Şimdi Ara

225/45/R17 SİZCE HANGİ LASTİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
24.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Goodyear eagle f1 asimetric aldım uzun araştırmalar sonucu. Aracın üstünde orjinal lastikleri olan michelin pilot sport vardı çok eskimişti ve abs çok çabuk devreye giriyordu şimdi ise absnin devreye girdiğini görmedim yol tutuşundan çok memnunum belki yol sesini fazla alabilir diğer lastikleri kullanmadığım için birşey söyleyemem, okuduğum kadarıyla yuvarlanma direncide biraz fazla sanırım. bu ebatlarda ödül almış lastiktir. İyi bir seçim yapman dileğiyle
  • Continental Premium Contact 2'yi deneyebilirsin ama fiyatı yüksek biraz
  • Aracım 50.000 km oldu.Yeni fiat bravolardan ve lastik boyutlarım 225/45R17 yeni lastik alacağım ancak karar veremdim.Sizce hangisini almalıyım?

Bridgestone Potenza RE050A 91W

CONTINENTAL SPORT CONTACT 3 - 225/45/17/DörtMevsim 91W

Nokian zg2 225/45/17

MICHELIN PILOT PRIMACY HP - 215/55/16/DörtMevsim 93V

DUNLOP SPORTMAXX TT - 225/45/17/DörtMevsim 91W
  • seçeneklerine Pirelli Cinturato P7 yi de ekle derim.
    zira ben de lastiklerimi değiştireceğim. uzun araştırmalarımdan sonra buna karar verdim. 235/45R17 alacağım.
    265'e dunlop sport maxx , 300'e sport contact3 buldum. ancak 280'e P7 alacağım..

alacağın lastiklerin tarihlerine mutlaka dikkat et. Dunlop'larda yeni lastik bulamadım piyasada.. 2010 ya da 2011 başları var..
    P7 de 2012 bulabiliyorsun.. zaten alacağın lastik o kadar da yeni olmasın. 3-4 aylık olsun.. kauçuğun biraz dinlenip kendine gelmesi gerekiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

Aracım 50.000 km oldu.Yeni fiat bravolardan ve lastik boyutlarım 225/45R17 yeni lastik alacağım ancak karar veremdim.Sizce hangisini almalıyım?

Bridgestone Potenza RE050A 91W

CONTINENTAL SPORT CONTACT 3 - 225/45/17/DörtMevsim 91W

Nokian zg2 225/45/17

MICHELIN PILOT PRIMACY HP - 215/55/16/DörtMevsim 93V

DUNLOP SPORTMAXX TT - 225/45/17/DörtMevsim 91W

225 45 17 Bridgestone Potenza RE050A 91W kullanıyorum. Yumuşaklık ve sertlik dengesi iyi ayarlanmış bir lastik. Ş.içi sürekli 30 psi kullandığım halde 30.000 kmdir balaon felan yapmadı. bence aynı zamanda dayanıklı bir lastikde.

diğerleri hakkındada kullanıcılar bilgi verirse seviniriz. Listede en yumuşağı hangisidir mesela?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoodYear'dan şaşma derim..

Eagle F1 Asymmetric bana en çok güven veren lastik.. Sizin baktığınız benimkinin bir yenisi asymmetric 2, dahada iyi olacağını düşünüyorum..

225/45/R17 SİZCE HANGİ LASTİK
  • Pirelli Cinturato P7 aldım.Şirketin tüm araçlarına aldığı yerden özel bir indirimle tanesi 230TL/8 taksitle aldım lastiklerimi.Henüz taktırtmadım.Taktırmadan 1 hafta önce arayıp geleceğimi haber edeceğim en yeni lastiklerden getirtecekler.Sanırım iyi ve karlı bir alışveriş oldu umarım memnun kalırım.Yardımlarınız için teşekkürler.
  • 225/50/17 kullanıyorum Passat'ta,Pirelli P Zero Rosso..Yumuşak lastik,bir Michelin kadar değil ama yumuşak.Yol sesi Michelin'den fazla Turanza'dan az.ORta yollu bir lastik her konuda,ıslak zemin performansı Michelin'den çok daha iyi,Turanza'ya yakın.Konfor konusunda yeterli,yuvarlanma direnci de iyi sayılır.Diğer modeller hakkında bilgim yok,bu bilgi en azından marka bazında yardımcı olur.
  • ince yanak lastikde konfor arıyorsan demekki yumuşak lastik alacaksın

yumasak lastikde bol bol balona sebep olup lastik ömrü bitmeden bol bol lastik değişiceksin anlamına gelir

not: türkiye şartları göz önüne alınarak yorum yapıldı
  • aracımda dunlop var. memnunum. tavsiye ederim.
  • 6-7 yıldır hemen hemen bütün lastik markalarını denedim,kullandım tek kelime ile tercihimi soracak olursan michelin derim bide aracı sert kullanıyorsan(örn:spor bir aracada sahipsen) Pirelli pzero da kullanabilirsin fakat michelin her zaman tartışmasız 1 numara bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 225/45R17 lastik fiyatlarını verdiğim linkten kontrol edebilirsiniz. Ayrıca bu ebatta alınacak lastiklerin değerlendirilmeleri uluslararası test kuruluşu ADAC tarafından yapılmaktadır. ADAC ın sitesine girip buradan test sonuçlarını inceleyebilirsiniz. ADAC bağımsız test kuruluşu olduğu için açıkladığı sonuçlara güvenebilirsiniz. Gerçi konuyu açan arkadaş bu değerlendirmeleri incelemiş ama ben yinede hatırlatmak istedim. Keyifli Forumlar.

225/45R17 Lastik Fiyatları;
    http://www.lastikcim.com.tr/225-45-r17-lastik-fiyatlari,TA-297.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastikcim -- 24 Haziran 2013; 9:46:57 >
  • Ben 1 yıldır Pirelli P7 cinturato kullanıyorum. 225 45 17 Fiat bravo aracımda çok memnunum.
  • 235/45/r17 ölçülerinde michelin pilot sport 3 kullanıyorum, mondeo gibi sert süspansiyona sahip bir araçta bridgestonedan sonra farkedilir şekilde darbe emiş arttı. Kuru zeminde kesinlikle mükemmel bir yol tutuş sağlıyor, fakat ıslak zeminde de bir okadar kötü.
  • 225-45-17 michelin ps 3 kullanıyorum,yol tutuşu yönünden berbat bir lastik.
    koonfor olarak ise 205 -55 -16 contiden bile başarılı.
    ps 3 ile hemen her rampada araç patinaja düşüyor.Allah a şükür kışlıkları taktım ve araç kendine geldi.
    yaza girerken 1 yılıık lastikleri verip başka markaya bakacağım.konfor öncelikli ise michelin.
    yol tutuşu önemliyse uzak dur derim.
    hatta her zaman 40 km hızla girdiğimiz virajda hafif yağmurda aynı hızla girdiğimde araç speed attı.kontra ile kaldırıma vurmaktan son anda kurtardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmert2005 -- 7 Aralık 2013; 14:52:42 >
  • Baz aldigim tablo bu, ozellikle nokian line serisi icin geri bildirim cok cok iyi ( benim ebat icin) sonrasinda da goodyear eaglef1 assy3 geliyor.
    Hatta 2 tnede kislik nokian D3 alasim var kisi atlatmak icin, iki lastik icinde verilen puanlar cok iyi
    Bu mesaja eklenen görseller:

225/45/R17 SİZCE HANGİ LASTİK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.