Bildirim
25-30tl ye Bimden Ne Alınır ? (BIM PRO lari Gelin..)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hisse al.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yiycek biseyler al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hisse alma
O paraya 3 poşet abur cubur alırsın -
Party kutu cips al envai vesit cikolata jelibon cubuk kraker meyveli kek ac bitir ekmek cig kofte ton baligi barbunya pilaki aklima bunlar geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Drummer07
Yiycek biseyler al
bende diyordum depoda kalan 5450-gt210 tarzi yedek ekran karti falan mi alsam acaba, dedigin gibi filmle yiyecek bir seyler iyi gider..
ekmek arası ekmek ,
party i daha once denemistim pringles in cakmasi ama tadi fena degil. sagol onerilerin icin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 8 Eylül 2014; 0:52:43 > -
8 liraya narlı antep fıstıklı sucuk var. Çayla müthiş gider. Bim mantisi var paketi 1 lira, o da çok iyi.
Peki bim kartını nerden buldun sen?
15 tane uzumlu 15 tane findikli cikolata alirsin Topstars varya top seklinde
quote:
Orijinalden alıntı: 480mrt
8 liraya narlı antep fıstıklı sucuk var. Çayla müthiş gider. Bim mantisi var paketi 1 lira, o da çok iyi.
Peki bim kartını nerden buldun sen?
mayistan agustosa kadar fabrika da calistim, fabrika hakkinda cok saglam 50 tane oneri yazana mudur 100tl lik bim karti veriyordu bende 2 kisi buldum biz 3 umuz yazdik iste 50 oneriyi ikisine 25 erlik birer tane bim karti verdim kendimede 50tl lik bim kartini aldim(en cok oneriyi ben yazmistim, haksizlik olmasin)
-
İyiymiş valla, git gözüne kestirdigini dene :D 3 poset dolar o paraya :D
Cevizli sucuk al. Fırınlanmış cips var tadi biraz pringles gibi ondan al. Meyveli yoğurt al. Kefir var orman meyvelisi güzel.
Bim
Mentollü Vazelin ,
tesekkurler onerilerin icin.
-------------
arkadaslar bimde nesquik var mi acaba ? -
konu yukarı.. -
Bimi al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X