Şimdi Ara

22 temmuz indirimi hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

22 temmuzu bekliyorum ..Oy verdikten sonra gitmeyi düşünüyorum da nereye gideceğim:(
    Direkt fiyatların yansıyacağı bir yer varmı ?

teşekkür ederim..

• ben 22 temmuzdan sonra doların yükselebileceğini duydum ama arkadaşlar başka bişiden bahsettiler sanırım yeni kartlar gelicekmiş şuan araştırma yapıorum . inventus ve eksa en uygun şimdilik
  • 22 temmuz alınabilecek tek gün..
    Sistemden falan anlamam ama ekonomiden biraz anlarım
    23 temmuza kalırsanız fiyatların 1.5 katına çıkma ihtimali bile var (büyük bir ihtimal yaşanacak olan dövizdeki dalgalanmadan dolayı)
  • 22 temmuz pazar gününe geliyo pazar günü bilgisayarcılar açık olmaz bence ertesi gün al sistemi
  • eksa süper bir yer arkadaşıma dolar yerine ytl yapmış fiyatı 200 dolarmış sanırım 200 milyon yapmış kanki olduk adamla demişti kopmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 13 Temmuz 2007; 16:36:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: djefecan

eksa süper bir yer arkadaşıma dolar yerine ytl yapmış fiyatı 200 dolarmış sanırım 200 milyon yapmış kanki olduk adamla demişti kopmuştum

• quote:

Orjinalden alıntı: mayazb

22 temmuz alınabilecek tek gün..
    Sistemden falan anlamam ama ekonomiden biraz anlarım
    23 temmuza kalırsanız fiyatların 1.5 katına çıkma ihtimali bile var (büyük bir ihtimal yaşanacak olan dövizdeki dalgalanmadan dolayı)

mevcut hükümet değişmezse pek bir dalgalanma olmaz,
    ama başkaları gelirse direkt enkaz devraldık deyip zammı döşerler,
    o zaman döviz tavan yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dallas41

22 temmuz pazar gününe geliyo pazar günü bilgisayarcılar açık olmaz bence ertesi gün al sistemi

eğer alınacak tek günse 22 temmuz 23 temmuzda dolar yükselirse daha önce alın derim çünkü arkadaşın dediği gibi bilgisyarcılar kapalı oluyor.
  • kardeşim sizde ozaman simdi biraz dolar alın 1287 kur 22 temmuzda zamgelse neolcak sonuçta sen doları almıs olcaksın çaktınızmı köfteyi
  • Evet dövizin çıkacağını düşünüyorsanız dolara yatırım yapın bu kadar basit.
    quote:

Orjinalden alıntı: astalagulu

kardeşim sizde ozaman simdi biraz dolar alın 1287 kur 22 temmuzda zamgelse neolcak sonuçta sen doları almıs olcaksın çaktınızmı köfteyi
  • arkadaşlar 22 temmuzdan sonra dolar fırlayabilir gerçekten ozaman fiyatlarda artar.. ama belli olmaz hükümet durumuna göre dolar düşebililir bile ozaman daha ucuzlama olur..

en iyisi şu aralar dolar alın derim ben yada ytl ile taksitli bir şekilde alım yapın

quote:

Orjinalden alıntı: astalagulu

kardeşim sizde ozaman simdi biraz dolar alın 1287 kur 22 temmuzda zamgelse neolcak sonuçta sen doları almıs olcaksın çaktınızmı köfteyi

yannız dediğim gibi doların fırlaması ile fiyatlar dolar bazında da artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Temmuz 2007; 14:30:40 >
  • Bence 22temmuz günü gigatekten internetten sipariş verin.
  • SEN DOLAR ALIRSAN HERKES DOLAR ALIRSA ZAM GELMESİNE HÜKÜMETİN KURULAMAMASINA GEREK YOK DOLAR KENDİLİĞİNDEN ÇIKAR.DOLAR ÖTTÜ ARTIK ONUN ÇIKMASI BİRAZ ZOR AMERİKA ŞUAN DURAKLAMA DÖNEMLERİNDE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihans67 -- 14 Temmuz 2007; 16:50:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihans67

SEN DOLAR ALIRSAN HERKES DOLAR ALIRSA ZAM GELMESİNE HÜKÜMETİN KURULAMAMASINA GEREK YOK DOLAR KENDİLİĞİNDEN ÇIKAR.DOLAR ÖTTÜ ARTIK ONUN ÇIKMASI BİRAZ ZOR AMERİKA ŞUAN DURAKLAMA DÖNEMLERİNDE.

o başka bir mevzu doların artacağı endişesi duyan ve dolar la alış veriş yapacak kişiler tabikide dolar alır bu artış bizimle ilgili olmayacak olsa bile .. merkez bankası ve hükümet politilkları var diğer uçta
  • Bilgisayar alacak kişi, şimdiden dolarını alsın cebine koysun istediği zaman bilgisayarını alsın .Dolar ne kadar artarsa artsın bir etkilenme olmaz.Olan yine ekonomiye olur,ve piyasa soyguncularına iş çıkmış olur;allah vatanımızı milletimizi korusun.
  • eğer akp tek başına iktidar olursa (ki yüzde 90 öyle olacak) dolar seçimlerden sonra 1.20 nin altına bile inebilir 1 ay içinde. bence seçimlerden sonrasını bekleyin
  • mantıklı cevap :
    Bence 22temmuz günü gigatekten internetten sipariş verin. + pazar günü kapalı olur.

arkadaşlar epey geyik yapıyorsunuz:(
    banane akp den.. dolarada bişey olmaz

ben nereden alabilirim diyorum siz akp diyorsunuz :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkomega

mantıklı cevap :
    Bence 22temmuz günü gigatekten internetten sipariş verin. + pazar günü kapalı olur.

arkadaşlar epey geyik yapıyorsunuz:(
    banane akp den.. dolarada bişey olmaz

ben nereden alabilirim diyorum siz akp diyorsunuz :S

nereden biliyorsun, astrologlarına mı sordun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 15 Temmuz 2007; 9:46:56 >
  • 22 temmuzdan hemen sonra $ yükselmez. $ ın yükselmesi Eylülü bulur. Acele etmeyin.
  • 22 temuza ne olca belide dolar yükselmicek tahminen ne var yani yüksele kötümü olur sanki
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.