Şimdi Ara

23 Nisan'da %23 Worldpuan Bayramı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ring

merhaba,

Haber için teşekkür ederim.İnternetten kitap almak için kullandım.Bakalım sonuç ne olacak. 30 Nisanı bekleyeceğiz.

YKB ile görüştüm.
    ""Üye işyerlerinin web sitelerinden yapılan alışverişlerde geçerli. Eğer daha önce alışveriş yaptığınız bir yerse ekstrede görünen ismi söyleyin, üye olup olmadığını söyleyelim ya da mağazanın müsteri hizmetlerine üye olup olmadıklarını sorun " dediler.
  • dr yapı kredinin müşterisi, en güzeli dr nin web sitesinden taksitle almak böylece mecbur yapı kredinin sanal posunu kullanacak ve otomatik olarak kampanyadan fazyadalanacaksınız..
  • sabah mesaj attım lcw den 72 tl lik alışveriş yaptım slipte yazı çıktı %2 kampanyasına katılmak
    için diye yani lcw den ne alırsanız alın geçerli bide 100 tl üzeri trcell lilere 10 tl veriyordu oda geçerliyse
    daha iyi olur...
  • lcw den iki kartla 160 tl lik alışveriş yaptım, 35 lira bu kampanyadan, 10 da turkcell'den toplam 45 lira puan oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof. Dr. MEZARCI -- 24 Nisan 2010; 17:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: str06

lcw den iki kartla 160 tl lik alışveriş yaptım, 40 lira bu kampanyadan, 10 da turkcell'den toplam 50 lira puan oldu

%23 kampanyasında kazanabileceğiniz maksimum world puan 23 TL. Açıklamalarda yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolars

quote:

lcw den iki kartla 160 tl lik alışveriş yaptım, 40 lira bu kampanyadan, 10 da turkcell'den toplam 50 lira puan oldu

%23 kampanyasında kazanabileceğiniz maksimum world puan 23 TL. Açıklamalarda yazıyor.

ayrı worldlerle aldım, ha birde 5 lira fazla yazmışım, toplamda 45 lira olmuş....
  • quote:

quote:

quote:

ayrı worldlerle aldım, ha birde 5 lira fazla yazmışım, toplamda 45 lira olmuş....

Evet haklısınız o zaman, kartların çifter çifter olabileceğini düşünemedim

• quote:

lcw den iki kartla 160 tl lik alışveriş yaptım, 35 lira bu kampanyadan, 10 da turkcell'den toplam 45 lira puan oldu

lcw den normal yerden mi aldınız?
    yoksa çocuk bölümünden mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: formula01

quote:

lcw den iki kartla 160 tl lik alışveriş yaptım, 35 lira bu kampanyadan, 10 da turkcell'den toplam 45 lira puan oldu

lcw den normal yerden mi aldınız?
    yoksa çocuk bölümünden mi?

yetişkin alışverişi yaptım, slipte kampanya bilgilendirmesi çıktı
  • ykm boyner vb çocuk bölümü olan yerlerden yapılan alışverişler de geçerli olur mu acaba, bilgisi olan var mı?
  • alışveriş yapmadan önce mesaj attım, sonda çıkan kodu atarım dye de, slipte 3160 a msj atın diyodu sadece, çıkan kodu ne yapıcaz
  • quote:

quote:

aynı alılverişle hem %23 hem de 10 liralık turkcell in puan kampanyasına katılabiliyormuyuz?

bu arada da benim başıma gelen komikti.. : buradakileri okuyup evden çıkarken mesaj attım, sonra da alışverişi yaptıktan sonra (benimki maalesef 130 küsür tuttu, tutamadım kendimi)slipin üstünde yazanlar kafamı kurcaladı, aradım 724 ü, sordum ben mesaj çektim ama şüpheliyim, acaba yanlış mı yaptım diye, kadın dedi, alışverişten sonra mesaj atacaksınız.. tabi 23 tl puanı kaçırmanın korkusuyla, birdaha mesaj attım, busefer demez mi kampanyaya sadece bir kez katılabilirsiniz diye.. şimdi 30 nisanda puanı kartımda görürsem çok sevinecem...

şimdi tekrar soracak olursak, sizler, aynı slip için bir de turkcell e mi mesaj attınız.. oradan da 10 tl geliyor galiba öyle yazıyodu.. da ilgilenmedim tabi seçimlidir diye.. siz ne diyosunuz?

• Arkadaşlar bu kampanya için gönderilen kod sadece BAYRAM bu kodu verilen numaraya mesaj atınca kampanyaya kaydınız başarı ile alındı mesajı geliyor. Bundan sonra çocuk giyimi hariç tüm pos cihazlarından kitap, sinema, tiyatro, galeri, müze, oyuncak alış verişlerini world kartla yaptıüında %23 world puan alıyorsun. Fakat en az 10 TL olmalı alışveriş. Çocuk giyiminde üye iş yeri olmalı. Puanların yüklenmesi zaman alabiliyor. 30 nisana kadar beklememiz söyleniyor ykb telefon bankacılığından. Ayrıca total de alacağımız puan 23 TL yi geçmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoksan

Arkadaşlar bu kampanya için gönderilen kod sadece BAYRAM bu kodu verilen numaraya mesaj atınca kampanyaya kaydınız başarı ile alındı mesajı geliyor. Bundan sonra çocuk giyimi hariç tüm pos cihazlarından kitap, sinema, tiyatro, galeri, müze, oyuncak alış verişlerini world kartla yaptıüında %23 world puan alıyorsun. Fakat en az 10 TL olmalı alışveriş. Çocuk giyiminde üye iş yeri olmalı. Puanların yüklenmesi zaman alabiliyor. 30 nisana kadar beklememiz söyleniyor ykb telefon bankacılığından. Ayrıca total de alacağımız puan 23 TL yi geçmiyor.

hocam, bunların hepsi tamam.. ben 130 liralık yaptım olursa ben de 23 lira puan alacam..

peki ama şimdi bir de turkcell kampanyasının gereğini yapsak 10 tl de oradan alabilirmiyiz.. ben onu merak ediyorum.. hatta mesaj parası önemli diil bir deneyim demi.. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

quote:

Orijinalden alıntı: redoksan

Arkadaşlar bu kampanya için gönderilen kod sadece BAYRAM bu kodu verilen numaraya mesaj atınca kampanyaya kaydınız başarı ile alındı mesajı geliyor. Bundan sonra çocuk giyimi hariç tüm pos cihazlarından kitap, sinema, tiyatro, galeri, müze, oyuncak alış verişlerini world kartla yaptıüında %23 world puan alıyorsun. Fakat en az 10 TL olmalı alışveriş. Çocuk giyiminde üye iş yeri olmalı. Puanların yüklenmesi zaman alabiliyor. 30 nisana kadar beklememiz söyleniyor ykb telefon bankacılığından. Ayrıca total de alacağımız puan 23 TL yi geçmiyor.

hocam, bunların hepsi tamam.. ben 130 liralık yaptım olursa ben de 23 lira puan alacam..

peki ama şimdi bir de turkcell kampanyasının gereğini yapsak 10 tl de oradan alabilirmiyiz.. ben onu merak ediyorum.. hatta mesaj parası önemli diil bir deneyim demi.. :D

ikisi ayrı kampanya, o yüzden 10 lira daha kazanabilirsiniz, tabi mesaj atmak gerekli... bir de ben önceden göndermiştim mesajları, bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum...

• ykm den demin alışveriş yaptım ama puan geledi sinirlendim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caferkaya

ykm den demin alışveriş yaptım ama puan geledi sinirlendim açıkçası.

Puanlar hemen gelmiyor, en erken ertesi gün yükleniyormuş. 30 Nisana kadar yüklenecekmiş puanlar.
  • Mesajı alışverişden önce çekilirse geçerli oluyor mu?
    Bu şekilde yapan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancora -- 26 Nisan 2010; 20:53:59 >
  • bir bilgilendrimde gelmedi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caferkaya

bir bilgilendrimde gelmedi bana.

slipte mesaj at vs çıkmışsa sorun yoktur, ama çıkmamışsa yukarda bi arkadaş ykm boyner çok katlı perakende diye geçiyor onların alışverişleri olmaz yazmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.