INPUT kısmındakilerden bi kırmızı bi beyaz cıkart ps3 kutusundan cıkan scart kablosundaki kırmızı -beyazı tak...sonrada ps3 ten ses ayarlarını scartten vercek biçimde ayarlar iş bitmiştir..
ne diyim bilmemki, çok teşekkürler sağolasın tekrar çok teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: SEMiZ
quote:
Orjinalden alıntı: sagorap
INPUT kısmındakilerden bi kırmızı bi beyaz cıkart ps3 kutusundan cıkan scart kablosundaki kırmızı -beyazı tak...sonrada ps3 ten ses ayarlarını scartten vercek biçimde ayarlar iş bitmiştir..
ne diyim bilmemki, çok teşekkürler sağolasın tekrar çok teşekkürler
ne demek kardeşim her zaman burdayız..
Arkadaşlar hepsiburadadan sipariş verdiğim monitörüm dün itibariyle elme ulaştı. S panel ölü pixel yok. Başka şehirlerde olupta kara kara düşünenler bence hepsiburada.com u denemeli. Bu arada monitör için söylenecek fazla söze gerek yok, tek kelimeyle muhteşem... ps3te 1080p destekleyen oyunlarda tüplü tvye göre(hemde 100hz flat) görüntü kalitesi %100 artıyor desem abartmış olmam. Akşam resimleri eklemeyi düşünüyorum. Gerçekten çok güzel bir monitör bu monitörü bana tavsiye eden başta Weycell61 olmak üzere herkese teşekkürü bir borç bilirim
quote:
Orjinalden alıntı: margornn
Arkadaşlar hepsiburadadan sipariş verdiğim monitörüm dün itibariyle elme ulaştı. S panel ölü pixel yok. Başka şehirlerde olupta kara kara düşünenler bence hepsiburada.com u denemeli. Bu arada monitör için söylenecek fazla söze gerek yok, tek kelimeyle muhteşem... ps3te 1080p destekleyen oyunlarda tüplü tvye göre(hemde 100hz flat) görüntü kalitesi %100 artıyor desem abartmış olmam. Akşam resimleri eklemeyi düşünüyorum. Gerçekten çok güzel bir monitör bu monitörü bana tavsiye eden başta Weycell61 olmak üzere herkese teşekkürü bir borç bilirim
O zaman dostum senden en yakın zamanda detaylı fotoları bekliyoruz. Hayırlı olsun.
Şu anda monitörü ps3 ile test ettim ama çok kötü bir sonuç aldım heavly sword bile 720p de tıtıklı gözüküyor gt hd 1080p de ...... bence ona hiç girmeyeyim berbat..... Salondaki 55 ekran profilo bile daha net daha düzgün görüntü veriyor(576p de) Acaba ps3 dogru ayarları yapmadım mı ondan mı böyle oluyor ?Lütfen yardımcı olun
İki tane ölü pixel in var
tatildeydim dün geldim 1-2 pm gelmiş buradan cevaplıyorum diğer merak edenlerede aydınlatıcı olur
merhaba bu gece gözüme carpan bi kac şeyi sorcaktım sana.... warhawk ve F1 de 720p de oyunlar tam ekrana sıgmıyor ve taşıyorlar ekran dısına... ayrıca aynı taşma store larda var...
ve 1080p deykende warhawk tam ekran deil bosluklu oluyor..
warhawkde genel bir bugmış sanırım bu yeni psn updatelerle düzeltmeye çalışılmış son durum nedir bilmiyorum.1.93 ile denemek lazım
ayrıca AUTO tusuna basınca ps3 teyken
auto adjusment not available die bi uyarı geliyor bütün çözünürlüklerde denedim....
DVI digital görüntü verir ayarlama yapmaya gerek kalmaz çünkü ekran sabittir yani anologdaki gibi kaymalar yaşanmaz o yüzden dvi kablo takılı ile auto tuşu devre dışı kalır
display settings de 576p 720p 1080i 1080p varr bi arkadaşta 226bw de 576yok 480p var..
sence sorun kablodanmıdır cok fena canım sıkıldı.. kablom 24+1 arkadasta dedigim tasmalar hiç olmamıs onun kablo 18+1.. sende varmı bu tip olaylar yardımcı olurmusun bide kablo alcagım bi link yolalrsan cok sevirim aradım bulamadım...
sonunda 266bw aldım yanlız ps3 performans ı biraz eksik geldi(özellikle çok kırılma oluyor) sende bişey rica etsem bana kendi 226bw kullandıgın ayarları verebilirmisin çok teşekkür ederim
brightness 100 contrast 85
magic color full color tone custom
color control red70 green66 blue43
gamma mode3
sharpness 32
@Nitrogliserin
cevap için çok sağol....
quote:
display settings de 576p 720p 1080i 1080p varr bi arkadaşta 226bw de 576yok 480p var
bu sorunun cevabını buldum
576p PAL cihazlarda ki en düşük 480p ise NTSC cihazlardaki en düşük çözünürlük oranı
tekrar sağol
ne demek sende sağol
Ayarlar harika oldu çok teşekkürler Nitrogliserin. UYARI: bu ayarları masa üstünde kullanmayın gözleriniz yanabilir
evet gözler için fena :) ben sadece oyunda custom'ı kullanıyorum normal kullanımda interneti seçiyorum film izlerken movieyi seçiyorum
evet gözler için fena :) ben sadece oyunda custom'ı kullanıyorum normal kullanımda interneti seçiyorum film izlerken movieyi seçiyorum
ben de senin ayarlarını kullanıyorum hocam normalde kullanan kör olur vallahi ama oyunlarda süper yalnız bioshockda bu ayarlar pek tutmadı gibi özellikle karanlık yerler bright 100de olduğu için gerçekten karanlık olmuyor bunu farkettim sende de böyle mi???
quote:
Orjinalden alıntı: japonozan11
quote:
Orjinalden alıntı: Nitrogliserin
ben de senin ayarlarını kullanıyorum hocam normalde kullanan kör olur vallahi ama oyunlarda süper yalnız bioshockda bu ayarlar pek tutmadı gibi özellikle karanlık yerler bright 100de olduğu için gerçekten karanlık olmuyor bunu farkettim sende de böyle mi???
evet bioshockda brightnessı kısıyorum biraz oyun içinden o zaman dengeleniyor aslında korku oyunları için dynamic contrast ideal tam karanlık yapıyor ama o da fena tırstırıyor
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: japonozan11
quote:
evet bioshockda brightnessı kısıyorum biraz oyun içinden o zaman dengeleniyor aslında korku oyunları için dynamic contrast ideal tam karanlık yapıyor ama o da fena tırstırıyor
hehe
dur onu da bi deneyeyim.......
Karanlık sahneler için birbir
Brightness = 45 Contrast = 70 MagicColour = Off ColourTone = Normal ColourControl = Red 50, Green 49, Blue 50 Gamma = Mode 1 MagicBright = Custom Sharpness = 20
quote:
Orjinalden alıntı: SEMiZ
İki tane ölü pixel in var
nerde ölü pixsel be o soldaki iki kara lekeyse biraz fazla büyük değillermi
arakdaşlar bende 226bw ve ps 3 almak istiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var