Şimdi Ara

24 Şehit de Unutuldu Peki Ne Değişti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İtler istedikleri zaman yine gelip benzer baskında bulunabilirler.O 'karakollar' pardon 'barakalar' olduğu sürece her baskında şehit veririz.

# Karakol deniliyor ama resimlere bakılırsa benim mezun olduğum okullar daha dayanıklı gözüküyor.En azından çelik direkleri vardı.

# Askeri karakolun elektrikleri kesiliyor.Bu nasıl bir saçmalıktır ? Ayrıca ilçe genelinde elektrikler nasıl kesildi ? Karakolun bağımsız elektrik sistemi hiç olmadı jeneratörü olması gerekmez mi ?

# Şehit düşen Mehmetçiklerin bir çoğu yatağında vuruldu.Rezillik,yattıkları yer ateş altına alınmaya müsait.Bingöl'de Komando olarak askerlik yapan bi abim (öz değil) resimleri göstermişti.Bildiğiniz ilköğretim okulları gibi yerler karakol deniliyor.Askerlerin yattığı yerleri gösterdi.İlk tepkim 'gel beni vur abi bu' olmuştu.Askeri dehalar bunu neden düşünmez ?

# Bakın son 1 aydır Polis Özel Harekat'a baskın yapıldı Özel Harekat bildiğim üzere şehit vermedi aksine hepsini tepeleyip gebertti.Burada şu sorun ön plana çıkıyor,15 aylık asker ile bu iş olmaz.Saldırı anında o şokun etkisiyle birbirini vuran askerler var.

Aklıma geldikçe eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiredWarrior -- 24 Ekim 2011; 23:38:37 >

• Bilinen bir şey bu ancak kimsenin dinlediği yok.
  • En son toki kale gibi karakol projesini başlamıştı, n'oldu o iş?
  • "Şehit de"

-de

Bu milletin 1. elden canı yanmadıkça bu tarz şeyler hep unutulacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

En son toki kale gibi karakol projesini başlamıştı, n'oldu o iş?

En son 24 şehit verilince tekrar gündeme geldi ağır aksak ilerliyormuş.Ben o gün 1 hafta sonra unutulacak demiştim deprem sayesinde 4 günde unutuldu.Onu geçtim ara ara şehitler de oldu ama kimsenin pek umrunda olmadı
  • Borsalar dahi değişmedi
  • bende karakollar için özel bir tasarım olamsından yanayım savunma için mantıklı bir tasarım şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byabsnn -- 24 Ekim 2011; 23:37:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Mustafa"da yeni olan ne?
    16 yıl önce açıldı
    Ne Bekliyorduk,Ne Oldu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

"Şehit de"

-de

Düzelttim,haklısın geçen bir yazı da gördüm.Eğer bir zengin çocukları da doğu da askerliğini yapsaydı bu iş çoktan hallolurdu diye.Aynen öyle,şehit olan askerlerin durumları ortada,adam askerde evin elektriği kesik.

Zenginimiz bedel verir Askerimiz fakirdendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

bende karakollar için özel bir tasarım olamsından yanayım savunma için mantıklı bir tasarım şart

HİÇ BİR ŞEY BİLMİYOSA DEVLET OSMANLI KALESİ YAPSIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 24 Ekim 2011; 23:46:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

bende karakollar için özel bir tasarım olamsından yanayım savunma için mantıklı bir tasarım şart

HİÇ BİR ŞEY BİLMİYOSA DEVLET OSMANLI KALESİ YAPSIN.

En azından yatakhaneyi silah odasına yakın bir yere yapabilriler ve yatakhane iç tarafta olursa duvarlara gelicek roketlerden vs dende korunmuş olunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

"Şehit de"

-de

Düzelttim,haklısın geçen bir yazı da gördüm.Eğer bir zengin çocukları da doğu da askerliğini yapsaydı bu iş çoktan hallolurdu diye.Aynen öyle,şehit olan askerlerin durumları ortada,adam askerde evin elektriği kesik.

Zenginimiz bedel verir Askerimiz fakirdendir.

Zengin çocuklarıyla iş bitmiyor malesef, Şırnak'ta askerliğini yapan eşek gibi zengin bir arkadaşım var. Birileriyle bağlantıları olan zenginler başka tabi...

• quote:

# Şehit düşen Mehmetçiklerin bir çoğu yatağında vuruldu.Rezillik,yattıkları yer ateş altına alınmaya müsait.Bingöl'de Komando olarak askerlik yapan bi abim (öz değil) resimleri göstermişti.Bildiğiniz ilköğretim okulları gibi yerler karakol deniliyor.Askerlerin yattığı yerleri gösterdi.İlk tepkim 'gel beni vur abi bu' olmuştu.Askeri dehalar bunu neden düşünmez ?

adamlar darbe planları yapmaktan vakit bulamamışlardır zaar
  • Zenginsen paranı ver canın sagolsun, fakirsen canını ver vatan sagolsun :(
  • Abi devletin parasi yok desek dis borcumuz vs var cunku ; cep telefonlari yardim kampanyasi duzenleseler zaten bir paket sigaramiz ya 5 tl ya 10 tl eee 2 gun sigara icmez devletime yardim ederim.

Yani benim ki caresizlikten ve sinirden yapilan bir atilim... Bir yolu bulinsun da nasil olursa olsun demek istiyorum aslinda ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İtler istedikleri zaman yine gelip benzer baskında bulunabilirler.O 'karakollar' pardon 'barakalar' olduğu sürece her baskında şehit veririz.

# Karakol deniliyor ama resimlere bakılırsa benim mezun olduğum okullar daha dayanıklı gözüküyor.En azından çelik direkleri vardı.

# Askeri karakolun elektrikleri kesiliyor.Bu nasıl bir saçmalıktır ? Ayrıca ilçe genelinde elektrikler nasıl kesildi ? Karakolun bağımsız elektrik sistemi hiç olmadı jeneratörü olması gerekmez mi ?

# Bakın son 1 aydır Polis Özel Harekat'a baskın yapıldı Özel Harekat bildiğim üzere şehit vermedi aksine hepsini tepeleyip gebertti.Burada şu sorun ön plana çıkıyor,15 aylık asker ile bu iş olmaz.Saldırı anında o şokun etkisiyle birbirini vuran askerler var.

Aklıma geldikçe eklerim

onun ustune 4 sehıt daha verdık degısen bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

Abi devletin parasi yok desek dis borcumuz vs var cunku ; cep telefonlari yardim kampanyasi duzenleseler zaten bir paket sigaramiz ya 5 tl ya 10 tl eee 2 gun sigara icmez devletime yardim ederim.

Yani benim ki caresizlikten ve sinirden yapilan bir atilim... Bir yolu bulinsun da nasil olursa olsun demek istiyorum aslinda ...

Devlet dese ki bu terörü bitireceğiz bu millet yastık altındaki her şeyini döker ortaya.Geçen bi amca serzenişte bulunuyordu,onların başından bombayı eksik etmeyin ben emekli maaşımı almamaya razıyım diye
  • Karakol oldukça, sabahlara kadar önlem alsanda... birşey değişmeyecek. En iyi ihtimal karakolların yerlerini değiştirirsin.
  • Unutuldu işte,artık kimin umrunda ki 24 şehit ve daha sonra gelen şehitler.Şehit sayısına göre operasyon düzenleniyor insanın içini cızlatan nokta da bu.3 4 şehit normla hale geldi 8 9 da küçük çaplı operasyon.

45 saniye beyler,artık onu da kısalttılar 30 saniye felan sürüyor.Belki de daha da kısalır sadece alt yazı geçer belli mi olur.
  • quote:

Unutuldu işte,artık kimin umrunda ki 24 şehit ve daha sonra gelen şehitler.Şehit sayısına göre operasyon düzenleniyor insanın içini cızlatan nokta da bu.3 4 şehit normla hale geldi 8 9 da küçük çaplı operasyon.

45 saniye beyler,artık onu da kısalttılar 30 saniye felan sürüyor.Belki de daha da kısalır sadece alt yazı geçer belli mi olur.

Ben sana söyleyim.

Yakında terörist ölünce haber muhabirleri ölen teröristlerin haberini yapacak.

Pkk'lı itleri apo posteriyle mezara gömecekler, kürt bayrağıda sararlar o iğrenç bok yeşili rengi ıyyy!

Başbakan çıkacak, ölen pkk lıların ailelerine baş sağlığı dileyecek, onları öldüren Türk askerlerine de operasyon düzenletecek.

Bu ülkenin yönetimi o kadar inanılmaz mantıksızlıklarla dolu ki, şu yukarda yazdıklarım gerçekleşebilir cidden. Meclis gerizekalılarla dolu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.