Şimdi Ara

24 saatte Çinden istediğiniz telefonu adresinize gönderiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
21
Favori
9.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk Sipariş Hollanda ya geçildi . 2.Sayfada fotoğraflarla birlikte ayrıntıları görebilirsiniz.

Güncelleme 2

Yeni Ödeme sistemi Türkiye deki banka hesabıma transfer Ben burdan hesabımdaki parayı çekip Çin bankasındaki hesabıma yatırıp taobao dan siparişi geçip satıcının ofisine gidip telefonu kontrol ederek elden alıyorum . İstediğiniz kargo firmasına veriyorum.2. Sayfada kargo firmaları ve fiyatlarını paylaştım.

--Güncelleme-- :
    Arkadaşlar mlais konusundada belirtmişolduğum gibi, buradaki Türk öğrenci arkadaşlarla Türkiye ye telefon getirme projemiz var biliyorsunuz. bunu yaptığımızda fiyat biraz farkedecek ama telefonu elden alabileceksiniz.
    başlığı ilk açtığımda da belirttiğim gibi yurtdışında tanıdığı veya adresi olanlara telefon yollamayı planlıyorum. bazı arkadaşlarımızın telefon parçalama, harddisk, kitap içine koyma teklifleri benimde aklıma yatmıştı ama bugün forumda takip ettiğim kadarıyla bu yöntemler genelde başarısızlıkla sonuçlanmış
    paypal ile satış yapacağım için şöyle bir risk sözkonusu benim için, telefonu parçaladım diyelim, gümrükten dönerse siz benden dispute ile paranızı geri alabileceksiniz ama ben satıcıya parçalanmış telefonu birleştirip geri kabul ettiremezsem iş yapayım derken gözüm çıkmış olacak.

---------------------------------------
    Arkadaşlar nasıl başlasam bilemiyorum Şubat 26 da Çine Guangdong bölgesi Shenzhen şehrine üniversite okumaya geldim . Yaklaşık 4 ay boyunca çok sıkı çinceye çalıştım. Neredeyse hergünüm kütüphanede geçti bu süre zarfında ne foruma girebildim ne takip edebildim piyasayı.Okul bitimiyle biraz olsun Çin de olmanın avantajını kullanmak istiyorum.

Buyrun foruma açtığım konum 100 e yakın fotoğraf paylaştım daha sonra devamlılığını sürdüremedim .

http://forum.donanimhaber.com/m_89215623/f_//tm.htm#89215623

Bu konumda Çinde telefon fiyatlarını paylaştım- Konu açılış tarihi 20 mart

http://forum.donanimhaber.com/m_89438211/f_//tm.htm#89438211

Bu konuda Zte Nubia mağazasına gittim yeni çıkan telefon Nubia x6 dan fotoğraflar paylaştım

http://forum.donanimhaber.com/m_90240246/f_//tm.htm#90240246

Geçen hafta açtığım bu konuda Türkiyede bu Mlais marka telefonların satışını yapmak istiyordum yalnız gümrükte sonradan problemler çıktı , beklemeye aldık ,Konuyu biraz incelerseniz bu markanın ana ofisine gidip telefonu enine boyuna inceleyip kendim fotoğraflar çekip herşeyiyle tüm özellikleriyle diğer telefonlarla karşılaştırmasıyla konuya yazdım. Konuya biraz göz gezdirirseniz ciddiyeti ve telefondan ne kadar iyi anladığımı görebilirsiniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_93642590/f_//tm.htm#93642590

Şuan sizlere bahsetmek istediğim konu ise malum okulum bitti Haziran itibariyle.Bu yaz Türkiye ye dönmüyorum 2 aylık bir tatil dönemim var.Mlais projemin gerçekleşmesi için 1 aydan fazla süreye ihtiyacım var ki o zamana kadar elim kolum bağlı evde oturmak ta istemiyorum aklımda şöyle bir fikir var.Türkiye de oturup Yurtdışında akrabaları ve adresleri olanlar için Taobao.com dan bilmeyenler için aliexpress in Çinde yani Çin içinde Çinlilere satış yapanı.Bizdeki gg nin aynısı.Yani bu telefonların en ucuz olduğu yer. Siz hangi telefonu istiyorsanız bu siteden Shenzhen 'de olan bir satıcının linkini veriyorsınız.Bana paypal ile ödemeyi yapıyorsunuz en fazla iki gün içinde ben bilgisayarımla o satıcının ofisine gidip gözleri önünde bende parayı paypaldan onlara transfer edip telefonu alıp isteyen olursa açıp incelerim enine boyuna tartarım, Telefonların çakma , sahte çıkma ihtimali yok çünkü satıcılar ile devamlı iş yapacağım için onlar böle birşeyi riske alamaz. Zaten puanı yüksek güvenilir satıcılar ile iş yapacağım.Ayrıca yüz yüze iletişim olacağından , ofislerine kadar ziyaret edeceğimden dolayı bunun olma ihtimali sıfır .Eğer rünlerin uluslar arası özel versiyonu varsa bunları devamlı önceden araştırıp ona göre davranacağım. Yok dokunma evime gelince kutuyu ben açıp bakarım derseniz sorun yok.Telefonları elden alıp ofisten çıkıp direkt kargo firmasına gidip ürünleri kargoya veriyorum.İsterseniz singapur post isterseniz china post isterseniz hong kong post ile gönderirim.Yada Dhl eml . Dhl ile kargo gönderimi yaklaşık 13 dolar tutuyor. Artık söylemenin zamanı geldi ki benim bu işleri yaptıktan sonra alacağım komisyon telefon başına 30 dolardır.

Unutmayın 2 ay boyunca Burada olacağım Hiçbir işim gücüm okulum yok.Vaktimi tamamen bu konuya harcamak istiyorum.

Ürünleri taobao dan değilde bizzat markaların kendi mağazalarından alma fikrimde var yalnız mağazarda sadece nakit para unioncard kredi kartları geçiyor.Şuan durumum müsait değil ileride inşallah düzlüğe tırmanırsak bunuda yaparız neden olmasın.Bu olduğum yerde her telefon markasının kendi mağazaları var.Zamanında Birçok fotoğraf çekip yukarıda linkini verdiğim Çinde telefon fiyatları konusuna koymuştum.Oradan bakabilirsiniz.

Son olarak eğer ürünü siz değil de derseniz ki sen istediğin satıcıdan al derseniz , Güvendiğim daha önce iş yaptığım elden alımda paypal ödemede hiçbir sıkıntı yaratmayacak olan satıcılar var . Tavsiye ederim

--------------
    Benim önerdiğim satıcılardan almak zorunda değilsiniz.Eğer siz daha uygun bir satıcı bulduysanız Shenzhen de ben konuşup ofislerine kadar gidip ödemeyi paypalla yapıp telefonu alıyorum.Elden almaya karşı çıkan satıcı yok diyecek kadar az o konuda sıkıntınız olmasın.

Ödemeleri paypal ile alma düşüncem var şuanlık en güvenli yol olarak görünüyor.Eğer bir problem çıkarsa Paypala başvurup refund yapabiliriz.Tabi ki başka fikirlere açığım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 15 Temmuz 2014; 11:17:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 adet pm
  • Direk siz trde ki adreslere yollayabilseniz süper olurdu. Ama gümrük işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam guzel konu baslatmışsınız asıl sorun gümrük. Gümrükten dönen urunler icin nasıl bir yol izleyecekseniz. Ben one plus one 64 gb lık versiyonu istiyorum toplam kaca mal olur. Eger guvenilir tır soforleri bulunursa giris daha kolay olabilir.

• Ukkaşe kullanıcısına yanıt
    http://www.fastcardtech.com/Thunderbird-Golden-i5s-EX-toch-id-android-phone.html

Linkteki telefon nasıldır. Bulabilirseniz bize maliyeti ne olur kargo komisyon dahil ?
    Teşekkürler.

• Selam konuyu okumaya gayret ettim ama çok uzun olduğu için tam olarak anlamamış olabilirim.

1. Sorum: Biz cihazın ödemesini hangi aşamada, nasıl ve kime yapacağız.

2. Sizden ürün alacak olan, yani yurt dışından İstanbul'a ürün getirtebilecek arkadaşlar bize de yardımcı olabilirlermi?

Saygılar
  • Guzel dusunce fakat turkiyeye nasil sokucaksin simdo problem asil orada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt mektup kaç günde ulaşır?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet urun geri donerse adres varmı nasıl olcak

• Güzel konu olmuş, 10-15 güne kadar telefon almayı düşünüyorum sıkıntı olursa Size pm. İle döneyim ama kargoda komisyon ile tuzlu olmuş. Yinede ürünler için verilen verdiğiniz fiyatlar iyi redmi note wcdma desteklimi satış fiyatı xiaomi ile aynı uygunmuş aklımda redmi veya oneplus var.
    Ürünü almaya karar verdik ücret herşey tamam diyelim sizin ürünü alıp kargoya verme süreniz ne kadar örnek hollandaya ortalama kac günde gider, malum tatilciler geliyor faydalanalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

Hocam guzel konu baslatmışsınız asıl sorun gümrük. Gümrükten dönen urunler icin nasıl bir yol izleyecekseniz. Ben one plus one 64 gb lık versiyonu istiyorum toplam kaca mal olur. Eger guvenilir tır soforleri bulunursa giris daha kolay olabilir.

Hocam bahsettiğim gibi 4 aydır forumdan internetten uzaktım. Gümrük için benim de fikrim yok ama önceden duyduğum İsterseniz

Kitap sayfalarını kesip telefonu içine koyup öyle gönderebilirim.

Harddiskin içini açıp yine telefonu güzelce yerleştirip kapatıp gönderebilirim

Telefonu aliminyum folyo ile kaplayıp gönderebilirim.
    Bunlar benim aklıma gelen fikirler. Sizin bir öneriniz , yönteminiz var ise o şekilde ürününüzü gönderirim.

Eğer ürün gümrükten geri döndü ben gönderici olarak benim adresimi vereceğim. Ürün gümrükten çıktığı gibi Çin de Shenzhen de benim adresime gelecek böylece hiçbir sorun problem olmayacak.Daha sonra ise siz nasıl bir yol izlemek isterseniz ürünü geri iade etme veya tekrar gönderme yada başka adrese o şekilde davranırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 4 Temmuz 2014; 13:55:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemverensoy

Selam konuyu okumaya gayret ettim ama çok uzun olduğu için tam olarak anlamamış olabilirim.

2. Sizden ürün alacak olan, yani yurt dışından İstanbul'a ürün getirtebilecek arkadaşlar bize de yardımcı olabilirlermi?

Saygılar

Hocam ürün ödemesini paypal ile bana yapabilirsiniz. Ben 2 gün içinde istediğiniz telefonun satıcısı ile konuşup bilgisayarımla ofislerine gidip Gözleri önünde parayı onların paypal hesaplarına parayı transfer ediyorum.

İsterseniz kendi fikriniz varsa şöyle yapalım derseniz de olur .Herşeye açığım. Dediğim gibi 2 ay boyunca hiç bir işim gücüm yok vaktimi tamamen bu konuya harcayacağım.

Benim aklıma gelen ikinci bir yöntem ise siz Türkiye den kredi kartınızla ürünü sipariş edip benim ev adresime yönlendirebilirsiniz.Kargo bana geldiği gibi ben yeterli zaman dilimi varsa gidip kargoya veririm. Yoksa ertesi güne kalır.

Benim evimden kargo ofisleri 45 dakika uzaklıkta.

Bu konuda Türkiye ye ürün sokma hakkında bilgisi olan varsa onlarla anlaşıp bana bildirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

Güzel konu olmuş, 10-15 güne kadar telefon almayı düşünüyorum sıkıntı olursa Size pm. İle döneyim ama kargoda komisyon ile tuzlu olmuş. Yinede ürünler için verilen verdiğiniz fiyatlar iyi redmi note wcdma desteklimi satış fiyatı xiaomi ile aynı uygunmuş aklımda redmi veya oneplus var.
    Ürünü almaya karar verdik ücret herşey tamam diyelim sizin ürünü alıp kargoya verme süreniz ne kadar örnek hollandaya ortalama kac günde gider, malum tatilciler geliyor faydalanalım.

Sipariş nasıl olacak ?

Hocam siz bana burdan pm ile şu telefonun siparişi geçmek istiyorum dediğiniz an bana telefonun parasını paypal ile parayı göndereceksiniz ben satıcı ile konuşup ofislerinde elden almak istediğimi söyleyeceğim,Bilgisayarımla ofislerine gidip yüz yüze parayı ödeyip telefonu alıp ofisden çıkıp direkt kargo firmasına gidip ürünü kargoya veriyorum .

Teslim süresi ?

Hangi kargo firması ile çalışmak istediğinize bağlı , bazı firmaların 2 günde bir bazı firmaların 3 bazılarının her hafta Hollandaya uçuşu var. China post , Hongkong post , Singapur post , Dhl olsun diğer tüm özel kargo firmaları olsun hiç problem değil hepsinin ofisi bayisi şubesi belli gidiyorum ürününüzü kargoya veriyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: muratti405

http://www.fastcardtech.com/Thunderbird-Golden-i5s-EX-toch-id-android-phone.html

Linkteki telefon nasıldır. Bulabilirseniz bize maliyeti ne olur kargo komisyon dahil ?
    Teşekkürler.

Hocam bahsettiğiniz ürün burada

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.0.0.0oWt9R&id=38342351106

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.0.0.0oWt9R&id=38780965397

İsterseniz konuşup elden alabileceğimi öğrendikten sonra ve siz bana parayı transfer ettikten sonra direkt satış yaptıkları yere gidip ürünü elden alıp isterseniz inceleyip enine boyuna herşeyiyle kargoya vereyim.

• Merhaba hocam. öncelikle ilan başlıgına bakınca bir yönteminizin oldugunu zannedip içeri girdim. Fakat içeride yöntemi bize bıraktıgınızı anladım. Zaten sipariş verme ve telefonun kargolanma aşamasında bir sıkıntı yok. sorun türkiyeye girişte. Burda yöntem önemli ama gümrükten geçirebilen arkadaşlar yöntemlerini pek paylaşmıyorlar (fazla duyulursa işe yaramaktan çıkar mantıgıyla) yinede konuyu takipteyim. bir yolunu bulursanız şartlar uygun gelirse bende sipariş vermek isterim.
  • Hızlı yanıt için teşekkürler, öncelikle örnek oneplus ve redmi note icin verdiğiniz fiyatlar uygun daha önce alış veriş yaptığınızı söylemişsiniz bu linkteki ürünler orjinal c bir sıkıntısız bu paraya satın alınabilir degil mi redmi $160 oneplus $305 özellikle bu iki ürün cünkü ikiside internet üzerinden vergi verdiğiniz fiyatlar veya yakın fiyat ile satiliyor.
    2 telefon alsak bir komisyon ödesek oluyor mu aynı satıcıdan 1 yerine 2 ürün yani olur mu birde normal hesabınız yok mu paypal kullanmıyorum.
    Son olarak sitede 2 fiyat görünüyor o neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 4 Temmuz 2014; 10:27:20 >
  • gümrükte xray'den geçmiyorsa (ki sanmıyorum) kitabı kesip içine koyma fikri güzel :) hocam sen şu gönderme işini çöz, yada eli kolu uzun olan arkadaşlar yardımcı olup çözülürse, alacağınız duayı hesap edemiyorum tabi satış patlaması da yaşarsın orası ayrı :)

oneplus one ve find 7 ne kadara gelir bize (komisyon+kargo+kitap :)) dahil) yaklaşık fiyat?
  • ee hiç sipariş veren yokmu. herkez süreçten bahsedip durmuş ama süreç hiç başlamamış.
  • pm attım
  • Hocam nasıl sipariş verilsin ki, gümrük işi tam bir muamma. Para iadesi olsa, ben şansımı denerim. En kötü ihtimal paramı geri alırım. Ama onunda garantisi yok.
  • Bir adet PM

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.