Şimdi Ara

24Mbit ve 35Mbit upload hızları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTnet'in 24 ve 35Mbit paketlerinde upload hızları nedir?

Netspeed, Turknet 3Mbit veriyor, Telekom'u bulamadım...

• 50 ve üstüne 4 upload 50-24 download arası 3 upload veriyorlar daha fazlası verilmiyor hangi firmayla alırsan al türk telekom altyapısında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Telekomda 20 gb gecince upload 2mbite dusuyor diye birsey okudum. Dogru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasvegaswings -- 8 Kasım 2019; 8:57:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    şuan kota olmaması gerekli bende yok netspeed kullanıyorum 20 olsada düşüş olmuyor

• Turk telekom toptan satıyor türk telekom ne ise diğer o kadar upload veriyor

24 MBps için upload 3 MBps
    25 MBps için upload 3 MBps
    50 MBps için upload 4 mbps
    100 MBps için upload 4 Mbps

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Upload hızlarında kota var. 1 Ocak 2019'da yasa ile kotaları kaldırdılar ama adamlar hala kotalı internet paketi satıyorlar. Böyle ülkenin anasını bacısını..
  • YAPA olan bir adrese taşınacaksın. upload ev bile taşıttırır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ttnet 8mbps de 10mbps hız
    14 yıl önce açıldı
    Superonline download hızı sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • marshall_fb kullanıcısına yanıt
    Benim sözleşme de upload için kota yok 800 kbps upload var fiber geldi dolap yok

• TTnet müşteri hizmetleri bana 20GB'ı geçtiğinizde upload hızı bir dahaki fatura dönemine kadar 3'ten 2'ye düşer demişti ancak hızım düşmedi bilginize...
  • Allah aşkına yorumlara bakıyorum da upload hızı 4 den 3 3 den 2 ye düşmüyormuş düşmüyormuş!!! Kardeşim buraya yazacagınıza gidin twitter dan vs posta yoluyla btk başkanı türk telekom ceo sununa yıl 2020 oluca türkiye nin upload hızı 4 megabit ve Büyük türkiye ve avrupanın kıskandıgı türkiye nin upload hızını tartışıyoruz donanım haber de 4 mü 3 e mi düşüyor aslında 2 miydi neydi !!!!!

Yaşınız küçükse bunun hesabını size 3-4 megabiti layık görenlerden sorun bu zaman aklınız ermiyoduysa da seçimler de sorun bunun hesabını devleti yönetenlere bu ülkenin insanı 3-4 megabit upload layık görülüyorsa da seçilmiş devlet yöneticilerine bir daha oy vermez onları meclise sokmaz gerçekten bu ülkeye size hizmet edecek olanları seçersiniz ne olur kimse vatandaşı yani sizleri kandıramaz... Ve türkiyenin de interneti AVRUPA GİBİ SEVİYEYE ULAŞIR.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.