Şimdi Ara

2400 ile sistem kurdum tavsiyeleriniz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler şu an bütçemden çıktım ama sanırım 1 ay içerisinde bu kadar parayı toplıyabilirim. Sistemi ve ekipmanlara göz geçirin tavsiyeleriniz neyse söyleyin.

2400 ile sistem kurdum tavsiyeleriniz ?? 2400 ile sistem kurdum tavsiyeleriniz ??

• Hocam param olsa almazmıyım :) ama para olsa alıcam
  • Vatan bilgisayardan alıcam bu sistemi hafta sonu indiriminde ne kadar düşer bu fiyat ?
  • Titania07 kullanıcısına yanıt
    O zaman biraz bekleyip bunu almaya çalışın çünkü VGA çıkışın görüntüsü iyi değil sistem güzel ama monitör kötü.http://www.vatanbilgisayar.com/215-e2262vw-genis-ekran-led-monitor.html#genel-bakis bunu alın 322 lira şuan. Haftasonu düşer tahminim.
  • Hocam bende bunu sorucaktım hafta sonu ne kadar düşer ? Her üründe düşüş olurmu mesela şu an ben 2000 TL ile bütün sistemi toparlamak istiyordum şu an 2500 TL civarı birşey oldu acilen öğrenmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titania07

Gençler şu an bütçemden çıktım ama sanırım 1 ay içerisinde bu kadar parayı toplıyabilirim. Sistemi ve ekipmanlara göz geçirin tavsiyeleriniz neyse söyleyin.

Kasa+PSU: Xigmatek Assassin Bl. Ed. Tauro 80+ 700 Watt MidT ATX Siyahhttp://www.vatanbilgisayar.com/assasin-black-edition-tauro-80plus-700w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html

Monitör: AOC 21.5" E2262VW 5 ms LED Full HD DVI-D VGA 0.24 pxhttp://www.vatanbilgisayar.com/215-e2262vw-genis-ekran-led-monitor.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Titania07 kullanıcısına yanıt
    Dün birine onermistim bu sistemi. Sizde göz atabilirsiniz. Ekran kkartı kısmı dediğiniz ile Önerdiğim arasında size kalmış. Alabilirsiniz R9 280X daha iyi olur bence. Ya da ekran kartı R9 280 kalsın kasayı Angelmax abimizin dediğinden yapın
     2400 ile sistem kurdum tavsiyeleriniz ?? 2400 ile sistem kurdum tavsiyeleriniz ?? 2400 ile sistem kurdum tavsiyeleriniz ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam bende bunu sorucaktım hafta sonu ne kadar düşer ? Her üründe düşüş olurmu mesela şu an ben 2000 TL ile bütün sistemi toparlamak istiyordum şu an 2500 TL civarı birşey oldu acilen öğrenmem lazım

Her üründe olmaz ama 2500den de 2000e düşmez yani :D düşerse maksimum 60 70 lira düşer toplam fiyatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5961688 -- 24 Haziran 2014; 13:39:13 >
  • quote:

Hocam param olsa almazmıyım :) ama para olsa alıcam

kardeş amd kartlar titreme yapıyor vga ekranda mutlaka dvi al
  • quote:

Vatan bilgisayardan alıcam bu sistemi hafta sonu indiriminde ne kadar düşer bu fiyat ?

çok fazla düşeceğini sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.