Şimdi Ara

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ FIRSATLARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
32
Favori
33.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nabiaga

carfoursa 50 tl kodları kullanmayı deneyen arkadaşlardan dönüt bekliyoruz.. ona göre carfoursaya çıkacağız..

Aynen bekliyoruz gidipde apisip kalmayalim sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carrefour çeki için ttnette illa bu pakete dahil olmak mı gerekiyor
    ben normal üyeyim mesaj attım bana da kod geldi
  • Arkadaslar bisey sorucam. Bu kampanyalardan ücretli ögretmenlerde faydalanabilir mi? Daha önce sorulduysa kusura bakmayın 11 sayfanın hepsini okuyamadım. Birde nasıl kanıtliyacaklar öğretmen oldukları nı. Simdiden tesekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: asterix64

quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

quote:

Orijinalden alıntı: asterix64

Omnis konuyu ben actim. Ergen degilim. Rütbeye ihtiyacim yok. Foruma çok katkim olmasa da senden eskiyim. Seni ilgilendirmeyen hatta sana gereksiz gelen bir basligi ustune alinmana hatta yorum atmana hiç gerek yoktu. Zaman kaybetmissin. Faydalanan arkadaslara iyiligimiz dokunsun istedik.

Kardesim her urunede indirim oluyo diye konu acmaya gerek yokki. Gittigidiyor % 10 indirim konusu zatennmevcut. Ustune bide hesap yaparak telefona konu acmissin. Zaten ihtiyaci olan ve azbucuk calisan beyni olan kendisi hesap yaparak % 10 duser. Degilse sitedeki butun urunlere binlerce konu ac. Ama sana zahmet acarken beyni hesap yapmaya musait degillere ozwl yazki bizi ilgilendirmesin. Bizde.ilgilenmedigimiz konuya girip rahatsiz olmayip senide rahatsiz etmeyelim. Sende mutlu mesut yasa. Sana iyi ve booool konu acmalar.

Ana konuyu ben acip indirimleri toparladim. (24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ FIRSATLARİ) Yanlis kişiye gönderme yapiyorsun sanirim.

Actigin diger konulara ithafen. Her olaya konu aciyorsuna ithafen..

• Ben farklı tarifedeyim bana da kod geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: cemaldemirag

Arkadaslar bisey sorucam. Bu kampanyalardan ücretli ögretmenlerde faydalanabilir mi? Daha önce sorulduysa kusura bakmayın 11 sayfanın hepsini okuyamadım. Birde nasıl kanıtliyacaklar öğretmen oldukları nı. Simdiden tesekkürler.

Hocam öğretmen kimliği soruyolar varsa olur

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

quote:

carfoursa 50 tl kodları kullanmayı deneyen arkadaşlardan dönüt bekliyoruz.. ona göre carfoursaya çıkacağız..

Aynen bekliyoruz gidipde apisip kalmayalim sonra

Aynen bende feedback bekliyorum acil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

quote:

temizlik ve bakım ürünlerinde %55 indirimle süper kombo oluyor ama bu soğukta dışarı kim çıkacak sıcak fırsatlar ailesi internetten alışverişe alıştırınca öyle oluyor. patatesi soğanı bile internetten aldık.

Adapazarı Carrefour az önce aradığım da bizim öyle bir kampanyandan haberimiz yok dedi Eğer öyleyse ttnet e de Carrefour a da kocaman bir

Edit : TTNET i aradığımda gerekli bilgilendirmenin yapılacağını sorunsuz kullanabileceğimizi teyit etti arkadaslar sıkıntı yok yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtl_lgn -- 23 Kasım 2014; 15:56:09 >

• Biraz once ttnet indirimini kullandım arkadaslar . basta bi sasirdilar calisanlar sonra sikinti olmadan kullandım. Hatta parça parca kullanabilirsiniz dedi 50 tlyi

• alpermaths kullanıcısına yanıt
    hocam kodu söyledniz mi? gösterdiniz mi? başka bilgi sordular mı?
  • Arkadaslar birsey soracaim benim taaahutum w5 aralikta bitecek yeni abonelikte yaptirmadim yalniz mesaji attim direk geldi kod sonra bir sorun olusmasin

• Arkadaşlar bende mesaj attın ve kod geldi. Kullanırken öğretmen kimliği mı göstereceğiz?

• screamtoronto kullanıcısına yanıt
    telefonu kasadaki çalışana verdim girdi şifreyi. başka birşey sormadılar. sadece kasada sıkıntı çıkmasın diye müşteri hizmetlerine uğradım alışveriş yapmadan önce teyit ettirmek için kampanyayı hocam...
  • düşünceniz için teşekkürler
  • İmamlar günüde istiyoruz :)

• arkadaslar paraf in 24 25 kasim da gecerli betashoes.com da % 50 indirim kampanyasi var

• Mademe Coco'da %50 + %20 indirim var, öğretmen kimliği gösterince indirimli fiyat üzerine %30 indirim daha yapıyor. Az önce ilk fiyatı 624 olan kaz tüyü yorganı 156'ya alıp geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acarli

quote:

Orijinalden alıntı: Ozann

Arkadaşlar konuyla çok ilgisi yok ama bilgili birileri olabilir diye sormak istiyorum. Dönem başında okulumuz yakıldı. İdari kısım komple yandı. Biraz biraz toparlandık. Boya işleri falan halledildi ama malzeme (dolap, sandalye, tahta, fotokopi makinesi, A4, yardım malzemesi, ecza dolabı vs.) eksiğimiz çok. 500 öğrencili okulda 1 bilgisayarla idare ediyoruz. Hangi kanallardan yardım talebinde bulunabilirim bilen var mı?

Hocam merhaba. Ben de Ankara'da öğretmenlik yapıyorum. Öncelikle geçmiş olsun. Bana özelden ulaşırsanız ve telefon numaranızı verirseniz kullanmadığım bir masaüstü pc.'im var onu size göndermek isterim. P4 işlemcili bir makine eokul işlemlerini filan rahatlıkla halledersiniz. monitör vs. hepsini paketler gönderirim. PC izmirde ailemin yanında gittiğim de ilk fırsatta size kargolarım eğer kabul ederseniz. Allah yardımcınız olsun...

hocam boşuna uğraşmayın, nasıl olsa yine yakacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 23 Kasım 2014; 21:52:46 >

• paylaşıldı mı bilmiyorum ama konusu da açılmış durumda; migrosta 25 tl ve üzeri alışverişlere %10 money kazanıyorsunuz. kasada bilgiyi verip kimliği gösterince barkod okutuyorlar ya da kodunu giriyorlar. birkaç güne yüklenir dediler.
  • Bu akşam dedim kariyere yarın başlayacakdedi :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.