Şimdi Ara

22 Yasindayim Daha Hicbir Kizin Elini Bile Tutamadim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
5
Favori
15.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özgüven sıkıntın var malesef. Ortama girdiğinde kızlarla muhabbet etmeye çekiniyormusunuz? Biraz kendine güven, sohbetine güven. Ben İzmirde yaşıyorum belki ben alışkınım diyeceğim ama bu işler sohbetle oluyor. Ağzın laf yapacak, kızlar tipe değil lafa bakar
  • Batalla16 kullanıcısına yanıt
    kız tanıdıkları olan arkadaşın olucak yada dershane,üniversite spor salonu o tarz sosyal yerlerden bulucaksın onları yapamıyorsan sahilin oralarda koşu yap bisiklet sür illa biriyle konuşursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, yakında 25 olucam bakirim takma kafana

• Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 1 Haziran 2020; 18:12:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yaşın genç delikanlı sabırlı ol kızların elini tutamayan sadece sen değilsin mesala erkek kardeşim 28 yaşında sizden tam 6 yaş büyük daha yeni yarından sonra kız bakmaya gideceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Gerçekleri yazacağım ama canını biraz yakabilir.

----spoiler----

Tipsizlerin sevgilisi olmaz. Hadi kız olup çirkin olsan yine yanaşan olur da erkek olup tipsizsen, ya da en azından çekici değilsen, kız arkadaşın falan ol-ma-ya-cak hayatında ölene kadar. Belki ileride paran için evlenen olur o da mec-bu-ri-yet-ten yani açlıktan ölmemek için, karın tokluğuna evlenir yani seninle evlenecek olan kişi.

Peki benim tavsiyem ne olur sana?

Bir an önce durumu kabullenip hayatına kaldığın yerden devam etmen. Her ne kadar burada konu açıp kızlar bakmıyor ıngaaaaaa desen de, istersen 1000 tane kızlar bana bakmıyor konusu aç, sana temin ederim ki DURUM DE-ğiş-ME-ye-CEK.

Not: Aynı yaşta olan, aşk hayatı senin gibi hiçbir zaman olmamış ve bu saatten sonra kesinlikle de olmayacak bir vatandaş olarak yazıyorum bu cevabı sana. İnan ya da inanma, sen bilirsin. Vahim olan durumunu daha iyi anlayabilmen için küçük bir tavsiye, bir de böyle düşün: Bir aşk hayatım olacak olsaydı zaten bu saate kadar olmuş olurdu. Hele hele 1 tane kız bile senden hoşlanmamışsa, flörtöz şakalar falan hiç duymadıysan en az bir kızdan bile, dostum acı gerçeği söyliyorum şimdi sana, hazır ol: KIZLAR SENİ TİPSİZ BULUYOR.

Özet olarak şunu söyleyebilirim sana arkadaşım, hiçbir zaman bir aşk hayatın olmayacak. Hiçbir zaman seni sen olduğun için seven ve kabul eden bir dişi homo-sapiens olmayacak hayatında. Sana temin ederim.

Not: Aynıları benim için de geçerli. Eski konumu mu hortlatmışlar diye girdim bu konuya girerken. Artık gerisini sen düşün.
    Valla üniden önce benimde öyleydi sonradan açıldım.

Özel üniversite ortamı çok iyi bu konularda

• Helal olsun.

• mutluluğu ve sevgiyi kadınlarda aramayın. kendinizi geliştirin kadınlar güce tapar. onları kullanın, onlara bağımlı olmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yaştan sonra sevgilin olsa ne olur iki cinsinde hormonları lisedeki gibi değil. 24 üm lise 1 de yaptığım seksin çeyreği kadar zevk almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

Hocam peki sen bir ilişkiyi hakediyor musun bir insan sana neden sevgisini,zamanını versin bunu düşündün mü sadece iyi niyetli olmakla olmaz bu işler
    kizlar birine ilgisini, zamanini sahip oldugu niteliklerine gore vermiyor. yani algi kapasitesi yuksek, kulturel birikime sahip, zeki vesaire olmasinin bir anlami yok. tipini begenirse yani cekici bulursa seni kopegin oluyor. tabi bir de para gercegi var menfaate dayali. her seye bu kadar polyannaci bakmayin, gercekler 2x2=4 mantigiyla islemiyor. milleti yanlis yonlendirmeyin. artik oyle varos edebiyati kalmadi peynir ekmekle de mutlu oluruz yalanlari. adamin kiz arkadasi olmuyorsa ya fiziksel yetersizligi vardir ya da parasi yoktur bu kadar net. sonra umitlendirdiginiz bu tipler kisisel gelisimle kafayi bozup her seyi ogrenmeye ezberlemeye calisiyor asagilik kompleksiyle, ilerde kullanirim mantigiyla. e haliyle bir taraflarinda aciliyor.

sorusu olanin sorusunu yanitlarim gencler.

• O tam olarak öyle değil. Tadı mükemmel bir sigara var ve herkeste bundan var herkes hava atıyor ama sende yok ve ulaşamiyorsun

• Ne guzel olm hic tutma iste .. ne demisler elini veren kolunu kaptirir bunlara . Asil elini verirsen intihsr et

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

ben 20 yaşındayım birkaç kez folklör dersinde tuttum. bunun dışında hiçbir kızla oturup konuşmuşluğum bile yok. sadece öğretmenlerle. internet üzerinde konuştum ama birkaç kişiyle.
    Neden? Kendini çok mu çirkin görüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

ben 20 yaşındayım birkaç kez folklör dersinde tuttum. bunun dışında hiçbir kızla oturup konuşmuşluğum bile yok. sadece öğretmenlerle. internet üzerinde konuştum ama birkaç kişiyle.
    sen 17 yaşında değil miydin?bazı konularda 18 oluyorsun bazen 20 diyorsun anlamadım valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

Neden? Kendini çok mu çirkin görüyorsun?

Alıntıları Göster
    Çirkin kategorisindeyim de bazı çirkinler vardır yüzüne bakınca göz yaşarır genelde bu raddede değilim ama bazen öyleyim. yani oldukça, evet. Fakat bir yerden sonra sallamıyor insan zaten.

@zibidi haha 20 demişim niye öyle dedim hiçbir fikrim yok. şu anda yaşım 19. bazen eski konular uplanıyor orada görmüşsündür.
  • Konuyu boş bi anımda ben mi açtım diye korktum lan.

Elden bir şey gelmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

kız tanıdıkları olan arkadaşın olucak yada dershane,üniversite spor salonu o tarz sosyal yerlerden bulucaksın onları yapamıyorsan sahilin oralarda koşu yap bisiklet sür illa biriyle konuşursun
    Bana biri üniversitede diğeri kpss kursundayken iki kez kızlar arkadaşlık etmek istedi ama ben beğenmediğim için istemedim, benim beğendiklerimde beni istemedi arada kalmış biriyim, tipsiz değilim ama aşırı yakışıklıda değilim sadece sosyal ortamım yok üniversite bitince çevre falan kalmadı en son çare kız kuzenime söyleyeceğim bana birini bulalım diye ama çekiniyorum

• Batalla16 kullanıcısına yanıt
    Kardeş açsan yemeğin ne olduğuna bakmıcaksın.
    Ton balığı yemek istiyorsan ne kadar sulu ve yapışkan olduğunu umursamıcaksın.
    Şövalye olucaksan kılıcını kana bulamaktan çekinmiceksin.
    Az pişmiş veya çok pişmiş biftekten iğrenmiceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 4 Haziran 2019; 20:6:25 >
  • Ya paran olcak ya tipin olcak ya da ağzın laf yapcak bunların üçünden en az biri yoksa olmaz..
  • salbenisall S kullanıcısına yanıt
    derdin büyüğü küçüğü olmaz.

o yaşlarda ilgi görmek, değerli hissetmek ister herkes.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.