Şimdi Ara

22 yaşında erkek 18 yaşında kız ilişkisi olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kızla flört etmeye başladık, kendisini seviyorum, sıradan bir hoşlantı değil. yalnız kafama yaş mevzusu takılıyor. ben 95liyim o 99 doğumlu. ikimiz de mühendislik okuyoruz. dış görünüş olarak yaşıt gibiyiz ben de 18 gösteriyorum yüz olarak, kız ergen gibi değil, üniversite sınavında derece yapmış, aklı başında, baya olgun biri. sizce olur mu?

anneme söyledim küçük falan dedi. aynı yaşta bir kardeşim var ama ikisini kıyaslayınca kardeşim çok çocuksu kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUEST-A8WS5Q9 -- 12 Ekim 2017; 20:49:45 >

• Arada 4 yaş var. Eskiden arasında 10 yaş olan insanlar evlenirken şimdi 4 yaş çok mu geldi anlamadım ? "Ayy ben çok modern bi insanım taam mı" gibi mi düşünüyorsunuz ? Birbirinizi zaten seviyorsanız zaten yaşın ne önemi var ? Kız seni seviyorsa bu iş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll72 -- 12 Ekim 2017; 21:2:29 >
  • 18 biraz küçük ama içine siniyorsa neden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll72

Arada 4 yaş var. Eskiden arasında 10 yaş olan insanlar evlenirken şimdi 4 yaş çok mu geldi anlamadım ? "Ayy ben çok modern bi insanım taam mı" gibi düşünüyorsunuz ? Birbirinizi zaten seviyorsanız zaten yaşın ne önemi var ? Kız seni seviyorsa bu iş olur.

henüz gençler. 2-3 yaş fark ediyor 20.yaşa kadar.
  • Geçenlerde 30 yaşında adam 18 yaşındaki kızla olur mu diye konu açmıştı buraya 22 yaş pek sorun olmaz buralarda dostum Kız olgunsa neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll72

Arada 4 yaş var. Eskiden arasında 10 yaş olan insanlar evlenirken şimdi 4 yaş çok mu geldi anlamadım ? "Ayy ben çok modern bi insanım taam mı" gibi düşünüyorsunuz ? Birbirinizi zaten seviyorsanız zaten yaşın ne önemi var ? Kız seni seviyorsa bu iş olur.

modernlikle alakası yok. arkadaşlar vs küçük dedi.
  • 18ine gelmişse 70 yaşında olsanda sorun olmaz aynısı karşı cins içinde geçerli kasmaya gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haram

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sübyancı kayra geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Haram

ne haram
  • Harama el uzatma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen arkadaşlarına göre mi insanları seveceksin ? Arkadaşların kızı sevme onla konuşma dese herhalde konuşmayacaksın.
  • olur sakın kacırma kızı bır daha dogru duzgun bırını bulamazssın belkıde
  • Kız olgunsa ciddiyseniz olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    kayramı gercekten kayra kımdır..necıdır anlatın merak ettım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

Kız olgunsa ciddiyseniz olur.

ciddi değilim maalesef. bir kusurundan dolayı.
  • Merak ettim hocam kusur diye nitelendirdiğiniz şey nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusuru nedır
  • 35 yaşında birisi arkadaşım 18 yaşında iken evlendi çoçukları oldu. Şuanda 10 yıllık evliler sorun yaştan öte düşünce de bitiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.