Şimdi Ara

24 VOLT ŞARJ ALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 ADET 12 VOLT BİRBİRİNE SERİ BAĞLI AKÜLERİ BİRBİRİNDEN AYIRMADAN ŞARJ ETMEK İSTİYORUM.
    TABİİ Kİ ŞARJ DOLDUĞU ZAMAN DEVREYİ KESMESİ ŞART.
    BÖYLE BİR ŞARJ ALETİNİ NEREDEN TEMİN EDEBİLECEĞİMİ BİLEN VAR MI?

• 12 v akü kaç saatte dolar
    al bir tane adaptör(12 luk) tak 220 ye yaklaşık 8 saat sonra geri al kolay gelsin çarpılma haa
  • sinem_eylül verdiğin fikir için teşekkür ederim amaaa;
    1- 12 voltluk aküyü 12v adaptör ile şarj edemezsin,
    2- 2 adet 12 volt aküden kurulu olan sistemden o aküleri çıkartıp takmak öyle kolay bir iş değil.

bu yüzden ben sadece 24 v akü şarj edebileceğim bir şarj aletini nereden bulabileceğimi öğrenmek - tabii bilen çıkarsa - istemiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezgin_75

sinem_eylül verdiğin fikir için teşekkür ederim amaaa;
    1- 12 voltluk aküyü 12v adaptör ile şarj edemezsin,
    2- 2 adet 12 volt aküden kurulu olan sistemden o aküleri çıkartıp takmak öyle kolay bir iş değil.

bu yüzden ben sadece 24 v akü şarj edebileceğim bir şarj aletini nereden bulabileceğimi öğrenmek - tabii bilen çıkarsa - istemiştim.

koskocaman forumda illa ki bunun uzmanı birkaç kişi vardır bu aküler kaç ah nerede kullanılıyor şarj deşarj rejimi nasıl olacak ortam sıcaklığı kac derece vs... bilgiler vermemişsin uzmanlar vardır dediysem adamlar müneccim de değil herhalde, ha bu bilgileri veremem diyorsan 27.5 voltluk sabit bir kaynağa bağla sürekli dolu tutsun akülerini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarjlı pil ve voltaj
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.