Şimdi Ara

22 yaşından sonra okunurmu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 yaşındayım Almanyada yaşıyorum ortaokul diplomam var çok yüksek maaş ve statü kazanmak için eğitime devam etsemmi diye düşünüyorum fakat kitap okumayı falan pek sevmiyorum çocukluktan beridir okumakla yıldızım bir türlü barışmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 29 yaşından sonra bilgisayar mühendisliği kazanmış arkadaşım(beş senedir polisti) var.Üniversitede yaş farkı sıkıntı olmaz.
  • Okunur.
  • ya beni de al yanına birlikte okuyalım alamanyada
  • Türkçe öğretmenliği okuyorum 3.sınıfta 1990 doğumlu ağabey vaar
  • cok pisman olursun, kafani duvarlara vurursun, bide utanmiyormusun, turkiyede milyonlarca adam var snein gibi olmak isteyen, senin gibi derken sadece kapagi almanyaya atmak degil

almanya gibi dunyanin medeniyet merkezi, en ileri ulkelerinden biri, almanyada universiteler ucretsiz hemde basariliysan dunyanin en iyi universitelrinden bazilari orda,
    burda millet bi okula girmek icin yirtiniyor , kazansada diplomasi sadece akgit parcasi, sen ise dunyayi yoneten sirketlerin birinde kariyer yapma firsatin var

tabi kafanda donercilik, berberlik, turk marketi gibi fikirler varsa bisey diyemem, yada almanya diye bu tur adamlarin yanina takiliyorsan o zaman keyfin bilir

la almanyaya giden ilk 1-2 nesil neysede bu 3 nesil ahlami chail be kardesim, demekki hakkaten bizim milletten bisey olmaz, en iyi universiteleri getirsende, en iyi fabrikalari kursanda bos adamlarin akli bos islerde , sonra batinin oyunlari

sana tavsiyem agirlik ver, simdi sevmiyorum dedigin seyi ileride ,ben nasil boyle dusunmusun, ne akdar chailce ne kadar yanlis dersin

burdaki meslek testini ypa, cikan sonuca gore sec bolumu git oku

https://forum.donanimhaber.com/m_121010709/tm.htm

• okunur. önündeki engel yaş değil, okuma isteksizliği. istekliysen okunur.

kitap okumayı seversin, sadece merak etmen gerek. ufkunun açılması gerek. ufkun açıldıkça istek gelir, istek geldikçe daha çok okursun, daha çok okudukça ufkun daha da çok açılır. bu kendi kendini destekleyen bir süreçtir. sadece bunu başlatman gerek. sonrası gelir.

22 daha çok küçük bir yaş. ben 30 yaşındayım ben bile okula dönmek istiyorum. 30 yaş da geç değil. beyninin fonksiyonlarını kaybetmeye başladığı yaşlara kadar ihtiyarlamış olmadığın sürece geç değil.

sana şimdi "ah şimdi senin yaşında olsaydım varya üniversite okurdum ama bizden geçti artık" diyen 28 yaşındaki adam 4 sene sonra da aynı şekilde ahlamaya vahlamaya devam edecek, halbuki şimdi başlasa 4 seneye neler yapar neler.

okumak zorunda da değilsin. okumayacaksan git başka işi öğren, ordan yürü. zamanını hayıflanarak çöpe atma yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    17 YAŞINDAN SONRA BOY UZAR MI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Natürlich.
  • Bizim okulda herkes 22 yasindan buyuk. Tabii sende okuyacak kapasite var mi buna sen karar vermelisin olmadi denersin bir donem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: richardbozkurt

cok pisman olursun, kafani duvarlara vurursun, bide utanmiyormusun, turkiyede milyonlarca adam var snein gibi olmak isteyen, senin gibi derken sadece kapagi almanyaya atmak degil

almanya gibi dunyanin medeniyet merkezi, en ileri ulkelerinden biri, almanyada universiteler ucretsiz hemde basariliysan dunyanin en iyi universitelrinden bazilari orda,
    burda millet bi okula girmek icin yirtiniyor , kazansada diplomasi sadece akgit parcasi, sen ise dunyayi yoneten sirketlerin birinde kariyer yapma firsatin var

tabi kafanda donercilik, berberlik, turk marketi gibi fikirler varsa bisey diyemem, yada almanya diye bu tur adamlarin yanina takiliyorsan o zaman keyfin bilir

la almanyaya giden ilk 1-2 nesil neysede bu 3 nesil ahlami chail be kardesim, demekki hakkaten bizim milletten bisey olmaz, en iyi universiteleri getirsende, en iyi fabrikalari kursanda bos adamlarin akli bos islerde , sonra batinin oyunlari

sana tavsiyem agirlik ver, simdi sevmiyorum dedigin seyi ileride ,ben nasil boyle dusunmusun, ne akdar chailce ne kadar yanlis dersin

Dediğim gibi amacım çok yüksek maaşlar kazanmak eğer okumak bana çok uçuk maaşlar vs. kazandıracaksa en azından denerim

Kimisi diyor burada okumak para kazandırmıyor kimisi diyor burada okumak çok para kazandırıyor benimde kafam karışık

Verdiğin linkte bu hatayı veriyor:
    Bu konu gösterimden kaldırılmıştır, bu yüzden girişiniz engellendi.
    Sadece yöneticiler görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 20 Ekim 2016; 16:55:29 >

• Bende senin durumdayim okuyorum suan.normalde okumayi dusunmuyordum ama uni diplomasi artik olmazsa olmaz.herhangi bir iste bile diploma one geciriyor.ama birde soyle birsey var turkiyede hayat pahali yas ilerl3dikcede uni okumanin masrafi ayri aileye yuk olma durumu devreye giriyor.gunduz uni sonra is olur ama oda cok yoruyor insani bitiriyor.gunumuzde egitim bile likse kaciyor cunku gecim sikintisi devreye giriyor cogunlukla.

• Kardeş statü ve para için değil. Kendini çevreni evreni anlamak için oku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

Orijinalden alıntı: richardbozkurt

cok pisman olursun, kafani duvarlara vurursun, bide utanmiyormusun, turkiyede milyonlarca adam var snein gibi olmak isteyen, senin gibi derken sadece kapagi almanyaya atmak degil

Dediğim gibi amacım çok yüksek maaşlar kazanmak eğer okumak bana çok uçuk maaşlar vs. kazandıracaksa en azından denerim

Kimisi diyor burada okumak para kazandırmıyor kimisi diyor burada okumak çok para kazandırıyor benimde kafam karışık

Verdiğin linkte bu hatayı veriyor:
    Bu konu gösterimden kaldırılmıştır, bu yüzden girişiniz engellendi.
    Sadece yöneticiler görebilir.

ister almanyada oku ister türkiyede çok yüksek maaş almak çok ama çok zor ortalama maaş alırsın mesleğin neyse beklentiyi yüksek tutmayın bence

• Niye okunmasın 60 yaşında ki teyzeler amcalar okuyor düşün yani.

• Almanya gibi bir ülkedesin ve okunurmu diye bize soruyorsun tabi ki okunur hemde tam yasin aslında 18 19 yaşındaki düşüncelerle 22 yaşında düşünceler daha farklı oluyor sen daha akli başındasın bence okumalısın iyi bir ortalama ile bitir yolun açık olsun.

• Su meslek secim testini tekrar link atarmisiniz o sayfayı kaldırmışlar

• bu saatten sonra otur oturduğun yerde
    emeklilik maaşınla gül gibi geçinirsin
    torunlarınla vakit geçir
  • Sadece üniversite bitirmekle çok yüksek maaş elde edilmez. Üniversite bitene kadar ve bittikten sonra da kendinizi geliştirmeniz ve alanınızda öne çıkmanız gerekiyor.
  • 22 Yaş küçük bir yaş. Bence 30'a kadar okunabilir. Birde şu açıdan bakmak gerekiyor. Oturup düşünmelisiniz, mesela tahminen okursam ne olur, okumazsam ne olur? Yani okumanın size faydası okumamanın faydasından daha fazla olacaksa okuyun. Okumanın maddi yön dışında çok zararı olacağını düşünmüyorum, ikinci öğretim seçip gündüz çalışıp akşam okula giderseniz hiç sorun olmaz. Mesela bizim bölümde 35 yaşında bir abi var, daha bilmediğim büyük insanlarda vardır, zira bölüm kalabalık, herkesi tanıyamıyorum. Bence bunun kararını siz verin, başkalarını boşverin.
  • okumakla diploma sahibi olmakla para kazanılacağını sanıyor çoğu insan hâlâ.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.