Şimdi Ara

25.kare hakkında ödev aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sübliminal mesaj ve 25. kare hakkında bi ödev aldım bunu videolarla falan süslemem lazım fight club örnek olabilir . Forumda ilgisi olanlar çoğunlukta olduğu icin yardımınız dokunur diye düşündüm . Çok iyi şekilde anlatmak istiyorum herkese teşekkürler şimdiden

Bu videoyu buldum ama görüntüsü pek iyi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What is love -- 3 Kasım 2012; 14:49:54 >

• 25. kare olmasın o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

25. kare olmasın o?

düzelttim
  • 25. karedir You tube dan arattın mı yığınla sonuç bulucaksın biraz araştırman yeterli olucaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T3RR1BL3WH1SP3R -- 3 Kasım 2012; 14:50:04 >
  • Ulan örtmenlerimiz bize şöyle ödevler vermedi
  • bi kişide yardım etmemiş :(
  • Kültür & Bilim bölümüne aç bence konuyu, en azından ödevin tamamlandığında diğer kişiler için de güzel bir kaynak/tartışma konusu olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    edebiyat 10 net için öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sübnimal mesajlar şöle özetliyim sana insan gözü 1 snde max 24 sn alabilir ve bir film karesi 25 kare alabilir işte art niyetli insanların bu insan gözünün algılayamadığı 25.kareye art niyetli ve istedikleri bir resim koyabilir ve hemen gecer ve bir deney yapmışlar bununla ilgili bir filmde göstermişler bunu ve filmde bu 25.kareye patlamış mısır al kola al nebilem bişeler al gibi şeyler yapmışlar filmin ortasında öncekli deneye göre %40 daha fazla satış yapmışlar ve coco colanın reklamlarında ulaşmışlar ve ve sübniminal mesaj içeren reklamlar dan sonra coco cola nın satışı %50 arttığı görülmüş ondan çok önemli bir sektördür bu ve çoğu tv programlarında vardır bu mesajar özellikle çizgi filmlerde hatta google 1 doların sırları yaz ve çıkan video yu izle sübniminal mesaj videolarını izle anlarsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.