Şimdi Ara

Zte Nubia X6 , Mağazadan Fotoğraflar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar efendim önce şöyle ana konumuzu verelim ki Çinde olduğumuz anlaşılsın

Dün Zte mağazasını ziyaret ettim bende Bu Nubia mdelinin bir önceki sürümü var Zte Nubia Z5S 1750 Yuana aldım 1 ay kadar önce . Şimdi yine yeni çıkan Nubia x6 için tekrar bir gideyim dedim.Gayet hoş güzel elde tutulur bir telefon , 6.5 inc ekranı hiçte büyük gelmedi bana.3000 yuan yani 1021 tl fiyatı var.Elimdeki telefon yeni bu sebeple nubia x6 yı satın alamayacağım ama telefonu sizlere biraz tanıtmak istedim.Bu nedenle birkaç fotoğraf çekmedim değil.

Telefon Özellikleri
    Çinli telefon üreticilerinin hızlı yükselişi devam ediyor. Ülkenin en büyük telefon üreticilerinden ZTE, resmi duyurusunu bugün gerçekleştirdiği Nubia X6 isimli akıllı telefon modeliyle teknik özellik anlamında standartları yeniden belirliyor. 6.44-inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğündeki ekranı ile doğrudan Sony Xperia Z Ultra'nın rakibi haline gelen telefon-tablet melezi, hiç bir telefonda olmayan ekstra özellikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor.

Dilerseniz önce temel özelliklerinden başlayalım. Aynı Sony Xperia Z2 ve bugün lanse edilecek HTC'nin yeni One modeli gibi 2.36GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemcisinden gücünü alan ZTE Nubia X6'nın sürprizi ise ikinci versiyonu. ZTE aynı zamanda 2.5GHz hızındaki Snapdragon 801 (8974AC) işlemcisini kullanan Nubia X6 versiyonunu da sunuyor olacak ki yapılan açıklamalara göre bu versiyon AnTuTu testinden 38000+ puan alıyor.

Kasa kalınlığı 7.9mm olan telefon, aynı boyuttaki Xperia Z Ultra'dan biraz daha kalın olmakla birlikte bunun bazı nedenleri bulunuyor. 32GB, 64 ve 128GB, evet yanlış okumadınız 128GB'lık versiyonu da olan telefon, bu açıdan sınıfında 128GB depolama alanı sunan ilk cihaz olacak gibi görünüyor. 4250mAh kapasiteli pili ile tüm rakiplerinden daha uzun kullanım süresi vaad eden telefon, yukarıda saydığımız tüm özellikleri çift SIM kart kullanımı ile harmanlıyor.

ZTE Nubia X6'nın fark yarattığı noktalardan bir diğeri ise kamerada karşımıza çıkıyor. Arka kısmındaki 13MP çözünürlüğündeki kamerası 5 elementli ve f/2.0 değerinde lens kullanan telefon aynı zamanda OIS yani optik görüntü sabitleme teknolojisine de sahip. Şimdi sıkı durun, ZTE Nubia X6'nın ön kamerası da 13MP çözünürlüğünde. Arkadan aydınlatmalı yani BSI sensör ve 5 elementli f/2.2 lens kullanan ön kamerada, arka kameradan farklı olarak optik görüntü sabitleme özelliğine ise yer verilmiyor. Çinli teknoloji tutkunlarının "Selfie" için yüksek çözünürlüklü ön kamera talebi, Nubia X6 ile yanıt buluyor diyebiliriz.

Diğer özellikleri arasında çift bant WiFi, Bluetooth 4.0 ve NFC gibi detaylara yer verilen telefon, aynı Samsung Galaxy Note 3 gibi USB 3.0 teknolojisini destekliyor ve OTG özelliği ile geliyor. Konuşma ve ses kaydı esnasında çevresel gürültüyü azaltabilmek adına üç adet mikrofon ile donatılan telefonun hem GSM hem Çin'e özel ağ altyapılarıyla uyumlu versiyonları bulunuyor. Yakında satışa çıkacak telefonun fiyatı, tercih edilecek versiyona göre 550$-650$ olacak.

Alıntıdır : Donanimhaber.com

Mağazanın ve telefonun fotoğrafları :

Bu fotoğraflarda önceki ziyaretimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 7 Nisan 2014; 6:29:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Keske bizde alsabilsek 1021 tl bu cihaz icin hic birsey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    eyvallah kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AzBilenAdam

23bin?

Aynen, hani 38bin aliyodu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei P60 Pro - Ana Başlık
    2 yıl önce açıldı
    HUAWEİ MATE X3
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .AnasoN. kullanıcısına yanıt
    Antutu bilgilerine baktım bilgiler doğru ama 2235 Mhz demiş acaba düz S800 mü ? Düz s800 olsa bile bu kadar düşük vermez,örnek cihazmı yada acaba test yarıda felanmı kesildide böyle bir sonuç verdi anlayamadım ama cihaz herşeyiyle mükemmel denebilir,yurtdışında z ultra alacak adamlar bunu alacaktır,türkiyeye 1399 dan felan girse tadından yenmez

Orijinalden alıntı: Ukkaşe
    Gayet hoş güzel elde tutulur bir telefon , 6.5 inc ekranı hiçte büyük gelmedi bana.

• Fiyat olarak 1021 lira hiç birşey değil, hadi S800AC olanıda 1200 TL olsun , 1200 tlye kocaman batarya,sağlam bir gövde,güzel kamerası olan bir cihaz alabiliyorsam bence 1200 TL ye değer, en azında elite gibi marka basılıpta satılan bir cihaz değil.
  • elite güzel cihaz aslında neden sevilmedi anlamadım ben oda çinde üretiliyo diye biliyorum ve çinde üst düzey olarak geçen telefonlara yakın özellikleri 30000 ün üstünde antutusu var o telefonun çok değişiyo antutu cihazlarda ok ama ben o cihazda 30bin altını bırak daha 30bin i bile görmedim hep üstünde .. türkiyede bir çok cihazın cihazların fiyatlarını hak etmediğini düşünürsek yasal olarak fiyatını hak eden TEK cihaz bence ...

konu sahibinede sorum k1 zone turbo önerilirmi sence ?
    Hocam bu cihaz neden tutmadı? Çin'den telefon getiren kimse bu modeli getirmiyor, Çin dışı kaynaklarda hiç bahsedilmiyor cihazdan, incelemesi yok, XDA'da bile 1 tane konusu var sadece. Çin dışına çıkmadı sanırım, orada da mı pek satılmıyor yoksa? Fiyatı nedir şuan?
    dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur.
    "
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Hocam bu cihaz neden tutmadı? Çin'den telefon getiren kimse bu modeli getirmiyor, Çin dışı kaynaklarda hiç bahsedilmiyor cihazdan, incelemesi yok, XDA'da bile 1 tane konusu var sadece. Çin dışına çıkmadı sanırım, orada da mı pek satılmıyor yoksa? Fiyatı nedir şuan?

telefonu prestij için çıkarmış sanki zte, parasını veriyorsun senin için üretip 15-20 gün sonra teslim ediliyor. seri üretimi yok, bizden isteyen çok oldu bu telefonu ama shenzhen satıcılarında bulamıyoruz
    İlginç bir sistemmiş sanki aşırı pahalı lüks ürünlerin satış sistemi gibi. Sınırlı sayıda mı satıyor yoksa istediğiniz adedi üretip yolluyorlar mı? Aliexpress'te bazı satıcılarda gördüm aslında telefonu aratınca, onlar nasıl almışlar ki?
    "
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

İlginç bir sistemmiş sanki aşırı pahalı lüks ürünlerin satış sistemi gibi. Sınırlı sayıda mı satıyor yoksa istediğiniz adedi üretip yolluyorlar mı? Aliexpress'te bazı satıcılarda gördüm aslında telefonu aratınca, onlar nasıl almışlar ki?

aliexpresste satıcılarda yazdıkları gibi çeşit yok, biri zopo, biri elephone, biri zte, diğeri xiaomi tellere yükleniyo. satış olunca birbirlerinden alıyorlar
    "Biz doğrudan doğruya milliyetperveriz ve Türk milliyetçisiyiz.
    Cumhuriyetimizin dayanağı Türk toplumudur. Bu toplumun
    fertleri ne kadar Türk kültürü ile dolu olursa, o topluma
    "
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.