Şimdi Ara

23 yaşında Dt. yim. sorunlarım var.. help.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada açtığım standda yaklasik 200 kişinin diş sorununu çözdüm tanıyan tanır. Diş hekimiyim. Yeni mezun oldum. O kadar kafam karışık ki. Hayatım mal gibi. Devlette mi calissam dus a mi girsem. Bir yandan dert.. bir yandan okul bitti çok fena bosluktayim. . Ve kız arkadaşım da diş hekimi. Ama aramızda sorunlar var. Ve biraz da ciddi.. dinlemek isteyen olursa bi yardım edin abinize akıl verin canlar. Çok yardımım oldu burada sizlere..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Duşa gir rahatla bu sıcak günlerde en iyisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlette çalış biraz tecrübe sahibi olursun o ara dusa gir

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Duşa gir rahatla bu sıcak günlerde en iyisi

Lütfen trolleme. Aile kuracağım. Evleneceğim. Kafam çok karışık tek danışabiecegim insanlar sizsiniz..

• Aynen Bi duş al.iyi gelir

• duşa gir bi rahatla. devlette çalış biraz tecrübe yap. mümkünse para da yap. 10 sene kadar sonra kendi yerini aç.

kız işine gelince de. kavga herzaman olur. mühim olan onunla hayatını geçirmek isteyip istemediğin.

bazan sen bazan o alttan alacak. ateşe körükle gitmeyecek.

zaten zamanla da taşlar yerine oturur. mutlu mesut yaşarsınız.
  • Sen istiyor duj verejek 100$

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi okulu bitirmistin alakasiz oldu ama kusura bakma? Okulla disle ilgili problem varsa ablama sorayim bilir belki. Omu de dis okuyo o da 4. Sinif.

• Kiz arkadaşım aksarayın bir ilçesinden. ailesinin maddiyati çok iyi değil . Ve tek çocuk kız arkadaşım. Bu yüzden de biraz şımarık. Aslında seviyorum şımarıkligini. Ama ki bazen cinnet geçirtiyor. ve hareketleri konuşması falan bu ara bana batmaya başladı. Bende böyle konuşma çok itici oluyorsun falan deyince aramız bozuldu . Ailesi hiç okumamis. Benim babam ODTÜ mezunu annem öğretmen. ve arada ciddi fark olacak anlasmazliklar olacak gibi geliyor bana. Aileler uyusmayacak gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oxo arvaledze

Hangi okulu bitirmistin alakasiz oldu ama kusura bakma? Okulla disle ilgili problem varsa ablama sorayim bilir belki. Omu de dis okuyo o da 4. Sinif.

Ankara mezunuyum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hebsan

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Duşa gir rahatla bu sıcak günlerde en iyisi

Lütfen trolleme. Aile kuracağım. Evleneceğim. Kafam çok karışık tek danışabiecegim insanlar sizsiniz..

Pm at konusalim

• aileleri salla. onların zaten evlendikten sonra pek bir katma değeri kalmayacak. maddiyat işlerini zaten geç

dediğim gibi evlilik bazı şeyleri değiştirecek. ufak tefek mevzuları takmamak lazım.

ayrıca kadınları idare etmeyi de öğrenmek gerek. onu en iyi sen tanıyorsun. yapmasını istediğin birşeyi hangi yolla kabul ettirebileceğini sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salamander19

aileleri salla. onların zaten evlendikten sonra pek bir katma değeri kalmayacak. maddiyat işlerini zaten geç

dediğim gibi evlilik bazı şeyleri değiştirecek. ufak tefek mevzuları takmamak lazım.

ayrıca kadınları idare etmeyi de öğrenmek gerek. onu en iyi sen tanıyorsun. yapmasını istediğin birşeyi hangi yolla kabul ettirebileceğini sen bilirsin.

Sorun şurada ki bu kız mutlu olamıyor. Çünkü bu zamana kadar ne isterse almış. Bilirsiniz bu tarz durumları. Ne emekler veriyorum ne sürprizler yapıyorum. Bana sadece seven zaten yapar bunları diyor. Bu çok saçma değil mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

'Diş Doktoru' musun yoksa 'Ağız ve Diş Sağlığı Doktoru' musun? Bu ikisi arasında fark var mı?

Hiç bir fark yok hocam

• Up...

• quote:

quote:

aileleri salla. onların zaten evlendikten sonra pek bir katma değeri kalmayacak. maddiyat işlerini zaten geç

Sorun şurada ki bu kız mutlu olamıyor. Çünkü bu zamana kadar ne isterse almış. Bilirsiniz bu tarz durumları. Ne emekler veriyorum ne sürprizler yapıyorum. Bana sadece seven zaten yapar bunları diyor. Bu çok saçma değil mi.

kesinlikle haklı.

ancak yaptıkların hata. bu tip kızlar her istediğini yapmayan kendine tepeden bakan saygılı efendi ama aynı zamanda biraz sert mizaçlı kaba ama koruyucu anlayışlı ancak kırmızı çizgileri olan insnaları daha çekici görür.

ayrıca dürüst astına ve üstüne aynı şekilde davranan bu konuda tavizsiz olan erkeklerden olmak da önemli

• quote:

quote:

quote:

kesinlikle haklı.

ancak yaptıkların hata. bu tip kızlar her istediğini yapmayan kendine tepeden bakan saygılı efendi ama aynı zamanda biraz sert mizaçlı kaba ama koruyucu anlayışlı ancak kırmızı çizgileri olan insnaları daha çekici görür.

ayrıca dürüst astına ve üstüne aynı şekilde davranan bu konuda tavizsiz olan erkeklerden olmak da önemli

Biz zaten bu olay üzerinden yaklasmistik ilk başta. Ben çevresindeki insanlar gibi olmadığım için sert ve sadece doğru olduğuna inandığım şeyler yaptığım için. Ve biraz da ozguvenim fazla olduğu için kız arkadaşımı sevgilim yapabilmistim çünkü dediğin gibi bu ona çekici geldi. Bir himaye altına girmek istedi. Ailesi yanında değilken ben ona kol kanat oldum kaç sene. benim hayatımda en güçlü insan babamdi. Ama artık değil. Beni ayakta tutan ve gerçekten kahraman olarak gördüğüm kişi sensin diyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Ben 30'a geliyorum kendimi hala çocuk görüyorum, sana da tavsiyem karıyı-kızı geç kariyerine odaklan.

23 yaşında doktor oldum diyorsun, peşinden koşan çok olur. Ciddi hiçbir sorun göremiyorum durumunda.

Hocam benim elde etmediğim şey kalmadı. Kaç ülke gezdim. Ne madalyalar ne ödüller aldım. Ne seminerler verdim. Çok başarılı ve imkanı en bol olan insanlardandim. Açıkçası biraz da hayatı hızlı yaşadım. Ve bu yüzden yaptiklarimdan zevk almamaya da başladım. .

• quote:

quote:

quote:

quote:

kesinlikle haklı.

Biz zaten bu olay üzerinden yaklasmistik ilk başta. Ben çevresindeki insanlar gibi olmadığım için sert ve sadece doğru olduğuna inandığım şeyler yaptığım için. Ve biraz da ozguvenim fazla olduğu için kız arkadaşımı sevgilim yapabilmistim çünkü dediğin gibi bu ona çekici geldi. Bir himaye altına girmek istedi. Ailesi yanında değilken ben ona kol kanat oldum kaç sene. benim hayatımda en güçlü insan babamdi. Ama artık değil. Beni ayakta tutan ve gerçekten kahraman olarak gördüğüm kişi sensin diyor bana.

aynı şekilde devam et. boşver süprizleri şirinlikleri

kendi hatunumdan biliyorum. benimki de aynı seninki gibi tek kız ve varlıklı aileden gelme. babasını ideal erkek olarak örnek alır.

yani biraz da mesela babasının sevdiği sanatçıyı dinle babasının takımını tut babasının sevdiği markalara takıl v.s. v.s.

aynı zamanda erkek kimliğini bırakma. tabiri caizse odunluk yapar kaba konuşur ama öyle zamanlarda öyle incelikler yapar ki gerçek mana da aklını başından alır kızın.

eğer sen onun erkeği olursan da hiçbirşey söylemene gerek kalmaz. zamanla zaten senin bakışlarından anlar ne demek istediğini ve elinden geleni yapar seni mutlu etmek için.

biraz kadınları anlamak gerek aslında.

• quote:

quote:

insan olan insan ufacık sürprizlerle mutlu olabilir pahalı hediyelere gerek yok mesela arabaya binerken kapıyı açman vs. gibi jestler bile önemli ama değmiyorsa boşver gitsin heyecan başlamadan bittiyse boşver cidden çünkü evlilik komple dert sıkıntı masraf bağlılık sorumluluk vs.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.