![]() |
|

![]() |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Evladım artık 10 da uykumuz geliyor. Ocak ayından sonra emeklilik dilekçesiyle işten ayrılmayı düşünüyorum. 5.55 i ancak çok çay içp tuvalete kalktıgımda görüyorum. Onda da tuvaleti denk getirmeye calısıyorum. 5.55 nerdeeeee < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 3 Aralık 2025; 8:44:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
işte olabildiğimiz kadar olacağız. maaş almayacağım. mevcut düzende eyliyim. ancak tarımla uğraşmak , tavuk beslemek falan istiyorum. tam bir dayı oldum artık. |
|
Cok da iyi güzel oldu taam mı? Geçen ay da bebeğimiz oldu. Alırım bi h.o.
|
|
|
Aaa yıllar onceki imzam duruyor mu hala? Ben mobilde olduğumdan görmüyorum onu. drrah, oha kelimesinin bir kademe üstü. tarımla ilgili küçüklükten var tecrübem. Eyliyim derken eytliyim yanı yaşa takılanlardanım 2004 girişliyim. Paranın her türlü kazanılacağına inanıyorum. Kimse açlıktan ölmüyor nihayetinde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
sen bırak şimdi burda kaynatmayı. bak burda alanında uzman olduğun bir konu hakkında bir üye yardım istiyor. bu konu nasıl gözünde kaçtı da es geçmişsin hayret |
|
|
Bana IBAN yolladılar. O günden beri girmiyordum |
|
|
Kusura bakmayın arkadaşlar yonlendirince oraya gitti kafa. Evet zeytincilik yanına da tavuk düşünüyorum aslen bilgisayar muhendisiyim çok iyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çok guzel bir ege kasabasından remote calısıyorum. Ancak para odeme kuruluşunda çalıştıgım için kara para olsun terır finansmanı vs birileri bişeyler yapmıs. Genel mudurumuzu içeri aldılar sirketin faaliyetlerini va durdurdular. yazılımaal gelir kaynaklarımı. Sürdürürebilmek için yarın bi istanbul, yarından sonra da 3 gun cambridge de iş anlaşmaları, 3 gun de londradaki yılbası etkinliklerine katılacagım ama onceligim ayagımın birini londraya atabilmek. genelde bu tarz işlerle meşgulım. Yanı aktif olarak bordrolu çalışsam da çalışmayı düşünmesem de Günü bir şekilde kurtarmaya calısıyorım ;) sizler afiyettesinizdir inşallah < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 4 Aralık 2025; 21:2:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Aslında şu va ki hayat bana çalıştıkça değil çalıştırdıkça daha cok kazandıgımı oğretti. Ama insan çalıştırdıkça hastalıgı kazası sgk sı maaşı çok masraflı. sonrasında ev alıp kredi çelip kiracıyı eve koyup kredisini odettirerek kiracıları çalıştırmayı oğrendım. Sgk yok bağkur yok maaş yok , dahası onlar bana ödüyor sonra ağaçları çalıştırmayı oğrendım maaş yok sgk yok ödeme yok. Agaçlar benım adamı çalışıyor bana para kazandırıyor tavuk da aslında o yuzden. Sgk yok maaş yok benım için çalışıp 100 yumurta üretecek işçi. Masrafısz. Onları çalıştırmayı oğrenmek istiyorım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|