Şimdi Ara

23-24 bin arası araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar 23-24 bin e eli yüzü düzgün bir b veya c sınıfı araç bakıyorum aradığım özellikler:

-Güzel durması
    -Hatchback olması
    -Biraz seri olması
    -Benzinli ya da dizel fark etmez
    -2009 ve üzeri olması
    -Çok fazla sorun çıkarmaması

Bu kriterlere bakarak kafamdaki seçenekler; Opel Corsa, Ford Fiesta, i30 ve astra H.

Bu sıralar piyasayı ciddi ciddi araştırıyorum insanlar öyle aptalca fiyat istiyor ki anlatamam 2010 fiesta ya 25 bin isteyen mi dersin(sıfırı 31 bin) saçma sapan fiyatlar var ilanlı tavsiye verirseniz daha iyi olur.

• 50 ya da 60 bin olsa konu 2 sayfa olurdu heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceviz ağacı -- 12 Eylül 2012; 11:34:02 >
  • UP
  • o paraya 2007-2008 , 60 - 70 bini geçmemiş benzin/lpg li , temiz Megane II sedan bulabilirsin.Bence en iyi seçenek budur.Bende şu sıralar almayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

o paraya 2007-2008 , 60 - 70 bini geçmemiş benzin/lpg li , temiz Megane II sedan bulabilirsin.Bence en iyi seçenek budur.Bende şu sıralar almayı planlıyorum.

megane hatcback lerde kafama yatıyor gibi zaten lpg düşünmüyorum ama fiyatlar acayip yüksek insanın gidip 0 alası geliyor özellikle B sınıfı araçlarda
  • Ben sana şöyle bir olay anlatayım.Benimde limitlerim senın bahsettiğin rakamlardaydı lakin buldugum arabalar ya çok sıkıntısı vardı yada sıkıntısı çıkacaktı.
    örnek vermek gerekirse alttaki linkteki alfa gibi bir araba bulmuştum.Fabrikadan mühendis arkadaşımın fakat birazdaha kasıp sıfır fiesta düşündüm.sonra 20000 de birtane buldum şimdi onun pazarlığını yapıyorum buyuk ihtimalle alırım.
    Ama sana dedğim gibi eğer bu paraya güç konfor istiyorsan ''http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-yeni-kasa-italyan-94760352/detay/ '' ama satarken biraz beklersin.Ben daha çıkamasaydım limite bunun temizini 27.500 e alıyordum.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-simge-otomotivden-kacirilmayacak-firsat-99072991/detay

Şöyle bir civic var.Araç şaseden darbe almamışsa ve ayrıyeten km ile oynanmamışsa gerçekten fiyatı süper.Hemde 2007 model , 72 bin km otomatik şanzıman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-simge-otomotivden-kacirilmayacak-firsat-99072991/detay

Şöyle bir civic var.Araç şaseden darbe almamışsa ve ayrıyeten km ile oynanmamışsa gerçekten fiyatı süper.Hemde 2007 model , 72 bin km otomatik şanzıman.

hocam bu feleğin çemberinden geçmiştir hatta 1-2 tur atmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: SABOJEY

Ben sana şöyle bir olay anlatayım.Benimde limitlerim senın bahsettiğin rakamlardaydı lakin buldugum arabalar ya çok sıkıntısı vardı yada sıkıntısı çıkacaktı.
    örnek vermek gerekirse alttaki linkteki alfa gibi bir araba bulmuştum.Fabrikadan mühendis arkadaşımın fakat birazdaha kasıp sıfır fiesta düşündüm.sonra 20000 de birtane buldum şimdi onun pazarlığını yapıyorum buyuk ihtimalle alırım.
    Ama sana dedğim gibi eğer bu paraya güç konfor istiyorsan ''http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-yeni-kasa-italyan-94760352/detay/ '' ama satarken biraz beklersin.Ben daha çıkamasaydım limite bunun temizini 27.500 e alıyordum.

hocam konfor konusuna takık değilim o kadar ama 23-24 bin de az para değil en azından koltuklarıdır direksiyonudur yeterli olmalı.Bu arada alfa romeo lar iyi tarz araçlar ama öğrenci adama gitmezler pek masraflı olurlar gibime geliyor.Zaten 2008 den aşağısına da bakmıyorum pek.Bakalım en kötü 1.2 corsa düşünüyorum ya da punto

• Peugeot 206 + al hocam ben kendim kullanıyorum ve oldukça memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

Peugeot 206 + al hocam ben kendim kullanıyorum ve oldukça memnunum.

hocam en mantıklısı o gibi 2.eli ucuz hatta sıfır ı bile alınabilir 24-25 bine sendeki dizel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz ağacı

quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

Peugeot 206 + al hocam ben kendim kullanıyorum ve oldukça memnunum.

hocam en mantıklısı o gibi 2.eli ucuz hatta sıfır ı bile alınabilir 24-25 bine sendeki dizel mi?

Benzinli hocam benim arac çok seri ve rahat bir arac maşallah dizel biraz pahalı ama bütçeyi zorlarsanız öneririm yakıt konusunda oldukça cimri sıfır 206+ suan Eylül ayı indiriminde 27.000 tl dizel ise 32.000 tl .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 12 Eylül 2012; 19:51:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-simge-otomotivden-kacirilmayacak-firsat-99072991/detay

hocam bu feleğin çemberinden geçmiştir hatta 1-2 tur atmıştır

Aynen bende öyle düşünüyorum yoksa o otogalerici enayimi o fiyata versin öyle bir aracı Ama o bir yanada aracı alıp parça parça satsan bile daha fazla ederi var fiyatı gerçektende makul Gözükara müşteri olsam hiç durmam alırdım aracı ama riske girmeye değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 13 Eylül 2012; 0:31:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SABOJEY

Ben sana şöyle bir olay anlatayım.Benimde limitlerim senın bahsettiğin rakamlardaydı lakin buldugum arabalar ya çok sıkıntısı vardı yada sıkıntısı çıkacaktı.

hocam konfor konusuna takık değilim o kadar ama 23-24 bin de az para değil en azından koltuklarıdır direksiyonudur yeterli olmalı.Bu arada alfa romeo lar iyi tarz araçlar ama öğrenci adama gitmezler pek masraflı olurlar gibime geliyor.Zaten 2008 den aşağısına da bakmıyorum pek.Bakalım en kötü 1.2 corsa düşünüyorum ya da punto

alfayı tavsiye ederim yalnız ilandaki araç önden işlem görmüş gibi

• Corolla sol 1.6 hatchback 2004

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • ben de bu aralıkta bir araç arıyorum.dizel olmak şartıyla.bir tane buldum 24bin istiyor sahibi. clio 3 dinamik 85bg full araç. avrupa üretimi. 2006 model ama fiyat biraz yüksek gibi. gerçi başka türlü de böyle araba 2 aydır arıyorum piyasada yok. daha yeni modellere çok fazla istiyorlar. bilmiyorum ne yapacağız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.