Şimdi Ara

240 ssd mi? 1Tb hdd mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sorum başlıkta yazıyor zaten yeni gaming laptop alıcam herşeyi tamam ama diskte kararsız kaldım 240 gb ssd ve 1tb hdd li fiyatlar aynı sorum şu hdd 7200 rpm bana o yavaşlık hissini verirmi?Ssd yi çok istiyorum ama 240ssd+1tb hdd ye bütçem izin vermiyor birini seçmek zorundayım 3500 lira veripte ssd olmadığı için o yavaşlığı hissetmek baya koyar ama diğer yandanda 240 gb az gelebilir oynayacağım oyunlar arma 3 gta 5 h1z1 rust cs go lol herhangi bir film yada müzik arşivim falan olmaz sadece oyun için yeteri olur mu?Sizce hangisini tercih etmeliyim pc de iki portta mevcut yani ilerde bir disk takviyesi yapmak istersem problem yaşamam ki yapıcamda ama minimum 6 ay sonra bu şartlar altında yorumlarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk olarak SSD'yi seçin derim. En azından pc'den soğumazsınız. 😏

• Öğrenmek istediğimde tam olarak bu 7200 lük bir hdd pc den soğuturmu diyorsunuz?

• Ziya35470 Z kullanıcısına yanıt
    bana sorarsan hız ve diğer durumlardan dolayı ssd derim sadece dez avantajın kapasite olur ama diğer durumlardan dolayı gözük onu görmez illa bütün oyunların bir nada yükleme biri oyna bitir sonra diğeri kur oyna bitir sonra diğerini şeklinde yaparsan bana yeten 120gb iki katı olan sana 240 gb hayli hayli yeter

yinede karar senin
  • ssd aldığın takdirde ekstra ekleyeceğin diske sadece oyunları kurarsın ama hdd ile başlarsan format atmak durumunda kalırsın
    bence ssd al geç

• Oyunlarida sirasiyla oynarsin bitirince silip digerini kurarsin ssd iyidir iyi.

• Hocam sss al ileride 1 tb hdd al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    15 yıl önce açıldı
    SATA 1'e SSD Disk Takılırmı,
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herşey için düşünmeden ssd

depolama için harici alırsın
  • Ben hdd diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

herşey için düşünmeden ssd

depolama için harici alırsın

+1111
  • 240 lik ssd yi al . Yer dar gelecek ama sonradan da 1 TB harici yada oluyorsa dahili hdd eklersin .

Ama ssd candir . Makinamda 5 adet ssd var ( normal tower ) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 26 Haziran 2016; 19:35:10 >
  • Mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim ama hala kararsızım yarın alıcam ve daha fazla yoruma ihtiyacım var up

• hdd
  • Gaming ya da iş için ssd tavsiyedir. Hdd 10000 rpm olsun farketmez yine çileden çıkarır sabırlı biri değilseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 21 Temmuz 2016; 22:54:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.