Şimdi Ara

23 Nisan'da Çocukların Beynini Yıkamak!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
305
Cevap
1
Favori
14.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
164 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Azıcık vicdanı olan savcı varsa bu ülkede anında bu aileye soruşturma açmalı ve çocukları henüz körpe iken ellerinden alınmalıdır.

Bu çocuklar suistimale bizzat aileleri tarafından uğruyor. Malum kesmin 5 10 yaşında çocukların eline taş verip asker, polis taşlatmasından, biji biji diye bağırmasından ne farkı var?

İslam dinini böyle tarikatlar mı yaşatacak? İslam peygamberi ölürken bile demokrasiye vurgu yapmış, yerine gelecek halifenin seçimle gelmesini buyurmuş.

Bunlar hangi islamdan bahsediyor? Tekke ve zaviyeler kapatıldı ama tarikatlar halkın beynini yıkamaya devam ediyor.

Siyasal islam bile daha az tehlikeli. Kör cahil insanlar yetiştirip, sorgulamadan biat etmeleri sağlanıyor işte. Bu zavallı yavrucaklar neden bahsettiklerini bilmiyor bile. Eline Türk bayrağı verip bayramı da kutlatırsın, örgüt paçavrası verip terör sloganları da attırırsın, anlamadığımız bir dilde yazılı flamalar verip demokrasiye hayır diye de slogan attırırsın.

Ey manyaklar, katiller, magandalar. İşinde gücünde normal vatandaşı öldüreceğinize içinizdeki hayvanın kana susamışlığını şu gibi aileleri ortadan kaldırarak giderin. Çocuklara dokunmayın ama.

Kıyamam ya nasıl üzüldüm şuncacık sübyanlara yapılanlara bakın. Bedenine tecavüz etmekle aynı derecede büyük bir olay. Çocukların zihnine tecavüz ediyorlar, hem de öz anne babaları.

ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA.

• 23 Nisan çocuk Bayramı atanizin hediye ettiğine dair kanıt var mı ? Ben cahilim bilmiyorum bana bir Kemalist öğretsin? Yobaz olarak böyle bir hediyenin olmadığını kanitlayacagim? Hodri meydan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanarslan30

23 Nisan çocuk Bayramı atanizin hediye ettiğine dair kanıt var mı ? Ben cahilim bilmiyorum bana bir Kemalist öğretsin? Yobaz olarak böyle bir hediyenin olmadığını kanitlayacagim? Hodri meydan
    Bir önceki sayfada kanıtı var yobaz kardeş. Keşke bir konuyu okusaydın oraya buraya kuduz gibi saldırmadan önce.

• quote:

İleri çağdaş kardeş göster bakalım dedim ya yobazim cahilim boş yazmadan önce gösterseydin ileri çağdaş Kemalist
    Sana özel gösterim hazırladım.

23 Nisan'da Çocukların Beynini Yıkamak!!!
  • 23 Nisan 1920 den 1950 e kadar olan bütün gazeteleri taradım ama Mustafa kamalin böyle bir sözü geçmemiştir 23 Nisan'da Çocukların Beynini Yıkamak!!! resimli almanak 1937 tarihli kitaptan bir sayfa ne diyor orada millî hakimiyet bayramı diyor sonradan çocuk bayramın atanizin hediye ettiği söyleniyor. Ettiğine dair mecmua gazete kitap yada söyleşi var mı ?

• quote:

23 Nisan 1920 den 1950 e kadar olan bütün gazeteleri taradım ama Mustafa kamalin böyle bir sözü geçmemiştir resimli almanak 1937 tarihli kitaptan bir sayfa ne diyor orada millî hakimiyet bayramı diyor sonradan çocuk bayramın atanizin hediye ettiği söyleniyor. Ettiğine dair mecmua gazete kitap yada söyleşi var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan Galip Bey -- 26 Nisan 2020; 15:20:3 >

• Sakin olun yahu, ortada garip bir şey yok. Ülkenin %50si cocuğunun böyle olmasını istiyor zaten. Siz onların çocuklarını bırakın da kendi çocuklarınıza bakın, bu çocuklarla aynı okullara gidecekler, aynı sıraları paylaşacaklar, bunlarla arkadaşlık kuracaklar. Asıl vahim olan bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kanchelskis34

Sakin olun yahu, ortada garip bir şey yok. Ülkenin %50si cocuğunun böyle olmasını istiyor zaten. Siz onların çocuklarını bırakın da kendi çocuklarınıza bakın, bu çocuklarla aynı okullara gidecekler, aynı sıraları paylaşacaklar, bunlarla arkadaşlık kuracaklar. Asıl vahim olan bu.
    %50 değil %54.
    aynı okula gitmeyecekler bunlar siyasal islamdan aldığı parayla çoçuğunu özel okula gönderecek, senin ki dandik devlet okuluna süriyelilerle beraber gidecek.

Orijinalden alıntı: Kanchelskis34

Ben çocuk yapmak gibi bir gaflete düşmem. Neden kişisel olarak direkt benim üzerimden konuştun anlamadım ama haklısın peki.
    senden kastım %46 kişisel değil

Orijinalden alıntı: İvan Karamazov

kemalist öğretilerine alkış, müslümanlara rörörörö. herkes kendi çocuğundan sorumludur. bir çocuğa izmir marşını söyletmekten farkı yoktur.
    Ne demek farkı yoktur İzmir marşı ile? İzmir marşının ne anlama geldiğini sen biliyor musun? Böyle bir şeyi nasıl söylersin sen? Şu çocukların söylediği ile İzmir marşını nasıl aynı kefeye koyarsın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu çıkarımları yapmak için öyle bir zihniyete, bakış açısına sahip olmak gerekir. Zaten "A haber yalan habercilik yapmaz", "Hangi milletin mensubusunuz çözmek zor" diyerek nasıl biri olduğunu gösteriyorsun. Derdiniz ülke mi parti mi siz önce ona karar verin. Sizden olmayana ülke düşmanı gözüyle bakmaya devam ederseniz partiniz iktidardan gidince ne yapacağınızı şaşıracaksınız. Kendinize gelin!

Zaten Atatürk düşmanı biriymişsin. O yüzden ne olduğun belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 26 Nisan 2020; 9:12:43 >

Bu ülkede Atatürk düşmanı olanların ezici çoğunluğu Fetullah'ın dershanelerinden, okullarından vs.lerinden geçmiş eski / hala fetoculardır.

Bu dingillerin oy hakkı elinden alınmalı.

Yok lan size demokrasi!
    Tahta kim oturursa siz onun kulu olacaksınız.
    Padişahın kulu olduğunuz gibi.

• millet 23 nisanda bir istiklal marşı okudu türk düşmanları perttt. psikolojileri bozuldu tabi. öyleki arkadaşlar artık içerisindeki vatan düşmanlığını ortaya çıkarıyorlar. buranın Türkiye Cumhuriyeti olduğunu unutarak!

şu da bir gerçek olmuştur ki radikal islam bu ülkenin düşmanıdır. yeni gelecek hükümet bu olayı da ön görerek radikal islamı terör listesine almalıdır. Radikal islam pkk ile eş değerdir. ikisinin de amacı türkiye cumhuriyetini bölmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 26 Nisan 2020; 10:11:46 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.