Şimdi Ara

24 yaşından sonra üniversite okunur mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • okuyabilirsin tabii ki
  • Sen burdaki laflara bakma, sen ne istiyorsan onu yap. pdr mi istiyorsun çalış gir üniversiteye. Yaş önemsiz üniversitede ama sen kendin sıkıntı yaparsan bilemicem, senden baya küçüklerle aynı sıralarda olucaksın sana abi olarak bakacaklar bazıları soyutlıcak gruplarından genelde yaşı küçük olanlar yapar bunu ergen kafasında olanlar ama takma sen gir çalış mezun ol işini al
  • 22 yaşındayım bu yıl bitiriyorum. Gerisini sen düşün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saygılı Üye

    Pdr bölümü için düşünürsek 2 yılda hazırlansan burayı kazanmak için.

    Okunur mu hem çalışıp hem üniversite?

    Klasik ama okumanın yaşı yoktur. kimi gider 18 inde 22 sinde bitirir aval aval gezer sadece üni olsun bitirir, kimi gider 30 unda karar alır okıyacam diye hukuk btirir 4 sene sonra paşa paşa yapar meslegini yani takılma.

    bak bende 24 yaşındaydın. açıktan 4 yıllık bıtırdım. şimdi normal gidicem Allahın izniyle 4 yıllık ya gastronomi yada ögretmenlik. ailem benden cok istiyor gitmemi benide iten daha cok hevesi veren.

    Önemli olan hayırlısıyla kaç yaşında olursa olsun meslegini eline alman. 4 sene içinde bi işe girsen ne kadar ilerlieceksin? var mı önceden bi tecrüben bi dal da ? yoksa bence kesinlikle oku derim PDR yani.

    ama 4 sene sonra pdr'nin ne oalcagını bilemiyorum. benimde aklımda vardı kıbrısa gidip pdr okumak aman ebıleyım 4 sene sonra benımde geldi ne olacak diye. Gastronomi ve Mutfak sanatları daha cok aklıma yattı

    şuan hem alanyadayım hem üniversite burada ulaşım, barınma olmayacagından güzel olur hem özel yetenekle alıyorlar. tabi o ara tercihleri bugün extradan yapıcam olmazsa eklerden giricem.




  • Okumanın yaşı olmadığını düşünüyorum. Şu an yıldız teknikte mühendislik okuyorum. Okulu uzatmazsam 23 yaşında mezun olucam.25-26 yaşında tekrar üniversiteye girmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dhfade kullanıcısına yanıt
    Ne yaptın sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katml2 K kullanıcısına yanıt
    Kamuda memur olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okunur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.