Şimdi Ara

(SATILDI) 24 pin ATX kablo için MSI logolu beyaz aydınlatmalı 90 derece aparatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 24 pin ATX kablo için MSI logolu beyaz aydınlatmalı 90 derece aparatı
    Güç kaynağının 24 pin kablosunun 90 derecelik açı ile anakarta bağlantısını sağlar. Logo RGB değil sadece beyaz aydınlatmadır. Kontrol amaçlı bir kez kullandım; herhangi bir sorunu yoktur. Herhangi bir garanti vermiyorum. Sorumluluk tamamen alıcıya aittir. Sadece üretim kaynaklı bir ışık sızması vardır. Resimde belirttiğim kısıma bir şey sıkıştırarak sızma önlenebilir.
    (SATILDI) 24 pin ATX kablo için MSI logolu beyaz aydınlatmalı 90 derece aparatı (SATILDI) 24 pin ATX kablo için MSI logolu beyaz aydınlatmalı 90 derece aparatı (SATILDI) 24 pin ATX kablo için MSI logolu beyaz aydınlatmalı 90 derece aparatı (SATILDI) 24 pin ATX kablo için MSI logolu beyaz aydınlatmalı 90 derece aparatı (SATILDI) 24 pin ATX kablo için MSI logolu beyaz aydınlatmalı 90 derece aparatı (SATILDI) 24 pin ATX kablo için MSI logolu beyaz aydınlatmalı 90 derece aparatı (SATILDI) 24 pin ATX kablo için MSI logolu beyaz aydınlatmalı 90 derece aparatı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Reis 0'ı bu fiyat zaten. Üstüne her foruma farklı fiyattan koyman komik geldi.

• iskendertelmi İ kullanıcısına yanıt
    Burada kargo ücretini karşılayacağımı yazmadım diğerinde yazdım. Kargo ücretinden haberin vardır sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.