? 1 cm bile ve posturum bozuk.Sakallarım hala tam değil. |
23 Yaşında boy uzar mı (erkekte)

-
-
Postürü düzeltirsen 1 cm uzun olursun hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi
Postürü düzeltirsen 1 cm uzun olursun hocam.Hayır.Ergenlik sivilcelerim falan geçmedi.Yani gelişim dönemindeyim.Kemikten uzama olmaz mı
-
Ben 19dan sonra uzamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Machoo_
Bu mesaj silindi.Tıbben mümkün değil mi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı
Ben 19dan sonra uzamadım -
Boyun kaç?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterhocam tipin fena değil ama
iyi giyinirsen belki kurtarabilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bhocam tipin fena değil ama
iyi giyinirsen belki kurtarabilirsin
Alıntıları GösterGiyimim yerinde.Ama sivilce sorunum yüzümden geriye düşüyorum
-
Sivilceler için EN etkili çözüm guneslenmektir ve sivilceler o yaşta da çıkıyorsa yediklerine dikkat et karaciğerine yük biniyor özellikle cekirdek ve cips yeme
quote:
Orijinalden alıntı: vendetta1.6Sivilceler için EN etkili çözüm guneslenmektir ve sivilceler o yaşta da çıkıyorsa yediklerine dikkat et karaciğerine yük biniyor özellikle cekirdek ve cips yeme
Cildiyeye göre ergenlikten.Genetik etkisi de var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBHayır.Ergenlik sivilcelerim falan geçmedi.Yani gelişim dönemindeyim.Kemikten uzama olmaz mı
Alıntıları GösterBilmiyorum hocam ergenlik herkeste farklı oluyor. Büyümeye ne zaman başladığına bağlı. İstersen bir doktora falan danış.
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiBilmiyorum hocam ergenlik herkeste farklı oluyor. Büyümeye ne zaman başladığına bağlı. İstersen bir doktora falan danış.
Alıntıları GösterTeşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X