Şimdi Ara

24 yaşında Boğaziçi İktisata başlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazı yerlerde yaş sınırı var ama maddi durumum iyi sizce okumaya değer mi?

• her türlü başlanır.şahsen ben tıp fakültesi bitince boun iktisat okumayı planlıyorum.Fakat planlarım tutarsa usmle vvs okumama gerek kalmaz.
  • Boğaziçi la boru mu bu. 50 yaşında başla, 55 yaşında yine işin hazır olur.
  • şuan ne mezunusun
  • Benim dedem 38 yaşında tıbbiye'ye başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePassenger

şuan ne mezunusun
    hiçbir yer
  • başlanır bitrilir üzerine doktora bile yapılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louie-Andy Anderson

hiçbir yer

Alıntıları Göster
    kardeş nasıl kazanacaksın benim matematik dahisi arkadaşım ucu ucuna kazandı orayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePassenger

kardeş nasıl kazanacaksın benim matematik dahisi arkadaşım ucu ucuna kazandı orayı

Alıntıları Göster
    2 senelik çalışma planı yaptım hocam önce sağlam bir temel atıp sonrada derece kitaplarını çözececeğim
  • 23'ümde mühendisliğe başladım mutluyum
  • 28-29 yasinda hic is tecrubesi olmayan biri zor ise girer, hele mezunlarinin yuzde sekseninin ac gezdigi iktisattan, muh falan olsa yine o yasa kadar is tecrubesi onemli ama yine de bir sekilde atilirsin derdim. Ben de bogazicindeyim 17 yasinda basladim. Acikcasi uni isimleri degerini kaybediyor bence ulkede artik cok da farketmez kim sana bounlusun isin hazir derse bil ki yalan soyluyordur her gun neler duyuyoruz biz bir bilsen. sektore yakin ve staja onem veren uniler biliyorsan ordan daha iyi bolumleri tercih et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

23'ümde mühendisliğe başladım mutluyum
    Şu an mutlu olabilirsin peki ya sonrası ?

Seni umutsuzluğa sürüklemek istemiyorum ama sektör genç eleman istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Şu an mutlu olabilirsin peki ya sonrası ?

Seni umutsuzluğa sürüklemek istemiyorum ama sektör genç eleman istiyor

Alıntıları Göster
    2. ünim zaten,iş tecrübem var,cv'me güveniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: karataym

28-29 yasinda hic is tecrubesi olmayan biri zor ise girer, hele mezunlarinin yuzde sekseninin ac gezdigi iktisattan, muh falan olsa yine o yasa kadar is tecrubesi onemli ama yine de bir sekilde atilirsin derdim. Ben de bogazicindeyim 17 yasinda basladim. Acikcasi uni isimleri degerini kaybediyor bence ulkede artik cok da farketmez kim sana bounlusun isin hazir derse bil ki yalan soyluyordur her gun neler duyuyoruz biz bir bilsen. sektore yakin ve staja onem veren uniler biliyorsan ordan daha iyi bolumleri tercih et
    hocam okurken staj,çap,y.ortalama yaparsakdamı kurtarmaz 28 yaşında mezun biri çok mu sıkıntı çeker gözümü korkutdunuz vallahi :)
  • ThePassenger T kullanıcısına yanıt
    Sadece matematikle kazanılmıyor orası, ayrıca sınavda matematikten fullemek için deha olmaya gwrek yok. 1 senede yeterince çalışıp "matematik dehası" olursun. Matematik zekası yoktur, analitik zeka vardır bu arada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    Okuyun siz hocam, üniversite insana çok şey katar. İktisat gibi bir bölümü boğaziçi'nde okumak gayet iyidir, hiç pişman etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skeull

Okuyun siz hocam, üniversite insana çok şey katar. İktisat gibi bir bölümü boğaziçi'nde okumak gayet iyidir, hiç pişman etmez.
    hocam okumayı bende çok istiyorum da 28 yaşında mezun birisi çok sıkıntı yaşar diye korkuyorum.Bazı yerler 28 yaş sınırı koyuyor birkaç yerde 30 yaş sınırı var.Bunları es geçersem akademisyenlikten başka şansım kalmaz diye düşünmüyor değilim çok riskli ama denemek istiyorum
  • Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    Dile çok önem verin hocam, burada 1-2 sene çalışıp rahat yurtdışına açılırsınız. Ya da burada kalır yükselirsiniz, iki şekilde de dil en önemli etken. Onun dışında stajınıza da dikkat edin. Riskli tabi, üversite okurken çalışmayı düşünüyor musunuz? Mezun olduktan sonra iş bulamazsanız bi geçim kaynağınıx var mı? Şuan çalışıyorsanız üniversite sizi işinizden eder mi? Bunların farkındasınızdır, söylememe gerek yok. Dediğim gibi boğaziçi adama çok şey katar, tabi sizin ne kadar alacağunuza bağlı. Bir de akademisyenlik de hiç fena değildir.

• sadece yaş olarak değerlendirirsek tabiki başlanır ve değer.ama ilgini fln bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 14 Ekim 2018; 23:58:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skeull

Dile çok önem verin hocam, burada 1-2 sene çalışıp rahat yurtdışına açılırsınız. Ya da burada kalır yükselirsiniz, iki şekilde de dil en önemli etken. Onun dışında stajınıza da dikkat edin. Riskli tabi, üversite okurken çalışmayı düşünüyor musunuz? Mezun olduktan sonra iş bulamazsanız bi geçim kaynağınıx var mı? Şuan çalışıyorsanız üniversite sizi işinizden eder mi? Bunların farkındasınızdır, söylememe gerek yok. Dediğim gibi boğaziçi adama çok şey katar, tabi sizin ne kadar alacağunuza bağlı. Bir de akademisyenlik de hiç fena değildir.
    Hocam söylemesi ayıp ama ailem biraz zengin hatta okuma işlerin başına geç diyorlar ama ben pek sıcak bakmıyorum kafamda ki düşünce boğaziçini okuyup bankacılıkla uğraşmak var banka demişsem de gişe değil(küçümsemek için söylemiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın) yatırım bankası veya merkez bankasında araştırma gibi pozisyonlar var belki de özel bir banka da müfettişlik de olabilir ama buralara girmek içinde yaş sınırı var o can sıkan mesele öbür türlü sabah akşam babamın peşinde gezmek istemiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.