Bildirim
25 yaşında meslek bilmemek.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
önceden ne güzel işkur un meslek edindirme kursları vardı şuan bakıyorumda yok belki gelir yeniden -
quote:
Orijinalden alıntı: VolcanoPower
önceden ne güzel işkur un meslek edindirme kursları vardı şuan bakıyorumda yok belki gelir yeniden
usta çırak ilişkiside kalmadı gerçi bu yaştan sonra -
-
iş kurun iş eğitimi bence yetersiz bizim kombiyi yapmaya öyle birisi geldi konuştuk biraz kurs falan almış işte adam anakartı patlattı bir kerede ceyrana kapıldı baktım ölecek parayı marayı gözüm görmedi zaten akşamdı dedim en iyisi sen sök kardeşim kartı yaptır getir dedim her şey benden dedim adam ölçü aleti kullanmayı bilmiyor o kurslara da güvenmemek lazım -
ticaret yapacakmış yav he he 2 ay sonra asgari ücretle sürünmeye başlarsın fazla takma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
işletme hocamız vardı çok üstün bilgisi vardı ben size sabaha kadar girşimciliği ticareti öğretirim ama kendim hayatta yapmam çok çok zor bir iş dedi. -
-
Büfe aç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olum adam gibi bölüm okuyun ya sanat bölümü nedir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanayide git vasıfsız olarak başla, işi öğren bir kaç senede ustası ol rahat edersin.Zannedildigi kadar ağır değil işler, mesela makine başında oturuyorsun akşama kadar 1700tl alıyorsun makine otomatik yapıyor işini.Tek yapacağın arıza yaparsa düzeltmek, ayarlarını yapmak vs.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X