Şimdi Ara

22000'e hangi dizel ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu an 2005 megane ll HB 1.4 sahibiyim.yeni ev değiştirdiğimden işten eve hergün minimum 40 km.yapmaya başladım.hafta sonları da cabası.dizel şart oldu diye düşünüyorum.aracıma 21000 civarında müşteri var bu benim 6.aracım renault'da laguna-clio ve megane kullandım ve artık renault istemiyorum.doydum...şimdiye kadar hiç dizel sahibi olmadım.megane ile yol bilgisayarı verileri kış aylarında 100 km de 7.1 yazlarıda 6.2 yakıyorum kısacası ayda yaklaşık 400.-ytl benzim yakıyorum.sizdem istediğim 2006-2007 modellerde tercihim ne olmalı üste koyacak para yok maksimum 22000 civarında aşağıdakilerden hangisini tercih edebilirim artı ve eksileri nelerdir ?. alacağım araba maksimum 25000 km'de olacak zaten.birde şunu belirteyim alınacak araca en fazla 2 yıl bineceğim yani 40000-45000 km yaparım 6000-70000 civarında satarım.ev-iş yolu nun 10 km'si nisbeten bozuk sayılır.tıkırtısı az yürüyeni sağlam araba lazım.biraz uzun oldu ciddi yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    1- polo tdi
    2-206 HDİ
    3-era CRDİ
    4-corsa 1.3 CDTİ
    5- grande punto 1.3 multijet

• içlerinden en iyisi GP olur diye düşünüyorum.vergisi diğerlerinden düşük..5 yıldızlı güvenlik vs..
  • içlerinde vergi bakımından düşükleri grande punto ve corsa. ancak corsa dizaynı daha güzel. tabi zevk meselesi burası

bu arada era crdi göz ardı etmemeni tavsiye ederim. alıpta pişman olanların sayısı gerçekten çok az ve tasarruflu olduğu söyleniyor. yinede sağlam araştırma yapmalısın.

şimdiden hayırlı olsun alacağın araç. kazasız belasız keyifli sürüşler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNeS

içlerinde vergi bakımından düşükleri grande punto ve corsa. ancak corsa dizaynı daha güzel. tabi zevk meselesi burası

bu arada era crdi göz ardı etmemeni tavsiye ederim. alıpta pişman olanların sayısı gerçekten çok az ve tasarruflu olduğu söyleniyor. yinede sağlam araştırma yapmalısın.

şimdiden hayırlı olsun alacağın araç. kazasız belasız keyifli sürüşler..

Arkadaşıma katılıyorum,bir era kullanıcısı olarak aracımdan memnunum,sorunları yok mu tabi ki her arabada olduğu gibi bu araçlarda ufak tefek sorunlar oluyor ancak servis sizi üzmeden sorunlarınıza çözüm buluyor.
  • yanıtlara teşekkürler. era'da yakıt tüketimi nedir sakin kullanımda
  • 40.000 km sonra satacaksan dizel alma.
  • Bence git aracına bi tüp taktır. Muhtmelen alacağın araç bi alt segment olucak meganı ararsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • megane nın temizdir dedikleri gibi araca tüp takdır nasıl olsa 2-3 sene sonra onu satarsın,

illa dizel alacam diyorsan 10 km bozuk yol var diyorsan fiat g.puntoyu hiç düşünme derim
    polo 206 ve corsa iç mekan genişliği olarak seni tatmin etmez
    galiba era olabilir megane kadar güzel değil ama diğerlerinden iyidir
  • quote:

yanıtlara teşekkürler. era'da yakıt tüketimi nedir sakin kullanımda .

Orjinal sitesinden alıntıdır;

Şehir içi; 5,6 lt
    Şehir dışı; 4,0 lt
    Ortalama; 4,6 lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGNeS -- 1 Mart 2008; 17:14:31 >
  • eraları performanslı kullanırsanız yakıtı hatrı sayılır şekilde arttığını biliyorum.ama 110 hp rahat taşıyor aracı.dediğim sadece performanslı kullanımlarda.sakin kullanırsanız fabrika verisinin altlarına da inebilirsiniz.
  • aracın orjinalliğini bozmama gibi bir takıntım var o sebeple lpg ye sıcak bakmıyorum + bagajada ihtiyacım var
    en mantıklısı gp gibi geliyor.yorum yazan arkadaşlara teşekkürler
  • 2006 cerato dizelide düşün derim . özellikle advance modelini alırsan daha memnun kalırsın
  • 2004 307 hdi yada 207 hdi bakabilirsin
  • era
  • Aracınıza 21 bin veriliyorsa hiç düşünmeden satın. Yeni bir yüz olduğu için g.punto tercih ederim.İç dizaynı çok hoş özellikle direksiyonu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.