Şimdi Ara

23 YASINDA ÜNİVERSİTE HAZIRLANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
6
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Meslek lisesi mezunuyum sağlık durumlarından dolayı lise hayatımı hep depresyonda geçirdim ve meslek lisesi öyle hırslı gençlerin olmadığı bir oluşum olduğu için sınava girmeden direk sınavsız geçiş hakkımı kullandım ve İnşaat Tek. okudum 2 yıllık mezun olur olmaz hemen işe girip çalıştım 3 yıl ama bölümümle doğrudan alakalı değildi yine inşaat ile akalı ama mesela 30 yasında şirket batsa aynı işi yapan 2 3 firma var türkiyede düşünün ve babamın borcu olduğu için çalışmak zorundaydım 100 bine yakın kazandım 3 yılda 2 çift ayakkabı aldım kendime düşünün hepsini pedere verdim borcu kapattım
    hemde ablamın düğününü yaptım babam altın alıcam diyerek kredi çekmeye ikna etti gitmiş kredi çekmiş borsada yemiş paraları 20k param gitti zaten borcuda öyle yaptı gençliğinde , canıma tak etti iş yeriyle kavga ettim yanında 3 yıl çalıştıım herif narsist sosyopat çıktı güzel bi video edit işine girince maskesi düştü mobing yapmaya başladı sırtım ameliyatlı yeni skolyoz ameliyatı oldum patrona söyledim işinizi dışarda halledin diyor . Mecbur herşey üst üste geldi ve istifa ettim şimdide işe geri almıyolar maaşıda işsizlik ödeneğini devletten aldırıp kalanıda zarfla veriyolar. Geldim 23 yaşıma elde avuçta 0 . 3 yıldır çalıştığım yer direk mesleğimle alakalı olmadığı için deneyimli ilanlarada başvuramıyorum yeni mezun ilanı gördüm başvurdum telefonla aradım geri dönüş yapmadılar ... ağır iştede çalışamam
    sırtımdan dolayı KPSS kastırıyorum şuan oda olmazsa naparım bilmem hep psikolog olmak istemişimdir ama bu yaştan sonra üniversite hazırlansam bile 2 yıl çalışmam lazım hadi diyelim tutturdum 30 yasında mezun olunca iş bulmakta sıkıntı bana mezun olunca iş arama problemi olmayan bir meslek lazım tıp gibi ama onuda tutturamam sanırım keşke psikolojim lisedeyken düzgün olsaydı yada bana akıl veren bi ebeveyn şimdi aklım başıma geldi bu saaten sonra napıcam kestiremiyorum daha önce başka iştede çalışmadım. Akıl verirseniz sevinirim

• Boş pohpohlayıcılar doluşmuş konuya. Adam meslek lisesi mezunu ve mezun olduğundan beri eline kitap almamıştır. Üniversite sınavında iyi yapması için evine kapanıp 2-3 yıl çalışması gerek. 25-26 yaşında bir yer kazansa oku babam oku, 30 yaşına gelince okula gitmeden babasından harçlık alır artık 10tl öğrenci akbili falan yapar
    2-3 yıl çalışırsın bi bakarsın yaptığın sıralama hala rezalet, bir yıl daha çalışamazsın yazar bir yer gidersin 4 yıl rastgele dandik bir yerde okursun çıkar diplomalı işsiz olursun
    Hayat bu her açısını görmek gerek, burada oo hadi yaparsın tıp kazanırsın ceng kazanırsın tamam çalış hadi diyenlerin gazına gelip hayatını daha da kötü bir vaziyete sokma
    Burada tavsiye aldığın 'çocuklar' 17-18-19 yaşlarında daha üniversite hayatı görmemiş daha çalışma hayatı görmemiş kişiler. Git bi üniversite mezunlarına bu soruyu sor bakalım onlar ne diyor üniversite okuyunca ne oluyormuş
  • Kardeşim 25-30 yaşında olsan hadi neyse derim 23 yaşındasın ne olacak ömür boyu vasıfsız işlerde karın tokluğuna çalışmaktansa 30 yaşında mezun ol ne olmuş?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katılıyorum hocam

• 22 yaşındayım çalışıyorum ben de yalnız değilsin.

• Yks kasarsınız hocam yaşınız genç daha. Bide dgs denersiniz hazır 2 Yıllık bitirmişsiniz zaten

• Hocam ömür boyu perişan olacağınıza hazırlanmak çok daha mantıklı geçen bi adamın konuşmalarına şahid oldum otobüste diyodu keşke 10 sene hazırlansaydım da tıpa gitseydim yani pişman olmamak için değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 yaşında 2. üniversiteyi kazandım ilk 10 bine girerek. Diğer şartlar uygunsa yaş hiç önlemli bir faktör değil tecrübeyle sabit.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaşında üni başlamak
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aga iyi güzel ama meslek çıkışlı biri 2 sene hazırlanarak ne kadar yüksek yapabilirki
  • Ledros L kullanıcısına yanıt
    Valla isteyen her şeyi yapıyor. 1 yılda çok acayip çeken elemanlar gördüm. TM bir tık daha kolaydır onu da düşünebilirsin tabi ne okumak istediğini bilemem. Sadece matematiği yapsan bile yeter.

• Boş pohpohlayıcılar doluşmuş konuya. Adam meslek lisesi mezunu ve mezun olduğundan beri eline kitap almamıştır. Üniversite sınavında iyi yapması için evine kapanıp 2-3 yıl çalışması gerek. 25-26 yaşında bir yer kazansa oku babam oku, 30 yaşına gelince okula gitmeden babasından harçlık alır artık 10tl öğrenci akbili falan yapar
    2-3 yıl çalışırsın bi bakarsın yaptığın sıralama hala rezalet, bir yıl daha çalışamazsın yazar bir yer gidersin 4 yıl rastgele dandik bir yerde okursun çıkar diplomalı işsiz olursun
    Hayat bu her açısını görmek gerek, burada oo hadi yaparsın tıp kazanırsın ceng kazanırsın tamam çalış hadi diyenlerin gazına gelip hayatını daha da kötü bir vaziyete sokma
    Burada tavsiye aldığın 'çocuklar' 17-18-19 yaşlarında daha üniversite hayatı görmemiş daha çalışma hayatı görmemiş kişiler. Git bi üniversite mezunlarına bu soruyu sor bakalım onlar ne diyor üniversite okuyunca ne oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 11 Eylül 2020; 11:39:34 >

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    İyide aga vaziyeti izah ettim yukarda tüm gün evde oturup düşünmekten beynim uyuştu çıkış yolu arıyorum napayım
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    Ilk defa bu yikiga hak veriyorum

• Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürem sakal bence vaziyetimin özeti bu
  • Ledros L kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim 10 sene sonra keşke diyeceğine otur çalış önünde 9 ay zaman var sayısalda belki istediğini alamazsın diyelim tm den de bir sürü bölüm var sadece matematik yapman lazım 9 ayda da 25-25 mat yaparsın çalış sadece.

• Hocam bence tm den girin sınava.Sayısalda işiniz zor gerçekçi olmak lazım ama tm de iyi bi şey yaparsınız

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needtactic -- 13 Mayıs 2025; 13:18:17 >
  • needtactic N kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam ama zamanında mezun olanlar bile ağlıyorlar ben 30 yasında o bölümden mezun olursam vaziyetimi az çok kestirebiliyorum sanırım
  • DGS hangi bölümlerden alıyor bilmiyorum ama DGS deneyebilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.