Şimdi Ara

22' PHILIPS 202P7 CRT FLAT monitör ayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim monitörüm bu 22" PHILIPS 202P7 CRT FLAT.. neyse soruma geliyim..yazılar çok bulanık gözüküyo mesela en basit örnek..msn de birinin nicki bile bulanıklık yüzünden görülmeyecek durumdaydı.düzeltmek istedim ama şuan gerçekten çok kötü durumda..yapmam gereken ayarları bilen biri varsa söyleyebilir mi ? gerçekten sinir oldum :S

• Monitör ayarlarında manyetizim ayarı var onu yaparsan düzelebilir. Yada orjinal ayarlara getiren bir tuş var ona basmalısın. Netten bakarım eğer resim bulabilirsem eklerim. Biraz düğmeleri kurcala bir zarar gelmez.
  • yüksek gerilim trafosu üzerinde iki ayar yeri var...
    SCREEN ve FOCUS....
    focus yazan yer ile netliği ayarlayabilirsiniz...
    yıldız tornavida kullanacaksınız...
    trafonun yeri önden bakınca sol arka köşede...
  • daha önce uğraşmadıysanız içini açıp tamir işlerine hiç bulaşmayın...tamirciye götürün
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar aynı ekrandan bende kullanıyorum. Win7, ekranı 2048x1536 çözünürlükte kullanmamı öneriyor. O ayara getirdiğimde her şey öyle ufak bir hale geliyor ki. Görmek imkansız.
    Madem göremeyeceğimiz kadar ufalıyor, neden böyle bir çözünürlük var?
  • umi_21;

Menüde
    Reset to factory settings
    var.
    dene bence!
  • Öncelikle herkese yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim.

@konstruksiyon1,dostum yaptım ama fark olmuyo ekran boyutunu ayarlayamıyorum bi türlü ve dediğin gibi en yükseğe getirdiğim zaman herşey karınca yazısı gibi duruyo bi türlü olması gerekenii bulamadım.

@Heckenscutze,dostum inan dün geceden beri kurcalamadığım düğme ve ayar kalmadı :S son çareyi konu açmakta buldum.gerçekten resim falan bulabilirsen çok sevinirim..ne yaptıysam bi türlü titremeyi ve yazılardaki bulanıklığı engelleyemedim..masaüstü yazıları bile bulanık gözüküyo

@vtnsvr,teşekkür ederim ama içini açmak zor olsa gerek :S :)

@clarion,tamirciye götürülücek bi durum olduğunu düşünmüyorum ama dediğin gibi hiç kurcalamadım ve açmamaktan yanayım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.