fotoğrafına göre düşünürsen, sonra hesap tutmaz. Sürekli artan fiyatlar büyük bir belirsizlik oluşturuyor. Fiyat dengeleri iyice şaşabilir. Kıtlık yaşanabilir. Sosyal olaylar küresel düzeyde yaşanabilir. Para sistemi çökebilir. Dolar enflasyonu alıp başını gidebilir. ABD ekonomisi ileride çökebilir. Nükleer savaş çıkabilir. Yani öyle bir garanti dolar rakamı yok maalesef. 10 milyon doların olsa dahi, 10 sene sonrasının garantisi yok. Altın olsa daha sağlam. Ben mevcut perspektife göre, böyle görüyorum.

• 250 Bin dolar ABD için bile çok iyi para yalnız öyle hayatın boyunca yaşayamazsın.

Arkadaşların mütevazi dediği hayat mesela en kalitesiz peynirleri almak, hiç tatile gitmemek falan. Bu mütevazi hayat değil köleliktir.

• kendi evim var maaşımda tam 500 dolar ben güç geçiniyorum.

• snl_ S kullanıcısına yanıt

Eş-çocuk varsa tutmaz bu plan. Ben yalnız kendim için düşündüm.

• 5 ev alsın 1 ine oturur 4 ü kiraya verir aylık 3000 den olsa 12000 aylık

• ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

bir araba sahibi olmak istedim 250 dolar kredi ödüyorum.

kalan 250 doların 40-50 doları faturalara (yaz-kış değişiyor doğalgaz klima) 50-60 doları benzin 50-70 dolar mutfak ve yemek (dışarıdan söyleme dahil)

elime 70 ila 100 dolar kalıyor. onunda 50-70 doları kartlarıma gidiyor. LCW den 3 tane eşofman altı alsam 20 dolar

--------------------------------------------------------------

eminim benim şartlarıma "şu anki ülke şartlarında çok iyisin senin halini lüks görecek insanlar var" diyenler olacaktır. (Allahıma bin şükür) ama benim durumum ülkemin en kötüsü olmayı hakediyor.

kendi evim olsa ve 500 doları amerikada kazansam (ki o kadar düşük maaş yok) daha iyi yaşarım

sadece bir yabancı gibi yaşamayı denedim bakalım nasıl olmuş  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 22 Mayıs 2022; 22:23:37 >

• 01virüs01 kullanıcısına yanıt

200 bin dolarla 4 ev alıp kiraya vermek? 12 bin tl için?

hocam 3 milyon para ediyor bankaya koy en kötüsü 36 bin tl aylık verir. aylık 12 bin tl için değmez.

• Kişiye gore degısır,elime geçse once ıslerımı halleder sonra kolelik hayatına baslarım,ev-arabayla ısım yok ztn.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • snl_ S kullanıcısına yanıt

aylık 500 dolar harcayıp 33 yıl sonra parasız kalmaktan iyi evde değerleniyor risksiz. sizin dediğiniz yapılabilecek en kötü şey %100 den fazla enflasyon varken parayı tl faizine yatırmak kur 7 8 ken bu olayı yapsan şuan 200 bin değil 100 bin doların vardı

• Evle araba varsa fena bir para değil fakat emekli edecek para da değil. Önemli olan doğru yerlere yatırım yapmak. Yaptığın yatırımlar yıllar sonra iki katı ettiği zaman bence iyi bir para olacaktır.

• Eurobond tahvıl al- her ay 1000 dolar cebıne kalır- 10 sene sonunda anaparanı + kuponlarla kralsın. ben aldım her ay 100 doalr yatıyor .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.