249 TL SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Güç Kaynağı SHP650V2 https://www.itopya.com/sharkoon-shp650-v2-650w-80-plus-atx-psu Resmi web sitesi: https://tr.sharkoon.com/product/SHP%20V2 ![]() |
249 TL SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Güç Kaynağı SHP650V2

-
-
Biraz daha ucuzlarsa bedava gibi olacakmış. Son 2 senedeki en düşük fiyat olabilir.
MT Bilişim güvenilirdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 29 Temmuz 2021; 9:27:49 > -
Geçen hb de 249 liraya almıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanıyorum, memnunum
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.Fakat kesilmeyen bir cızırtı sesi var.Otururken pc başında rahatlıkla duyabiliyorum.
Bazı kişilerde de bu sorun varmış.
-
ben de hb den 260a aldım ama aldıktan sonra 235e alınabilir olmuştu. iade felanla uğraşmamak için kalsın dedim
-
quote:
Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMINGBiraz daha ucuzlarsa bedava gibi olacakmış. Son 2 senedeki en düşük fiyat olabilir.
MT Bilişim güvenilirdir.
Bu aldığım 4. Power. İnşallah sıkıntısız olur. Mt bilişim iyidir aynen. Bir tane kendim kullanıyorum. 2 tane de sistemle sattım. Çok sessiz bir power. Biraz kablosu kısaydı onu da dikkatlice yapınca sıkıntı olmuyor.
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, memnunum ama dikkatle dinleyince ufak bir coil whine sesi duyuluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orta sınıf psularda cw normal bence Gigabyte P650B kullandım 1 sene 650w 80+bronze şuan Corsair CX750F RGB kullanıyorum 750w 80+bronze o da ikisinde de cw mevcut, bence üst sınıf gold-plat psular hariç şans işi biraz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı tecrubeye sahibim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir yıl önce 379 dan almıştım. Orta sınıf için iyi ürün, bir sorun yaşamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eski bilgisayarı ayağa kaldırmak için almıştım geçenki kampanyadan, fena değil sanki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İtopyada 249 tl şuan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 tle kargo var
-
30 lira fazla vermiş olduk dünden. 50+ olsa iptal ederdim ama şimdi uğraşılmaz 30 lira için. sağlam gelsin de
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X