Şimdi Ara

23 Nisan 2013 Gaziosmanpaşa 'da Dünyanın en büyük Eğlence Merkezi Açılışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TÜRKİYE “GERÇEK EĞLENCE DENEYİMİ” İLE TANIŞIYOR!
    Türkiye’de ilk defa dünya standartlarında bir eğlence anlayışını başlatacak olan dev proje VIALAND ’in temelleri Eylül 2011’de atıldı. 23 Nisan 2013’te tamamlanması planlanan projenin çalışmalarına hızla devam ediliyor.
    Avrupa Yakası'nda Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesişiminde, 600 dönümlük dev bir arazi üzerine inşa edilen VIALAND ’in içinde her zevke ve her yaşa hitap eden farklı eğlence bölgeleri ve açık hava konseptinde Türkiye’de benzeri bulunmayan bir alışveriş bölgesi yer alacak.
    VIALAND ’in ziyaretçilerine sunduğu farklı ve kaliteli eğlence deneyimiyle kısa sürede Türkiye’nin en popüler yaşam, kültür ve eğlence merkezi olacak, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası haline gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 13 Ağustos 2012; 10:55:32 >

• umarım 2013 e kadar apaçi akımı son bulur
  • Harika olur.
  • AVM açacaklarına şöyle büyük bir eğlence-lünepark falan açsalar da adam akıllı gezsek. Ulan koskoca İstanbul'da eğlence merkezi yok, bi bostancı var o da ufacık arkadaş hepsi iç içe..
  • umarım girişte ve aktiviteler pahalı olurda ipsiz sapsız herif çok olmaz
  • işte budur ya
  • başlığı okuyunca aklıma hemen şanzelize cafe geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

başlığı okuyunca aklıma hemen şanzelize cafe geldi

Aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 13 Ağustos 2012; 11:46:57 >

• bizim evin karşısında la bu...
  • hadi bakalım. tatilyanın yerini tutar mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

başlığı okuyunca aklıma hemen şanzelize cafe geldi

Aynen

bu ne an çok sesli güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: tosun1

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Güzel olur ama ziyaretçi olarak apaçi ve türbanlı kaynar gibime geliyor.

burası musluman bı ulke milletin turban takması anormal bişey degıl nıye rahatsız oluyorsunuzki

Tosuncuk burası laik bir ülke anayasa da Müslüman yazmıyor

Fail olmamasımdir diye umuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

burası musluman bı ulke milletin turban takması anormal bişey degıl nıye rahatsız oluyorsunuzki

Aklı yetmiyor ona abisi. Zavallı

• quote:

quote:

Turkiye'nin resmi dini yoktur.Yani musluman bi ulke denilemez.

• quote:

Yani siz Müslüman degilmisiniz size mahşerde laikmisiniz degilmisin diye sorulmayacak Emın olun ben laik degilim elhamdulillah muslumanim herkezin akli kendine yeter bu arada tosunlar ilgili bisey söylerdim ama neysee

Laiklikle Müslüman olmayı birbirine karıştırmamalısın. Biz burada Türkiye'nin resmi dini olmadığından bahsediyoruz.
  • Bu konuda bile bu tartışma çıkmış. Türban diye birşey geçmiyor Kuran'da, örtünün diyor ve burası müslüman bir ülke değil. Müslüman ülke şeriat ile yönetilir. Kimse birbirini sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda. Ateist, deist, müslüman, budist, hristiyan vs vs hep birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz. Bende deistim. Her kitleden insan gelsin yeterki belli bir kültür seviyesinde olsun. Ölümden sonra yaşama inanan ve inanmayan bir arada yaşayabilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnspnky -- 23 Kasım 2012; 18:56:19 >
  • quote:

Yani siz Müslüman degilmisiniz size mahşerde laikmisiniz degilmisin diye sorulmayacak Emın olun ben laik degilim elhamdulillah muslumanim herkezin akli kendine yeter bu arada tosunlar ilgili bisey söylerdim ama neysee

Diyelim ki müslüman değil, sanane

• Bekliyorum gelsin bakalım
  • quote:

quote:

Başörtü ile türban arasında çok fark var, türban(özellikle sıkmabaş) siyasi bir simgedir. Anadoluda yıllardır nenelerimizin taktığı başörtü değil burada söz konusu olan.
    Dine değil, ben siyasi olarak sembolize ettiği malum partinin görüşü olan "sahte dinci" kısmına karşıyım. Dinini gerçekten yaşayana sonsuz saygımız var.
    Ama insanların masum dini inançlarını kullanıp kendine çıkar sağlayan siyasi oluşumlara karşıyım, dolayısıyla o siyasi oluşumun simgesine de karşıyım.
    Gerçekten inanan siyasete ve simgelerine bulaşmadan başını örter güzelce dinini yaşar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

bizim evin karşısında la bu...

Komşu muyuz acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.