Merhaba. Bir twitter ve telegram kullanıcısını takip ediyordum. 25 TL sabit kur ile USDT sattığını gördüm. Kanıt olarak onlarca dekont ve USDT transferi gösterdi. Bir mobil yazılım ile pasif olan kripto hesaplardan USDT'yi kendi hesaplarına çektiğini söyledi. Daha önce mobil madencilik (apk olarak) bu tür yazılımları para karşılığında satanlar vardı. 1 USDT'yi 25 TL karşılığında banka hesabına istiyor ve TRC20 adresine 1 USDT gönderiyor. Siz o 1 USDT'yi 38 TL olarak satıp kar elde edebilirsiniz. Bu tür bir mobil uygulama gerçekçi mi? Biz de uygulamayı alıp zengin mi olalım nedir bu mantık? ![]() |
25 TL/USDT sabit kur

-
-
hulk daha gerçekçi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de . Rulk Hulk u döver hem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Denemelik 250 TL attım 10 USDT gönderdi.
Benim takıldığım konu böyle bir mobil uygulama gerçekten var mı? Sosyal medyada defalarca gördüm. apk'yı 2000 TL'ye satanlar vardı. Bir uygulama en fazla ne yapabilir de bir adresten USDT'yi kendine çekebilir. İçim içimi yiyor derler ya öyle düşünüyorum bazen. Biri çıkıp doğru diye detayları anlatsa tadından yenmez
-
Scam dir dikkatli olun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Küçük küçük alın böyle hocam uğraşmayın nasıl bende yapabilirim diye. Sizden büyük ihtimal toplu ödeme yapmanızı yüksek komisyon ödediğinden falan bahsedecektir. Dolandırılmadan küçük küçük alabiliyorsanız alın. Ama arkadaş kesin dolandırıcı haberiniz olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1000% dolandırıcı sahtekar.
Fakat; Arkadaşın dediği gibi ufak miktarda alırsanız gelebilir
Örnek 500 tl atın 20 Usdt gelir ..
Ama ilk seferde 5000₺ atarsanız 200 USDT gelmez!!
USDT yani tether Dolar Endeksli birşey.
Örnek ellerinde
Trx (Tron) olsaydı ucuza vermek mümkündü
Şuan 10 tl gecen hafta 9 tl idi.
Adamların ellerinde çok vardir 3 tl ile almıştır
Size 5 tl satabilirler...
Chz şuan 1.90 bir ara 1 tl idi adam 100.000 chz alip bunu 1.50 den satabilir ama dediğim gibi Usdt satmasa kendisi daha çok kazanır.
Şimdi bende 1000 usdt var diyelim.38.854
Bunu niye 25 ten satayım 1000$=25.000
Aradaki zarar 13.854
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer telefona uygulama kurmak gerekmiyorsa..
Her zaman kullandığınız borsa adresini degil
Btcturk,paribu gibi bir firmanın adresini verip
1000₺ atıp beklemek gerek
Adamların 2 amacı olabilir.
1) Az gönderip güven sağlayıp arkasından 50.000-100.000 atanları engelleyecekler..
2) Cihaza yazılım uygulama kur onun sayesinde gelecek deyip sizin cihazdaki kripto cüzdan hack edilebilir...
Ülkede sadece telegram'da 5 dekontu görüp 70.000 ve 210.000 altınları satip dolandırılanlari gördüm.
Kız daha nişanlı düşünün yani ..
Düğün olmadan boşanma olacak!!
Polise gidip Kripto doları 38 den değil 25 ten alacaktım parayı yolladım gelmedi diyemezsiniz.
Derseniz polis tek akıllı sen misin!
Ava giden avlanır diyecek net..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 17 Mayıs 2025; 11:27:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BTCTurk TRC20 hesabıma 10 USDT aldığımda yatır-çek bölümüne bildirim geldi. Gelen miktarı teyit etmem istendi. Alıcının adını yazmamı istedi sistem. Bu kural kanuni bir yükümlülük olarak mı uygulanıyor?
Yıllar önce merkeziyetsiz, gönderen alan bilinmez gibi şeyler yazılıyordu. Şimdi banka hesabı gibi olmuş...
-
Arkadaş dolancırıcı çıktı bilginize. 500 TL'ye tav oldu engellemiş beni
-
Bilgilendirme için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X