Şimdi Ara

22 Yasindayim Daha Hicbir Kizin Elini Bile Tutamadim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
5
Favori
15.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çirkin+paralı= Çok kız
    Yakışklı+parasız=kız
    Yakışıklı+para= Çok ve güzel kız
    Tipsiz+parasız= -99 kız (Belki çirkin kız)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Neden ayrıldınız hocam
    Daha doğrusu o ayrıldı, benimle birlikte aynı ilde okumak istemedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AwerlawK kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi bile idare etmişsin. Benim de 3 yıllık ilişkim 7 ay önce bitti. Şimdi 1 aylık yeni ilişkim var ama aradaki 6 ay nasıl geçti bide bana sor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Batalla16 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş çevresiyle oluyor. Aynı ortamda bulunduğun insanlarla şansın çok daha yüksek buna emin olabilirsin. Çevreni genişletmeye çalış. Sosyal medyadan vs. tanışılarak sağlıklı bir ilişki yürütülmez. Yüz yüze olması lazım bu işlerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokumum

Son 3 ayda kaç kıza yürüdün? Ben senin yerine cevap vereyim, 0. En güzel yıllarında 20 kıza yürüsen, standart biri için aşağı yukarı 2-3 sevgilin falan olur. Bu standart denklemdir, basit bi istatistik oyunu. İster 300 hatuna yürü, ister 20 ama yürümezsen de avucunu yalar, dışarıdaki sevgilileri izlersin. Onlarında çoğu senden farklı değil ya neyse.
    hocam 1000 lerce kıza yürüyorum ama sürekli ret yiyorum 1-2 tane çirkin kız istiyo sadece
  • arkadasim yerlide denedin olmadiysa yabanciya yonelceksin! yabanci icinde senin cabalaman gerekecek . uygun olan bir dil ogren bak sonra arkasi nasil gelecek.kendin bile sasiracaksin (kendimden biliyorum :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Bir insanı sevmek için illa hak etmesi gerekmiyor. İnsanları bizlere yaptıkları iyiliklerden yada bizim için gerçekleştirdiklerinden dolayı sevmeyiz. Onları kişilikleri , karakterleri ve erdemlerinden dolayı severiz. Sanırım sizin sevgi kavramınız biraz farklı.
    Hak ediyor musun derken bunu kastettim zaten saf iyilikle yürümez bu işler demişim yazdığımı iyi oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 5 Haziran 2019; 14:18:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nat Pagle

Tek başına mutsuz olmak biriyle mutsuz olmaktan iyidir.
    Yoo değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

hocam 1000 lerce kıza yürüyorum ama sürekli ret yiyorum 1-2 tane çirkin kız istiyo sadece

Alıntıları Göster
    Hocam 1000'lerce kıza yürüyemezsin. Kızın yanına gidip 5-10 dakikalık eğlenceli bi muhabbetten sonra numarasını istemek çok mu zor? Ha sen gidip Instagramdan yazıp duruyosan bir şey çıkmaması çok doğal.
  • 19 yaşındayım benimde hiç olmadı, bide izmirdeyim yani

• Muhtemelen fakirsin özgüveninde yok buraya başık açıyorsun kız arkadaşının olmaması normal bir durum değil ama daha önemli şeyler var hayatta karnını doyurmak barınmak bu ihitiyaçlarını karşılanman lazım
  • Bende 23 oldum hiç sevgilim olmadı, hiç bir kız ile olmadım. Yalnız değilsin.
  • quote:

Hocam 1000'lerce kıza yürüyemezsin. Kızın yanına gidip 5-10 dakikalık eğlenceli bi muhabbetten sonra numarasını istemek çok mu zor? Ha sen gidip Instagramdan yazıp duruyosan bir şey çıkmaması çok doğal.

Alıntıları Göster
    evet hocam instadan yazıyorum bugüne kadar hep ordan ayarladım çünkü dışarda sokakta felan cevap bile vermiyolar onuda denedim

instadan yürüyorum tinderdan yürüyorum numara veriyolar ama aşırı isteksizler açıkçası napcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

evet hocam instadan yazıyorum bugüne kadar hep ordan ayarladım çünkü dışarda sokakta felan cevap bile vermiyolar onuda denedim

instadan yürüyorum tinderdan yürüyorum numara veriyolar ama aşırı isteksizler açıkçası napcam

Alıntıları Göster
    Sen yine iyiymişsin ben Tinder'dan çok az eşleşme alıyorum, belki de şehirle alakalıdır. Numarayı veriyorsa hatun aklının bir köşesinde seninle olmak vardır. İsteksiz olmasına takılma, buluşmaya çağır. Eğer gelirse buluşmaya, baktın hatun sıcak o zaman elini tut, yanağından öp vs. Ben her ilk buluşmamda en azından kızın elini tutmuşumdur. Ne yapıyosun gerizekalı falan derse hesabı öde bas git, dışarıda seninle pompa yapmayı candan isteyecek binlerce güzel kız var.

Yolda yürümenin asıl adı DAYGAME. Ecnebiler böyle diyor. İnternette epey kaynak var, araştır ve yolda yürümenin inceliklerini öğren. İlk başta çok reddedilirsin ama zamanla daha iyi olursun. Eğer İngilizcen varsa Micheal W (Buraya Tıklayarak Gidebilirsin.) yazılarının hepsini oku, çok faydasını görürsün.

• Insanlara kendinizi guldurmeyin

• quote:

Sen yine iyiymişsin ben Tinder'dan çok az eşleşme alıyorum, belki de şehirle alakalıdır. Numarayı veriyorsa hatun aklının bir köşesinde seninle olmak vardır. İsteksiz olmasına takılma, buluşmaya çağır. Eğer gelirse buluşmaya, baktın hatun sıcak o zaman elini tut, yanağından öp vs. Ben her ilk buluşmamda en azından kızın elini tutmuşumdur. Ne yapıyosun gerizekalı falan derse hesabı öde bas git, dışarıda seninle pompa yapmayı candan isteyecek binlerce güzel kız var.

Yolda yürümenin asıl adı DAYGAME. Ecnebiler böyle diyor. İnternette epey kaynak var, araştır ve yolda yürümenin inceliklerini öğren. İlk başta çok reddedilirsin ama zamanla daha iyi olursun. Eğer İngilizcen varsa Micheal W (Buraya Tıklayarak Gidebilirsin.) yazılarının hepsini oku, çok faydasını görürsün.

Alıntıları Göster
    hocam numara bi şekilde alıyorum ama aşırı isteksiz davranıyolar bende ret yememek için buluşmuyorum ilk buluşamda elini nasıl tutabilirim varmı taktik

• Ayrıca bu konuları pek kafaya takmamaya çalış, zorla kendini. Başka şeylerle uğraş. Sürekli kızlar bana neden bakmıyor diye düşünüp sorgularsan bu seni intihara sürükleyebilir. Sırf bir kız arkadaşı yok diye intihar eden çok kişi gördüm. Daha doğrusu,bunların intihar etme sebepleri kız arkadaşları olmaması falan değil. Sadece "bu" konuyu çok kafaya taktılar ve intihar kaçınılmaz oldu çünkü eğer sen her gün kızların seni beğenmediğini düşünüp bu konuya kafa yorarsan bu sana her gün acı verir! Sonra gün gelir dayanamayıp intihar edersin. Davranışlarından (intihar etmek vs.) sorumlu olan esas etmen düşünce biçimindir, bunu unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keira- -- 5 Haziran 2019; 16:9:41 >
  • dostum bırak bu karı kız işlerini. sırf maddi zarar hepsi

sen bol kitap oku, spor yap, para biriktir parayla da araba al.

bol bol gez. bol bol foto at instagrama. kızlar düşer böyle.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.