Şimdi Ara

2200 Liraya i7 6700 Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canlı bilim yayınları ve oyun oynayacağım bir sistem yorumlarınızı bekliyorum

Yayın için i7 gereklisidir ? İ5 6600 veya 6500 yeterlimidir OBS için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ssd cop i5 yeterlidir ...

Ekra nkartsiz nasil oyun oynayacaksin? Ssd yi samsung 850evo vyap. V300 sorunlu bir seri.

I5 6500 8gb tek modul ram en hchz h110 anakart ve gtx 960 950 den biri ve 5 Mbit uploada ihtiyacin olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o seçtğin anakarta dikkat çok sorunlu bir anakart asla önermem.
  • Dediklerinize uydum ve şöyle bir sisteme yöneldim. Ekran kartını daha sonra alacağım.

5 Mbit uploada sahibim. İşlemciden dolayı kötü yayın yapmak istemiyorum. Ufak tefek oyunlar oynayacağım ekran kartı alana kadar maksat hobim olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlockçu -- 17 Şubat 2016; 17:44:29 >

• Overlockçu O kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel bir sistem olmuş hocam :)
    Ama tavsiyem sistemi takno biyotikden toplayıp kasayı aerocool battlehawk 750 watt ile değiştirmenizdir.
  • Emin misiniz arkadaşlar i5 6600'ün yayın için yeteceğine ?

Hocam merak etmeyin yeter de artar bile.Sanki g3258 falan öneriyoruz hocam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 870 vs i5 750?
    9 yıl önce açıldı
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoliconOtaku

Gayet güzel bir sistem olmuş hocam :)
    Ama tavsiyem sistemi takno biyotikden toplayıp kasayı aerocool battlehawk 750 watt ile değiştirmenizdir.

Çok teşekkürler :) Nakit alacağım için ve sistemin tamamını tek bir yerden toplayacağım için başka yerden maalesef alamıyorum. Zaman z3 ün 600 W ı yeterli olmaz mı? İleride 970 takmayı düşünüyorum.

Dizede sorayım bilgili birisiniz i5 6600 oyun yayını için yeterli midir ?

İ5 6600 mü yoksa i5 6500 mü aradaki fiyata değer mi ?
    Hayırlı günler sağolun cevap verirseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlockçu -- 17 Şubat 2016; 17:55:12 >
    Hocam zalmanın ZM600-LX güç kaynağı ile beğendiyseniz zalman z3 plus alabilirsiniz.Açıçası 6500 ve 6600 arasında ki fiyat farkını vermeye değmez,neden derseniz arada 0.1 ghz fark var yani hissetmezsiniz bile.Ayrıca net de araştırdım çoğu kişi böyle hafiften hafiften yayın yapacaksanız i5-6600 gayet güzel diyor,ama ben bu işte ciddiyim devam edeceğim derseniz i7 6700 alın diyorlar.Benim fikrim i5'den yana açıkçası ama :D
  • quote:

Hocam zalmanın ZM600-LX güç kaynağı ile beğendiyseniz zalman z3 plus alabilirsiniz.Açıçası 6500 ve 6600 arasında ki fiyat farkını vermeye değmez,neden derseniz arada 0.1 ghz fark var yani hissetmezsiniz bile.Ayrıca net de araştırdım çoğu kişi böyle hafiften hafiften yayın yapacaksanız i5-6600 gayet güzel diyor,ama ben bu işte ciddiyim devam edeceğim derseniz i7 6700 alın diyorlar.Benim fikrim i5'den yana açıkçası ama :D

İçime kuşku düştü şimdi :( i5 mi i7 mi diye beni 1-2 yıl profesyonel idare etse yeter. 3 boyutlu çizim vesaire yapmıcam sadece OBS ile yayın yapıp oyun oynayacağım.

Kasa olarak şu iki seçenek nasıldır Zalman Z3 600W a alternatif olarak ?

Hocam ikisi de güzel kasalar,ucuz olanı alıverin gitsin :D
    Ayrıca 1-2 yıl idare etsin dersin bırakın 1-2 yılı 3-4 yıl i5 6600 gider.
  • quote:

Hocam ikisi de güzel kasalar,ucuz olanı alıverin gitsin :D
    Ayrıca 1-2 yıl idare etsin dersin bırakın 1-2 yılı 3-4 yıl i5 6600 gider.

Sağolasın cumartesi günü almaya gidiyorum SS leri atarım :) kurunca inşallah memnun kalırım steam kullanıyorsan oyun hediyem olur kabul edersen :) Monitör olarak ne alayım sizce 300-400 arası bir bütçeye

• kasaların ikiside güzel zevkine kalmış bence spec 02 daha iyi duruyor ama siz bilirsiniz
    Hocam olmaz öyle şey karşılıksız yardım ediyorum lütfen :)
    Ayrıca ssleri bekliyorum ve monitör önerim o bütçeye şu olurdu:
    http://www.sinerji.gen.tr/benq-215-gw2255-led-monitor-5ms-siyah-pmu67357
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardsul

kasaların ikiside güzel zevkine kalmış bence spec 02 daha iyi duruyor ama siz bilirsiniz

Çok fazla ısınma sorunu varmış ve çok darmış o kasa :( bende zalmana yöneldim.

i7 6700 lü olan sistemi dizicem sadece ssd yi samsung evo alıcam, anakart h110m olarak kalıcak veya o fiyata yakın anakart önerebilir misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.